Отзывы покупателей о Робот-пылесос с влажной уборкой Dreame Bot D10s White (RLS3L)

Оценка пользователей 4.55/5
  • Михайло Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Придбаний два роки тому. Жодних зауважень по роботі. Датчики руху на бампері працюють відмінно, жодного разу не бився головою об стіни Карту будує чітко, точно. В моменті може підлаштовуватися під зміни обстановки перед собою. Якщо щось стоїть на підлозі, чого не було раніше, та не зафіксовано в карті, одразу оновлюється в карті і враховується при русі. Підлога в домі паркетна, кухня керамогранит - сміття збирається чудово, потужності для всмоктування вистачає. Після ручного потужного вакуумного пилисоса, може знайти ще немало сміття! Вологе прибирання теж без зауважень, завдяки нахльосту ліній руху, відмиваються даже плями. В домі маленька дитина, тому постійно мається робота для помічника. Єдиний раз був глюк - скинулася карта. Но тоді співпало з відключенням світла в момент оновлення ПО. Наприклад з ксяомою у знайомих глюкі зустрічаються постійно, то базу знайти не може, то карта пропадає, даже на переході з кімнати в кімнату крутився у дверного блоку, начебто перед преградою. По dreame, при пошуках, дуже мало було поганих відгуків, тому вирішив спробувати, та не прогадав! Акумулятор доречі, даже зараз як новий - ємність тримає. По закінченню двух років експлуатації моделі D10s, вирішив передати його своєї мамусі, a собі взяти оновлення - L10 Ultra. І знову з повною впевненістю скажу - Dreame робить справжні шедеври!

Достоинства:
    Дуже крутий помічник в домі!!!
    Недостатки:
    За два роки експлуатації - не виявлено!
    • Представник бренду

Михайло, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Микола Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Один з найкращих варіантів інвестицій у власний комфорт, економить купу часу, займається регулярним прибиранням замість тебе.

Достоинства:
    Різні режими прибирання, запуск дистанційно, норм навігація (не врізається у меблі)
    Недостатки:
    Відсітній бак для вигрузки сміття, відсутня можливість активного миття підлоги
    • Представник бренду

Микола, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ніна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Дуже файний помічник, килими з високим ворсом,пороги долає без жодних проблем
    Потрібно було раніше придбати)

• Представник бренду

Ніна, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Запитання одне: чому я його раніше не придбала?) Це супер річ в домі.

Достоинства:
    Інтуїтивний в налаштуваннях, чисто прибирає.
    • Представник бренду

Олена, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Роман Л***

Все норм

• Представник бренду

Роман, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Роботом задоволена, працює тихо,потужний,навчився заїзджати з підлоги на килим с великим ворсом. Повільніше пилососить на килимах, але з сміттям справляється. Запитання. Чи можна підключити до телефону через мобільний інтернет?Чи можна запускати ,коли відсутнє світло?

Достоинства:
    Потужність двигуна і компакність робота, легко керувати вручну кнопками на роботі
    Недостатки:
    Не можу розібратись, як вибрати мову
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за звернення.
      Додаток DreameHome автоматично налаштовується на мову вашого смартфона, а також передбачається можливість самостійного налаштування. Для цього необхідно перейти в меню, обрати "Мій профіль" та вибрати зі списку розділу "Мова" бажану вам.
      Зауважимо, що підключення Dreame D10s до мережі Wi-Fi можливе лише з частотою маршрутизатора 2.4 ГГц, тому рекомендуємо використовувати роутер, який підтримує зазначену частоту для коректного й стабільного функціонування пристрою. Ми радимо використовувати пилотяг згідно з інструкцією для того, щоб уникнути можливих складнощів в роботі.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Під час покупки робота була пропозиція залишити відгук в обмін на 300 бонусів. ВІДГУК опубліковано, а бонусів не надано. Щодо робота ,роботою задоволена, потрібна і корисна річ в будинку

• Женя

можливо, кол писали, у вас ще не було відмітки, що ви купили

• Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Гарний помічник для підтримки чистоти в будинку.Вистачає сили чистити покриття з довгим ворсом. Прибирає у всіх закутках,куди може втиснутись

Достоинства:
    Компактний і потужний
    Недостатки:
    Пока не виявлено
    • Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

В користуванні пів року! Не знаю як я обходилась без нього раніше! Все подобається, гарно справляється!
    Одного разу був збій, не бачив вологе прибирання, встановила програму заново- все працює!

