- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VolTup
Гарні аккуми, все ок.
- Достоинства:
- samsung
- Олексій А***Отзыв от покупателя. Продавец: VolTup
Все добре. Прийшли заряджені на 25%.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: VolTup
На фото акумулятора є ковпачок на плюсовому контакті а прислали без,але працюють чудово,свою функцію хоч із проблемою(відсутність ковпачок) виконують відмінно(брав для налобного ліхтарика)
- Ростислав П***Продавец: VolTup
Брав ще у квітні для упса для роутера , не підійшли . Але це таке ,що буває. Зробив повернення,написав продавцю відправив за свій кошт на поштомат, коштів не повернули досі (22 травня , повернув 13 квітня). Тому однозначно не рекомендую
- Шипилевский И***Продавец: VolTup
Замість аккуму з виступаючим контактом продають з плоским. На зауваження - змініть фото товару просто кидають трубку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає дійсності
- Олексій К***Продавец: VolTup
Замовляв у продавця VolTup акумулятор Samsung 18650 саме з виступаючим контактом (Button Top), оскільки для мого ліхтаря це принципово. Менеджер зателефонувала і повідомила, що потрібного товару немає, натомість почала нав'язувати акумулятор з плоским контактом.
На моє зауваження, що мені потрібен саме замовлений товар, розмова пішла в неконструктивне русло. Своє прізвище та повну посаду місця роботи працівниця назвати відмовилася і просто перервала дзвінок. Сервіс на нулі, клієнтоорієнтованість відсутня. Не рекомендую цього продавця, якщо вам важливо отримати саме те, що ви замовили.- Недостатки:
- Некомпетентне обслуговування та невідповідність товару