Отзывы покупателей о Мужские кожаные кроссовки - прошиты - черные (41)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Віктор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 44

Це просто жахливо, по розміру підійшли, але чия була ідея в середині в задню частину взуття де п'ятка робити трішки випіклу вставки типу "щоб тримати ногу? а не просто рівну вставку? Воно розідрало мені по бокам трішки вище п'ят нереально, на обох ногах, їх просто неможливо носити, це найгірше взуття що я носив, і подивіться мої інші відгуки, якщо товар добрий то я реально так і напишу що він добрий, но тут це просто жах, я навіть розрізав їх в тому місці і дійсно там білий матеріал випуклий, просто як цемент, його ніяк не змягчити, 2000 грн на вітер.

Достоинства:
    Підійшли по розміру, на вид гарні та якісні
    Недостатки:
    Випуклі вставки, п'яти натерлись за 10 хв легкої ходьби, неможливо носити буквально
    • Продавец  MOTOAKS

Добрий день, Вікторе!

Дякуємо за ваш розгорнутий відгук. Нам щиро шкода, що кросівки натерли вам ноги. Кожна модель має свої анатомічні особливості, і в даному випадку жорсткі вставки призначені для кращої підтримки п’яти, що зазвичай є перевагою при тривалій ходьбі.

Нам дуже прикро, що вони виявилися занадто жорсткими саме для вас. Ми обов’язково передамо ваше зауваження виробнику щодо матеріалу вставок. Сподіваємося, що в майбутньому покупки будуть приносити вам лише задоволення.

• руслан с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 44
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Отличные боты.

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 42

Дякую!
    Отримав швидко, розмір підійшов 100%. Трохи зеленіші, ніж на фото, але на якість взуття не впливає, я вважаю.
    З пошти до квартири дійшов норм.
    Поки що все.
    Перше враження 5 .
    Далі буде видно.
    Сподіваюся, що все буде добре.
    Підтримуємо своїх!

Достоинства:
    Легкі. Ціна.
    На кожен день, начебто, підійдуть.
    Недостатки:
    Поки не бачу. Побачу-напишу.
    (Не хотілося б)
  • Євген Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 42
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Після замовлення продавець швидко передзвонив, уточнив деталі та відправив на моє відділення НП. В мене нога широка, але в цих кросівках повноти мені вистачило. Ношу 42 і тут 42-й розмір підійшов ідеально. Кросівки вживу повністю відповідають фотографіям.
    Зробив кілька прогулянок щоб розносити і сіли ідеально. Для повсякденного носіння і трекінгу саме те що потрібно. Може комусь і для бігу підійдуть.
    Пошиті акуратно, пахнуть натуральною шкірою. Шукав саме прошиті кроси не за всі гроші світу і ці виглядають, як ідеальне рішення для моїх вимог.

Достоинства:
    прошиті, натуральна шкіра, якісно виготовлені
    • Соответствие полноте

Широкая

• Соответствие по подъему

Средний

• Соответствие размеру

Соответствует

• Борис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 40
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Купував на прогулянки по лісу , надів трохи розносити , так вже місяць і хожу.

Достоинства:
    Міцні
    Недостатки:
    Трохи не рівно пошиті
    • Соответствие полноте

Средняя

• Соответствие по подъему

Средний

• Соответствие размеру

Соответствует

Сподіваюсь що сподобались.

Нерівно прошити тому що прошивається вручну, не машинкою. Це власне виробництво взуття.

• Михайло З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 45
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарне взуття, покупкою задоволений. Повністю відповідає опису і зображенням. Продавець доброзичливий, адекватний, йде на зустріч. Швидко реагує, швидко відповідає на дзвінки і сповіщення, швидко відправляє. Були незначні непорозуміння між Розеткою і Продавцем з приводу доставки, які вирішились за рахунок продавця (з його ініціативи) на користь покупця, коли посилка була ще в дорозі.
    По розміру продавець надав наступну розмірну сітку:
    Созмір Стопа Устілка
    40 25.5 26.0
    41 26.0 26.5
    42 27.0 27.5
    43 27.5 28.0
    44 28.0 28.5
    45 29.0 29.5
    46 30.0 30.5
    Відповідно до цієї сітки і робив замовлення. Зазвичай мій розмір 44-45, в залежності від виробника, частіше 44. Стопа — десь 29.0 - 29.1 - 29.2. Відповідно замовив саме 45 розмір. Ще для розуміння розміру додам: у мене є фабрична устілка довжиною 29 см. рівно. Так ось вона у взутті займає всю площину зпереду і з боків, зі сторони п`ятки вона, при цьому, трішки і незначно менша від установленої десь на 3-5 мм. По всім описам і рекомендація так і має бути. Тобто сітка надана продавцем відповідає дійсності (у всякому разі для 45 розміру).
    Взуття сподобалость. Як кажуть зайшло з першого разу, тобто з першої примірки. Нозі комфортно. Пальці не упираються, не підгинаються, не накладаються один на одного. П`ятка не шльопає. Легкі. Коли виймав коробку із поштомату, було таке відчуття, що вана пуста. Тому, знаючи який для мене квест вибрати комфортне взуття, щоб ніде не терло, не упиралось, не було “дубовим”, не треба розношувати (щоб стало більш-менш комфортним), я на наступнмй день замовив собі ще одну пару.
    На мою думку (моє суб`єктивне враження), взуття підійде більше не для спорту, а для повсякденного носіння, особливо тим у кого робота “на ногах”, у кого широка ступня, і можливо у кого деякі незначні проблеми з пальцями, коли є проблеми з підбором взуття із-за цього.
    Тим, кого відлякує від замовлення чийсь негативний відгук, радив би не звертати уваги на низькі оцінки, які нічим не аргументовані.
    Взуття і продавця рекомендую.

• Продавец  MOTOAKS

Дуже дякую за такий гарний відгук!