• Представник бренду

Ірина, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Я в Шоці!!! Дуже гарна річ...

Достоинства:
    Потужній
    • Представник бренду

Наталія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Не був у виконанні. Обслуговування у пункті видачі приємне.

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Крутий помічник,спочатку думала що цей пристрій тільки для щоденного прибирання для того щоб прибрати пил,але завдяки йому я вже другий тиждень не підмітаю,дуже крутий девайс,тирсу від морських свинок пилососить відмінно,миє підлогу краще чим я)

Достоинства:
    Економія часу
    • Представник бренду

Вікторія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Лилия К***

Задоволені покупкою.

Достоинства:
    Поки одні плюси.
    Недостатки:
    Не має
    • Представник бренду

Лілія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Олексій Г***

Гарний помічник в прибиранні

• Представник бренду

Олексій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon

Все добре. Дуже дякую.

• Продавец  Geekon

Вітаємо, Ірино! Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені вашою покупкою. Сподіваємося, що цей товар принесе вам багато радості. Бажаємо вам всього найкращого і з нетерпінням чекаємо на ваше повернення!

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Задоволений роботом пилососом. Гарно прибирає, потужний. Вологе прибирання нормальне.

Достоинства:
    Хороший пилосос, працює вже понад рік без нарікань
    • Представник бренду

Павло, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Едуард Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Прибирає норм. Трохи тупенький. На початку прибирання, може перекинути зарядну станцію або розвернути її. Потім буде бігати по квартирі хвилин 10, намагаючись зрозуміти де він. Потім прибере, а після прибирання буде по всій квартирі шукати зарядну станцію. Потім зупиниться і, такий, ніби, стукне себе по лобі: "Так вона ж у мене на мапі є!" і поїде прямо до неї.

Достоинства:
    Добре прибирає, піднімає самооцінку власника
    Недостатки:
    Тупенький
    • Представник бренду

Едуарде, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Описана ситуація може свідчити про наявні перешкоди навколо базової станції або про її переміщення під час роботи Dreame D10s. Для уникнення подібних складнощів, ми радимо розміщувати базу на відкритому просторі та вручну повернути робота для підзарядки, попередньо очистивши сигнальну зону станції та датчики пилотяга сухим рушником.
      У разі ж відтворення труднощів, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери проведуть ретельну діагностику приладу для можливої допомоги вам!

З повагою служба підтримки Dreame!

• Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Працює дуже доюре, прибирає все

• Представник бренду

Денисе, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Михайло Б***

Доброго дня
    Тільки купили і в принципі поки зауважень немає
    Швидше питання до представників фірми і розетки - інструкція без української мови це норма, чи то у мене вона загубилася?

• Представник бренду

Михайло, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Інструкція українською мовою до моделі D10s є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару до низу та натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Все гарно, при полмці, сервісний центр швидко реагує.

Достоинства:
    Гарно прибирає
    • Представник бренду

Ігор, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Хоча в ньому стоять лідари, він тупий. Якшо він намалював собі карту, в мене стоїть вальєр для собаки в кімнаті, я прибрав вальєр, він на це місце більше не приїде. якщо мапа намальована раніше, то він по ній й поїде далі. Якщо захочете щоб він Вам прибрав під диваном, який ви відсунили, то він доїде до нього, де він раніше стояв, відскоче та поїде далі. Дуже засмутило, він не підстраюється під ситуацію.

Достоинства:
    Працюю гарно по мапі, яку намалювал.
    Недостатки:
    Якщо убрав перешкоду, яка була раніше на карті, по ній не прибареється.
    • Представник бренду

Дмитро, доброго дня! Нам прикро, що товар вам не підійшов.
      Зауважимо, що усі пилотяги від нашої компанії, які мають сучасну навігаційну систему LiDAR, мають функцію постійного оновлення карти приміщення. Дана можливість дозволяє Deerma D10s індивідуально адаптуватись до змін в приміщенні та прибирати ті місяці, де раніше були перешкоди. Також передбачений режим мультикартографії, який дозволяє запам'ятовувати більше одного поверху та зберігати декілька мап. Модель оснащена інтелектуальними датчиками, що вберігає його від застрягання, зіткнень з меблями та падінь. Зазначимо, що для зручності керування пилотягом ви можете скористатись додатком DreameHome, де є можливість скинути попередню мапу, яку створив робот та зберегти нову.
      У разі, якщо у вас виникають труднощі з налаштуванням, ми із задоволенням вам допоможемо. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт:  ссылка

