- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: STLF. Цвет: Темно-синий. Объем установленной оперативной памяти: 32 ГБ. Объём SSD: 1 ТБ
Слід розуміти, що це, насамперед, робочий інструмент. Запускати сучасні ігри не вийде навіть середніх (хоча якщо розмова про ігри 5-10 річної давнини, то так-сяк можна пограти, але я брав ноут не ради цього). Але за рахунок відсутності геймерських можливостей і вбудованої відеокарти досягається непогана автономність (десь біля 5-7 годин), плюс ноут досить тихий. А ще, нарешті, можна заряджатись по USB-C (бо в геймерських Lenovo в комплекті часто йшов великий блок живлення)
Можна також досить просто проапгрейдити SSD (бо 1 TB це ні про що для мене).
Сам процесор при цьому дуже потужний і багато оперативної пам'яті. Порівняно з моїм ноутом 6-річної давнини помічаю, як великі Excel файли чи IDE відкриваються чи не вдвічі швидше. Тому ідеальна машина для веб-розробки чи для офісних сценаріїв. Хоча, думаю, нескладний монтаж відео без колорування теж буде доступний.
Екран дуже красивий, але глянцевий, це може бути недоліком. Корпус алюмінієвий, але миттєво збирає всі відбитки пальців.
Загалом, це чи не перший ноутбук, яким я цілковито задоволений, бо він мав всі бажані мені характеристики без значних компромісів.
Ну і єдиний момент - це ціна. Коли я його купував, він дорожчав як на дріжджах, тому можливо за якийсь час він вже буде і не таким вигідним, а я його вихопив по хорошій ціні.- Достоинства:
- Швидкий у роботі, красивий OLED екран, можливість додати SSD
- Недостатки:
- Маркий корпус, глянцевий екран
- Продавец STLF
Дякуємо за такий детальний відгук
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: STLF. Цвет: Темно-синий. Объем установленной оперативной памяти: 32 ГБ. Объём SSD: 1 ТБ
Ноутбук перевершив очікування. В ньому є все, що очікуєш від ноута за такі або навіть трохи більші гроші (зокрема, корпус повністю алюмінієвий, а не тільки кришка, як у мого старого HP Envy), і водночас немає зайвих "прикрас". Він реально довго живе від батареї (при користуванні офісом і браузером при половинній яскравості - 8 год.), без навантаження дуже тихий (іноді вентилятор включається на мінімальні оберти, акустично майже непомітно).
Єдиний нюанс - синє покриття дуже любить відбитки пальців. Можливо, в сріблястому аналогічному корпусі такого б не було.- Достоинства:
- Тонкий, легкий, потужний, довго живе від батареї, якісні клавіатура та екран
- Недостатки:
- Синє покриття металевого корпусу збирає відбитки пальців
- Продавец STLF
Дякуємо за чесний відгук.Приємного користування.
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: DollyG. Цвет: Синий. Объем установленной оперативной памяти: 32 ГБ. Объём SSD: 1 ТБ
Яскравий якісний екран. Приємна продуктивність
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: DollyG. Цвет: Синий. Объем установленной оперативной памяти: 32 ГБ. Объём SSD: 1 ТБ
Спродобався дуже якісний екран, приємний металевий корпус. Потужності з головою вистачає для роботи. Ноутбук заряджається через usb-c через повер-банк , тільки потрібен потужний повер-банк на 100 ватт. Багато приємних фішок, на кшалт включення при відкритті кришки з автоматичним логіном у Віндовс, відслідковування пололження голови при відео дзвінках. Кришка проходить MacBook тест на відкриття. Одним словом ноут сподобався можно сміливо купляти якщо є гроші.
- Достоинства:
- Екран, корпус, продуктивність
- Недостатки:
- W11 показує 120Hz , а не 144Hz