- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Отличные босоножки. Размер в размер. Мягкие,лёгкая амортизация при ходьбе.
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 36
Босоніжки чудові! Для довгих піших прогулянок саме те) а ще вони одні з єдиних, які підійшли на справді широку ногу (повірте, я знаю про що кажу. 35,5 розмір, дуже широка і підйомиста нога) . Регулюється 3ма застібками, що дуже зручно для людей з проблемними ніжками. До цього замовляла 8 різних пар схожого взуття і в стаціонарних магазинах було присвоєно не 1 десяток босоніжок. У більшості випадків моя нога туди або не влазила, або липучки ледь застібалися. А ці сіли прекрасно! Підбирала по таблиці, сіли
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 41
Доставили швидко, дали можливість приміряти (це важливо!). Взуття відповідає опису і фото. Зручне.
Надійність складно оцінити, у використанні менше місяця- Достоинства:
- Зручні, гарно виглядають, м`які .
- Недостатки:
- поки не виявили
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие размеру
Соответствует
- Островская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 38
Вигляд супер! Якість на вигляд теж. Гарно ч е упаковано. Розмір в розмір. Мʼякенькі. Дуже гарний колір! Капучінко такийДоповню відгук після якось часу, по тому як носиться
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Зручні, ніде не натирають. Як капці прям
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Зручні, гарні, м'які. Брала для довгих пішохідних екскурсій. Устілка в них 25 см (додаю фото). Бо замовила 39, А додаток казав, що мені потрібен 38. І відгуки казали, що вони не маломірять. Так, бо на них написано, що на 25 см, не на 26.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Сандалии хорошие, мягкие, удобные. Все ремешки регулируются это очень удобно. Подошва с амартизацией, пружинит при ходьбе. Товар рекомендую однозначно.
- Достоинства:
- Удобные
- Недостатки:
- Немного скрипят при ходьбе
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 41
Почитали відгуки, купили, на четвертий день результат на фото,за таку ціну шок
- Достоинства:
- Дуже зручні,легкі.
- Недостатки:
- Якість погана.
- Катерина К***
Дякую за відгук. Я хотіла замовити ці мамі, але передумала та замовила ессо, сподіваюсь, що будуть добре носитися. Співчуваю Вам, ціна не маленька на жаль. Нехай це буде сама велика Ваша невдача в житті.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 40
Якісно зроблені, зовнішній вигляд, як на фото. Відповідають розміру, не потрібно брати більші, підійдуть для широкої стопи із вальгусною деформацією. М'які і дуже зручні. Розмір 40: довжина устілки не менше 26 см, а вказано 25.5.
- Юлія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 36
Дуже зручні . Рекомендую 100%
- Достоинства:
- Легкі, мʼякі , зручні , стильні.
- Недостатки:
- Не виявила
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 37
Дуже якісні та зручні
- Достоинства:
- якість
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие размеру
Соответствует
- Оксана Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39
Відповідають розмірній сітці,гарні,зручні майже не відчуваються на нозі.