- ДарьяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 1.75 Sand beige Long Cover Fluid Paese
Ложится хорошо ,но не угадала с тоном.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 0.5 Ivory Long Cover Fluid Paese
все чудово
- Достоинства:
- добре тримається, добрий відтінок
- Недостатки:
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 0.5 Ivory Long Cover Fluid Paese
Лёгкий,тримається відмінно два дні!
- Достоинства:
- Не забиває пори
- Недостатки:
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 0.5 Ivory Long Cover Fluid Paese
Раніше брала це тональний крем і було все нормально.
Це й раз вирішила взяти знову, але максимально не спободобався:
- воняє спиртом
- почало пекти обличчя і зявилось почервоніння
- сам крем лягає не рівно- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- Воняє спиртом
- Інна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 0.5 Ivory Long Cover Fluid Paese
Сподобався відтінок іворі і як наноситься ,поки що недоліків немає для мене
- Надія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 0.5 Ivory Long Cover Fluid Paese
Рекомендую
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 0 Nude Long Cover Fluid Paese
Поки що найкращий тональний крем для моєї шкіри, нарешті знайшла ідеальний тон і якість, дякую!
- Достоинства:
- Чудово «лягає» на шкіру, гарно зволожує і приховує недоліки
- Недостатки:
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 0.5 Ivory Long Cover Fluid Paese
Супер, підходить для сухої шкіри.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: 0.5 Ivory Long Cover Fluid Paese
Чудовий тональний крем.
- Достоинства:
- ціна-якість
- Недостатки:
- нема
- Галина К***Продавец: Rozetka. Тон: 0.5 Ivory Long Cover Fluid Paese
Прийшов в жахливому стані
- Достоинства:
- Крем хороший, користуюсь багато років
Отзывы про товар у других продавцов