• Вадим Є***

Не згоден з даним коментарем. Відсовуємо спеціально мебель щоб він там прибрав. Тоді зникає перешкода, і він автоматично прибирає дане місце. Навіть на карті він відображає що там було здійснено прибирання, де була раніше перешкода.

• Олексій

Цей робот має розумну навігацію і оновлює карту постійно. Зателефонуйте в сервісний центр для консультації. Скоріш за все Ви щось не так робите.

• Вера М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купила в серпні 2023 мені він дуже подобається, але зламався держатель водяного баку.
    І не де не можу заказати новий , немає

• Представник бренду

Віра, доброго дня! Нам дуже прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Для вирішення цього питання ми рекомендуємо звернутися на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Наші менеджери проведуть ретельну діагностику та із задоволенням вам допоможуть!

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Спочатку був задоволений, але, через 3 місяця почав видавати помилку датчика відстані, та бамперу. Не думаю що він надійний. (дуже засмучена дружина.

• Представник бренду

Ігор, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
      Нам дуже прикро, що у вас виникла подібна неприємність й ми із задоволенням вам допоможемо.
      На жаль, дистанційно дуже важко уточнити можливі причини заявленої складнощі в роботі, тому ми рекомендуємо звернутись на лінію сервісної підтримки бренду Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
       Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати на ваше звернення!

З повагою, служба підтримки  Dreame!

• Александр Б***

У мене працює кожний день без проблем, здайте по гарантії, від браку ніхто не застрахований

• Марія Х***

Дуже задоволена. Справжній помічник

• Представник бренду

Марія, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.

• Гатальский А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Классный , простой , удобный. На 60м тратится 18% акб в режиме тщательной уборки + влажная. В целом всё нравится , из недостатков разве что углы под 90° пару сантиметров не достаёт счётка. Как по мне, странное дизайнерское решение делать пылесос круглой формы как буд-то в квартирах углы радиусные... ну или счётку уже тогда длинее надо было делать, в остальном всё ок, убирает хорошо , скорость уборки примерно 1мин 1м2 , чиститься легко , интуитивно понятный интерфейс управления

Достоинства:
    Батарея, мощность всасывания, влажная уборка
    Недостатки:
    углы 90°
    • Представник бренду

Андрій, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• Олена І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Поки що задоволена. А як буле далі, побачимо.

Олена, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Користуйтесь із задоволенням.

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Чи є десь в продажу салфетки для нього. Бо стерлась за місяць використання.
    В остальному все норм, працює, прибирає)

• Представник бренду

Олексій, вітаємо! Дякуємо вам за звернення.
      Так, ви можете придбати додаткові аксесуари  до моделі  Dreame D10s за необхідності. Це можливо зробити перейшовши за посиланням, а також в інших магазинах - партнерах.
       Посилання: ссылка

З повагою, служба підтримки  Dreame!

• Александра Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Вже тиждень як є власником цього девайсу, Робот легкий в налаштуваннях.Сподіваюсь, що він не підведе і буде служити довго без нарікань...

• Представник бренду

Олександра, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Наш перший робот помічник, не пошкодував що купив, довго вибирав моделі і остановився на цій, прибрав два поверхи і заряду ще залишилось 44%

Достоинства:
    працює довго від акб. прибирає якісно, зручна программа + є на нього аксесуари на просторах інтернета( це немало важно )
    Недостатки:
    як для мене то немає
    • Представник бренду

Олександр, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Владимир Б***

Чудовий помічник

Достоинства:
    Все
    Недостатки:

Володимир, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Гарно прибирає, швидко прийшов, працює довго, додаток зручний

Достоинства:
    Нормальна ціна
    Є вологе прибирання
    Недостатки:
    В додатку українська є, але щоб сам робот українською розмовляв такої функції як я розумію немає

Катерино, доброго дня! Дякуємо за вибір нашого бренду.
      Так, української локалізації голосового звіту в моделі  Dreame D10s наразі не  має, проте ми вже передали запит для розробки подібного функціоналу.

