- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Нимфея альба + дуб аппалачи
Не рекомендую!
- Достоинства:
- Стиль
- Недостатки:
- Деякі деталі неправильного розміру- паплюжить вигляд. Дверці жахливо і нерівно регулюються. Дешеве неякісне покриття відвалюється шматками.
- Продавец MBL Market
Комод виготовлений з Ламінованого ДСП і при виготовленні деталей можливі виникнення сколів на ламінаті, фабрика це відбраковує але сколи в 1 мм допускаються на внутрішніх деталаях виробу, таким чином на зовнішній вигляд виробу це не впливає. Скоріше за все ви сплутали цей комод з таким же комодом іншого виробника, який виготовляється з МДФ. Нажаль меблями такого виробника ми не займаємося, так як ціна таких меблів на багато вище, а функціональність і зовнішній вигляд однакові. Нам дуже шкода що ви залишилися не задоволені вашою покупкою.
- Ольга В***
Скажите а фасады лакированные у неё?
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Нимфея альба + дуб аппалачи
Класний величезний комод за дуже приємну ціну. Прийшов повний комплект, все супер. Зібрали вдвох з племінницею за пару годин
- Илья П***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Нимфея альба + дуб аппалачи
Стильний і мінімалістичний дизайн. Ідеально вписався в інтер’єр спальні. Ящики відкриваються легко навіть без ручок, механізми працюють бездоганно і місткість приємно здивувала.
- Михаил Л***Отзыв от покупателя. Продавец: MBL Market. Цвет: Нимфея альба + дуб аппалачи
Дуже гарний комод, жінка у захваті і ціна дуже приємна! Рекомендую!