Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кресло для геймеров HATOR Darkside 3L PRO Fabric Black (HTC3210L)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Назарій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив дане крісло, вчора в процесі збірки було виявлено, що відсутня заглушка на торці ручки відкидання спинки

Вітаємо! Дякуємо Вам за вибір продукції HATOR.
      Будь ласка, зверніться до технічної підтримки через онлайн-чат або форму зворотного зв’язку на сайті hator.gg.

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не працює мітка на спинці. Прикладаю свій IPhone і нічого не відбувається……

Вітаємо! Дякуємо Вам за вибір продукції HATOR.
      NFC-мітка розташована в зоні логотипа на спинці крісла. Для зчитування необхідно піднести верхню частину смартфона (у більшості моделей iPhone NFC-чіп знаходиться у верхній частині корпусу, поруч із камерами) безпосередньо до позначки. Якщо використовується товстий чохол, сигнал може зчитуватися не одразу. У такому разі рекомендуємо піднести телефон щільніше або тимчасово зняти чохол.
      Для налаштування дії NFC-мітки можна скористатися будь-яким застосунком для роботи з NFC (наприклад, NFC Tools). У застосунку обирається необхідна дія та записується на мітку, після чого вона виконуватиметься автоматично під час піднесення смартфона.
      Якщо в процесі налаштування виникатимуть питання, звертайтеся, будь ласка, до технічної підтримки на сайті hator.gg.

• Козидра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло приємно порадувало якістю матеріалів, приємні на дотик, немає сторонніх запахів від резини чи змазки. Сидіти зручно для росту 183 см. Можливості регулування підлокітників теж дуже порадувала. зміг виставити так як мені зручно. Крісло в міру тверде. Болю в спині після попереднього крісла, на диво, не було. Думав, що декілька дні доведеться звикати.

Збиралось досить легко, але через відстуність опису кроків збирання довелось шукати інструкцію на сайті. В комплекті зручна викрутка для збірки. В мене залишилось два лишніх болти, я так і не зрозумів куди їх в кручувати, але схоже, що це запасні.

Рекомендую одразу змастити місце посадки на підйомний механізм, тому що після того як трохи часу посиділи легко зняти крісло і змастити не вийде.

Достоинства:
    Зручне, якісні матеріали, можливість регулювання нахилу і годання, магнітні подушки
    Недостатки:
    Інструкцію в комплеті без опису кроків збирання, дефект магнітної накладки

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Дмитро

Все вірно, в мене також залишилось 2 болти, це запасні.

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    Достоинства:
    чудове крісло

• Всеволод К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Но що сказати, все дуже добротно зроблено, від цього важке. Крісло твердіще за моє старе, але це буде перевагою, бо в старому я тонув. Зібрав за пів години, довше разпоковував, гарно їздить, не скрипить нічого. Все робить чітко. Тільки одне зауваження за пластикову накладку з лівою сторони був криво приклеяний магнит і вона не попадала на гвинт, виковиряв його та вклеїв нормально, але все одно не до кінця вона сіла, але тримається міцно. Но то потім як час буде розбируся. Подушки тверді, для голови зручна, для поясниці ще важко сказати, можливо діло звички, також хочу відмітити магнітні тримачи, це зручно, та вони доволі міцно тримають, подушки рухаються важко.
    Також не розібрався до чого тут ці прокладки, (фото).

Окреме питання до Розетки - на чорне крісло йде безкоштовна доставка, а на сіре як великогабаритний товар. Хоча відрізняється тільки колір, ну ок тіпа доставка платна, я можу зрозуміти що з якогось віддаленого складу, але ж підйоми на поверхи окремо платити з тим рахунком що у пассажирский ліфт воно влазить зі свістом. Коли стіралку привозили 60 кг була безкоштовна доставка прямо у квартиру, а це в 2 рази меньше та легше і вже не габарит. Тому хочу окремо подякувати хлопцю з доставки, все дуже чемно та ввічливо.

Достоинства:
    Тверде, подушки не відпадають, все легко збирається, інтуїтивно просто. Гвинти та викрутка в комплекті.
    Недостатки:
    Маленький дєфект з накладкою, але це більш придирка, бо на візуал та роботу не впливає.

Вітаємо! Дякуємо вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR. Нам приємно, що крісло справило позитивне враження.
      На фото — комплектні прокладки, які встановлюються зі сторони сидіння під час монтажу механізму гойдання.
      Якщо виникнуть додаткові запитання — будь ласка, звертайтеся до нашої технічної підтримки на сайті hator.gg, ми завжди раді допомогти.
      Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Савелій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Поки тільки почав користуватись кріслом, але вже можу дещо написати:
    1) крісло з дуже якісних компонентів: збірка і матеріали на високому рівні. Нічого не скрипить (поки що, але сподіваюсь що так буде і надалі, бо все виглядає дуже надійно)
    2) приємно здивували подушки на магнітах, дуже зручно їх регулювати і прибирати за потреби.
    3) вибрав саме цю модель через те що максимальне навантаження до 130 кг, щоб було з певним запасом і крісло не розвалилось
    4) матеріал дуже сподобався - щільна тканина, не буде спекотно навіть влітку

Достоинства:
    Матеріали, якість збірки, магнітні подушки, максимальна вага 130 кг
    Недостатки:
    Не виявлено, поки все ок. Якщо щось буде виявлено під час користування - доповню відгук.

• Кирило Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Я 1.80 рост, кресло очень порадовало качеством материалов, кресло удобное, хорошие магниты на подушках (на верхней под голову) нижняя похуже но этого достаточно.
    Перед покупкой советую примерить, думаю ниже 175 будет уже не комфортно в размере L. Подушка сиденья в меру мягкая
    . Все понравилось первые впечатления шикарные по мере эксплуатации дополню коментарий

Достоинства:
    цiна/яксть/зручнiсть
    Недостатки:
    немае iншого розмiру PRO версii