- Виктория Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Дуже гарні міцні, вони свого варті
- Достоинства:
- Дістане даже на вікнах всі щілини
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Щіточки чудові, дуже гарно чистять шви на плитці, жолобки віконних пройомів. Дякую!
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Маргарита В***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Серый
Щітка дуже гарна, нам сподобалось.
- Достоинства:
- 2 сразу
- Недостатки:
- Не знайшли
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Швидко отримала, дуже зручна і потрібна річ. Рекомендую?
- Достоинства:
- Дуже зручно
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Все добре !!!
- Дехтяр О***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Серый
Дуже якісна. Гарненька допоміжниця в хазяйстві.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Гарні щіточки, давно хотіла,потрібна річ у побуті, ще й подаруночок поклали (гірляндочку) приємно,дякую.)
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Надія А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Я використовую здебільшого для чистки навколо кранів і в місці кріплення сіфона в раковинах. Ідеально! Зубною щіткою так не виходить))
- Достоинства:
- Жорстка, якісна, дістає бруд там де інші не можуть
- Недостатки:
- не помітила. Сподіваюся, що з часом ворс не розтопириться
- Продавец StarLight
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Прийшли швидко, гарної якості. Я задоволена покупкою, рекомендую.
- Достоинства:
- Гарна якість
- Продавец FlashShop
- Валерий ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Всё ок.
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Швидко доставили,все добре,гарні щітки,не відвалюється ручка як на інших
- Достоинства:
- Зручно чистити міжплиткові шви
- Гурина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Щітки придбала для миття радіаторів, щітки з жорсткою щетинок, гарно справляються зі своїм завданням
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Недоліків не має
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Товар доставлен во время спасибо продавцу. Классные щеточки. Ещё и подарочек положили ножнчек маленький складной. Спасибо. Буду пользоваться всем
- Достоинства:
- Зручно практично
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Продавец FlashShop
- Катерина О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Щиро дякую за щіточки З ними прибирання стало легшим навіть у важкодоступних місцях! Замовлення оформили та надіслали швидко. Приємним та неочікуваним бонусом став подарунок до замовлення
Дякую за якісну покупку!- Достоинства:
- Швидкого та якісно
- Наталья І***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Серый
Сильно маленькій
- Достоинства:
- Лехко
- Недостатки:
- Не удобно
- Михайло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Чудово вичищає у важко доступних місцях
- Наталья І***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Серый
Звичайно
- Достоинства:
- Неудобное
- Недостатки:
- Сильно маленькій
- Ирина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Хорошие
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Тепер ці щіточки мої помічниці, зручно вичищати раніше недоступні місця! Задоволена таким придбанням! Дякую!
- Вита Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Щёточка очень хорошая,с нетерпением ее ждала,буду надеяться,что ее мне надолго хватит,главное пользоваться аккуратно.
- Достоинства:
- Чистит ,благодаря жёсткой щетине все,что тяжело давалось раньше,с изгибом очень удобно,ворсинки пока не оттопыриваются,посмотрим,что будет дальше.Очень рада своей новой помощнице.
- Недостатки:
- Я их не нашла,ну разве,что ручку бы немного пообьемней,ну это уже придирки.
- Продавец StarLight
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Серый
Дуже якісний товар . Рекомендую
- Достоинства:
- Чистить дуже добре
- Недостатки:
- Поки не має )
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Щітки супер якості та ще за адекватної ціни.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Наталья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Щітка дуже сподобалась.Незамінна річ, рекомендую.
- Достоинства:
- Надзвичайно корисна щітка, в любі щілинки дістає , зручна в руках , я пів дня з нею працювала, її варто придбати.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Натальє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Алла Я***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дуже потрібна річ.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Алло! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Якість сподобалась. Міцний ворос, ергономічні. Саме такі і шукав, минулі прослужили дуже довго.
Швидка доставка. Отримано в пункті видачі Розетки на наступний день після замовлення. Дякую!- Недостатки:
- Не виявлені
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Черный
Дуже зручна у використанні
- Достоинства:
- Зручна
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Серый
Щітка непогано чистить у важкодоступних місцях. Покупкою задоволена
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Щітка виконує свою функцію
- Достоинства:
- Доволі міцна
- Недостатки:
- поки не виявила
- Продавец FlashShop
Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Мити шви у плиткі дуже зручно
- Продавец FlashShop
Добрий день, Світлано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Баранова О***Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Серый
Норм вимиває зі всіх щілін...
- Достоинства:
- Зручна
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
дуже стильно виглядає
- Достоинства:
- добра якість
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец FlashShop
"Добрий день,Микола! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"
- Черненко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
крута якість
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец FlashShop
"Добрий день, Надія! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
ТОП щетка, особенно если тебе впадло давить мочалкой между швов в плитке. Крепкая, более месяца использования - темка, не сломалась.
- Достоинства:
- цена/качество
- Недостатки:
- да за такую цену их нет!
- Продавец FlashShop
"Добрий день, Владислав! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Дуже зручна в використані. Міцний якісний матеріал.
- Достоинства:
- Якість. Хороший матеріал.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Богдан! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
блин ну без слов лучшие!
- Достоинства:
- все!
- Недостатки:
- не нахожу!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Денис! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Черный
Чудовий
- Продавец FlashShop
Добрий день, Марія! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!