Отзывы покупателей о Мужские кожаные кроссовки - прошиты - черные (44)
Есть в наличии
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 46
Дуже-дуже дякую
- Достоинства:
- Удобно
Дуже-дуже дякую
- Достоинства:
- Удобно
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 42
Все ОК
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 43
Все як в описі! Зроблено з любов’ю! Дякую!
- Ганна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 45
Супер якісне взуття! Якісна підошва . Дуже задоволені !
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 45
Якість на високому рівні! Рекомендую!
- Достоинства:
- Чудове взуття!
- Недостатки:
- Не виявили!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 46
Фантастика! Супер! Брав 46 номер - дуже комфортно. Запропонував сину (13 років), але каже, що не дуже молодіжні. Ну і ходитиме з мокрими ногами! Рекомендую - дуже гарний і якісний продукт!
- Олег Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 44
Сподобалось.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 40
рекомендую
- Достоинства:
- Дуже якісна робота та матеріал.
- Тимур Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 43
Купуй українське! Якісний вітчизняний товар! Рекомендую та дякую українському виробнику!
- Достоинства:
- Бездоганне взуття!
- Олександр Л***
Все зшито і зроблено в Китаї, на замовлення бізнесменів з України.Як наприклад інструмент Дніпро М та Інтертул!!!
- Продавец MOTOAKS
Олександр, не варто вводити людей в оману. Це повний цикл виробництва в Україні, а не китайський імпорт. Якщо є сумніви — замовте та перевірте якість самі.
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 45
Бомба
- Олексій Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 42
Все дуже гарно
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 44
Когда мерил, то сели очень плотно.
Заказывал 44 размер.
Спустя час ходьбы сели по ноге, и теперь комфортно.
Спасибо.- Достоинства:
- На первый взгляд качество хорошее.
Соответствует
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 42
Покупкою задоволений 100%.
- Достоинства:
- Бюджетна ціна. Якість матеріалів висока.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 43
Якісні, відповідають опису
Швидко надіслали- Достоинства:
- Якість, швидкість
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец MOTOAKS
Дякуємо!
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 45
Чудова якість, а якщо ще взяти в співвідношенні ціна і якість то можна поставити дев'ять зірок з п'яти
- Достоинства:
- Чудова якість, гарно прошиті, розмір співпадає з зазначиним
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 42
Все ОК!)
Задоволений) - Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 41
Дуже красиві , якісні , шкіряні кросівки прошиті ! Сподобались ! Рекомендую
- Достоинства:
- Якісні , красиві , шкіряні ,аккуратні
Дякую за ваш відгук!
- ЛеонидОтзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 45
в моем случае пришлось добавлять вторую стельку та что родная уж очень тонкая, чтоб подьем был нормальный + подошве стало помягче.
- Достоинства:
- с виду как кожа, крепкая подошва
- Недостатки:
- время покажет
- Віктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 44
Після того як я купив вкладиші від натирання п'ят - взуття стало зручним, можливо в мене просто ступня специфічна, тепер рекомендую взуття, але будьте готові замовляти вкладиші.
- олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 43
Когда у нас уже введут закон как в японии , штрафовать за подмену картинки и оригинала
- Достоинства:
- Как обувь на работу по такой цене пойдет
- Недостатки:
- На картинке другой цвет и вообще как будто брендовая обувь, а в реальности ....
- Продавец MOTOAKS
Дуже шкода що вам не сподобались. А можете додати фотографії? Щоб розуміти що не так
- Олексій С***
Я хотів їх купити але побачив що на фото і в відгуках різна пологів, можете підказати чи варто їх брати?
- Продавец MOTOAKS
Це реальні фотографії, зроблені в студії. Я не дуже розумію що не сподобалось іншому покупцю. Фотографії він не додав до відгука.
Почитайте інші відгуки від клієнтів і побачити що всі задоволені товаром.
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 44
Добротні шкіряні кросівки. На стопу 28см.44 розмір підійшов добре.Ще не носив. Вживу виглядають навіть краще ніж на фото, переважно навпаки. Покупкою задоволений. Після носіння можна буде зробити більш детальні висновки.
- Продавец MOTOAKS
Дякую за ваш відгук! Сподіваюсь носитись буде також дуже гарно
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Койот. Размер: 40
Гарні, акуратні, дуже зручні на нозі. Як будуть носитись - побачу пізніше. Дякую!
- Продавец MOTOAKS
Дякую, сподіваюсь все буде добре
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 44
Дуже гарні кросівки , зроблені з любов'ю , ввічливий продавець , допоміг мені з покупкою , прийшли дуже швидко !
Дякую вам!