• Никита Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Чудова річ, особливо якщо у вас є тварини вдома

Доброго дня! Дякуємо вам за відгук, користуйтесь із задоволенням.

• Светлана Ф***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Купила этот пылесос,штука супер,рекомендую.Женщины оценят,одновременно делает и уборку мусора и влажную.Тряпка пылесоса почти чистая.Правда сильно грязные полы,рекомендую хоть раз промыть шваброй с моющим.Товар пришел без поврежений,карта установилась норм.

Достоинства:
    Хорошо собирает мусор,одновременно протирает пол.
    Недостатки:
    Сильно загрязненные полы не вымоет,хотя это я уже много хочу.
    • Представник бренду

Світлана, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв, проте обов'язково врахуємо ваше зауваження для покращення нашої продукції. Також зазначимо, що дана модель, як і будь-який робот-пилотяг, орієнтована на підтримання щоденної чистоти та не замінить повноцінного прибирання приміщень.

• Виктория Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Добрий день, всім тим хто як і я читала відгуки щоб обрати най най. Сподіваюся мій стане у нагоді при виборі. Почну з того, що я дуже довго обирала, дивилася відео, тести, читала відгуки, ходила по магазинам спілкуючись з консультантами. Ось до речі, може хто не знає але у магазинах отримують з бренду свій % тому у моєму випадку у всіх різних магазинах радили Ровента. Я спочатку теж зупинилася на ньому ( у батьків класичний пилесос Ровента, мені дуже подобається). Але у живу мені він не сподобався, якийсь хлипкий як не справжній. Потім я почала читати характеристики і зрозуміла, що є кращі моделі у такі же ціновій категорії але з кращими характеристиками. І мені на попався Dreame, я почала дивитися модельний ряд, відгуки читати і обрала саме цю модель бо тут іде силіконова турбо щітка для мене це зручніше бо її легше почистити від волосся та шерсті ніж класичну щітку. А ще мені казав продавець що на нього немає де купити фільтр, насадку для миття інше але це все брехня є воно і навіть дешевше ніж для Ровенти. Замовляла я не на розетці. І нарешті він до мене приїхав, я закохалася як то кажуть з першого погляду а коли я взяла його в руки то взагалі))))) Він реально якісний у порівнянні з Ровентою не хлипкий, якісний матеріал дууууже. І звісно ми одразу його запустили щоб перевірити якість прибирання та познайомити з нашим котиком))) Бачила коментарі, що типу якщо стояло крісло а потім його прибрали то пилесос туди не їде, це НЕ ПРАВДА!!!! Я спеціально 1 раз коли запустили залишила крісло він його на карті намалював, а на наступний день я прибрала його і він побачив що там пусто і поїхав, бо у нього лідар і він бачить перед собою все що заважає і де можливо проїхати. Також дуже класна функція заборонена зона та заборонена зона для вологого прибирання бо наприклад у нас є килим тільки у дитячій і я поставила цю зону забороненою для вологого прибирання і він прибрав усі кімнати крім тієї (більше скажу він відсканував до сантиметра де килим і я так по ній заборонену зону і вибрала він заїхав у кімнату і прибрав навколо килиму а на килим не заїхав. Він дуже крутий, прибирає кожен куточок, заїздить максимально на всі поверхні. До речі у обзорах показували що він не заїзжає на чорні килими, у нас біля входу лежить не прям чорний чорний але темний то він заїхав і біля лотку кошачого теж темний килим і він також заїхав. Короче це тепер найращий друг сім'ї та звісно котика))) Прийшла з роботи запустила він за 30 хвилин прибрпав квартиру 56 м2 (фактично 34м2 прибирання) потративши 4% з батареї він дуже потужний, а я паралельно приготувала вечерю, чоловік прийшов і прибрано і наготовлено, хіба ж це не ідеально ? хто сумнаівається я щиро раджу він того вартий. Жалкую тільки про те що раніше не вязли.

Достоинства:
    Розумний, якісний, тихий, самий кращий)
    Недостатки:
    поки не знайшла
    • Представник бренду

Вікторія, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.