Носіть з задоволенням!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Койот. Размер: 43
Гарне, якісне, зручне взуття. Недоліків не виявив
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 41
Получил эти Кроссовки, что могу сказать, они бомбезные, мне очень понравились, они не спортивного плана, это кроссовки на каждый день, то что я искал, случайно на них наткнулся, они суровые, стильные, черные и классные!)
За свои деньги они идеальны, планирую на будущее брать ещё одну пару, продавцу огромное спасибо за эти супер кроссы, рекомендую всем кто ищет классные кроссовки!!)- Достоинства:
- 1.Суровые, стильные, черные и классные!)
2.Продавец.
3.Кожаные.
4.Удобные.
5.Цена. - Недостатки:
- Для меня нету!)
- Продавец MOTOAKS
Дуже дякую за такий розгорнутий відгук!
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 42
Просто супер спасибо.Доставк вовремя
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Койот. Размер: 41
Шикарные кроссовки, дизайн, прошитые везде, где только можно, натуральная кожа в 100 раз лучше, чем любой массмаркет аля найк или адидас. В принципе удобные, держат ногу плотно, для меня даже немного узковато в районе мизинца, но не критично, и то только на правом кроссовке. За те копейки, которые за них просят - это отличный вариант.
- Достоинства:
- Качество, цена, быстрая отправка
- Недостатки:
- Узковаты немного
Узкая
- Продавец MOTOAKS
Дуже дякую вам за гарний відгук!!
Носіть задоволенням
- Артем П***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 46
В цілому на вигляд добротне взуття, час покаже на скільки. Загальне враження позитивне. Трохи завузкі по ширині як для мене, просто мені подобається більш вільне взуття. і ще було б добре, якби можна було придбати окремі устілки для 46 розміру
Дякуємо за ваш відгук!
Устілки можна замінити. Вони легко знімаються.
- Соломаха В***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 45
Вже описано
- Достоинства:
- Якісне шкіряне взуття. Розмір 45 для стопи 29,5 см підійшло
- Недостатки:
- Для широкої ноги затісне
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 43
Якісні зручні кросовки
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Койот. Размер: 40
То, что обувь отличная было уже видно, когда открыл коробку. Когда надел желание снимать не появилось:)
- Достоинства:
- Отличная кожа, отличный пошив и подошва
Дуже дякую за відгук!
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 45
Чудові на вигляд. Обов'язково доповню по осені. Але , якість гарна. Впевнена , що вони не підведуть.
- Продавец MOTOAKS
Дуже вам дякую за гарний відгук
- Віктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Черный. Размер: 44
Це просто жахливо, по розміру підійшли, але чия була ідея в середині в задню частину взуття де п'ятка робити трішки випіклу вставки типу "щоб тримати ногу? а не просто рівну вставку? Воно розідрало мені по бокам трішки вище п'ят нереально, на обох ногах, їх просто неможливо носити, це найгірше взуття що я носив, і подивіться мої інші відгуки, якщо товар добрий то я реально так і напишу що він добрий, но тут це просто жах, я навіть розрізав їх в тому місці і дійсно там білий матеріал випуклий, просто як цемент, його ніяк не змягчити, 2000 грн на вітер.
- Достоинства:
- Підійшли по розміру, на вид гарні та якісні
- Недостатки:
- Випуклі вставки, п'яти натерлись за 10 хв легкої ходьби, неможливо носити буквально
- Продавец MOTOAKS
Добрий день, Вікторе!
Дякуємо за ваш розгорнутий відгук. Нам щиро шкода, що кросівки натерли вам ноги. Кожна модель має свої анатомічні особливості, і в даному випадку жорсткі вставки призначені для кращої підтримки п’яти, що зазвичай є перевагою при тривалій ходьбі.
Нам дуже прикро, що вони виявилися занадто жорсткими саме для вас. Ми обов’язково передамо ваше зауваження виробнику щодо матеріалу вставок. Сподіваємося, що в майбутньому покупки будуть приносити вам лише задоволення.
- руслан с***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 44
Отличные боты.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: MOTOAKS. Цвет: Зеленый. Размер: 42
Дякую!
Отримав швидко, розмір підійшов 100%. Трохи зеленіші, ніж на фото, але на якість взуття не впливає, я вважаю.
З пошти до квартири дійшов норм.
Поки що все.
Перше враження 5 .
Далі буде видно.
Сподіваюся, що все буде добре.
Підтримуємо своїх!- Достоинства:
- Легкі. Ціна.
На кожен день, начебто, підійдуть. - Недостатки:
- Поки не бачу. Побачу-напишу.
(Не хотілося б)