Отзывы покупателей о Футболка ISSA PLUS 15554 XXL оранжевая (issa2007682795536)

• Оксана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарна вільна футболочка з якісного трикотажу. Рукава подовжені, під широкі джинси саме то.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!

• Світлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Якісна вільна футболка с подовженими рукавчиками. Тканина приємна до тіла не ліняє, не сідає.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 2XL. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Футболка вільного крою з приємного якісного матеріалу. Розмірна сітка відповідає

• Соответствие размерной сетке

• Ганна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Радує великий відсоток бавовни у складі, вона дуже практична, не мнеться, колір один в один як на фото.

• Соответствие размерной сетке

• Продавец  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Валентина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Широка бавовняна цупка футболка. Колір як на фото

• Соответствие размерной сетке

• Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже приємна тканина, зручний вільний фасон та приємна ціна. Візьму ще інші кольори.

Достоинства:
    Бавовняна тканина та вільний фасон
    Недостатки:
    ні
    • Соответствие размерной сетке

• Настя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Стильна бавовняна футболочка, приємна тканинка та трендовий оверсайз фасон. Дуже подобається шоколадний колір, гибокий та насичений. Ціна топ!

Достоинства:
    Гарна тканина та состав

• Инна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Футболка просто топ. Дуже сподобалась. Виглядає стильно та сучасно.Тканина приємна, не парить. Ідеально підходить на кожен день.

• Соответствие размерной сетке

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый

Чудова футболка. Колір дуже глибокий і насичений, виглядає дорого, тканина щільна, приємна до тіла, тримає форму. Сіла вільно, як я і хотіла. Дякую продавцю!

• Продавец  «ISP»

Вітаємо! Нам дуже приємно отримати від Вас позитивний відгук!) Дякуємо Вам! Носіть із задоволенням!

• Любовь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже задоволений цією футболкою! Тканина приємна до тіла, м’яка і добре «дихає», навіть у теплу погоду. Якість пошиття на високому рівні — всі шви акуратні, нічого не стирчить. Після прання не втратила форму і колір залишився таким же насиченим.

• Соответствие размерной сетке

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 3XL. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Все дуже сподобалося,колір гарний,розмір підійшов.Дякую

Достоинства:
    Гарна тканина
    Недостатки:
    Не має
    • Соответствие размерной сетке

• Королевская И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 2XL. Цвет: Темный коричневый

Спасибо за футболку, она идеальна. Обязательно закажу себе еще в других цветах

Достоинства:
    Качество пошива и цена
    • Продавец  «ISP»

Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка! Очікуємо Вас з новими замовленнями! Гарного дня!

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Темный коричневый

Класна базова футболка, трендовий насичений колір. Приємна тканина, розмір S вільний, як і хотіла.

Достоинства:
    Якість, швидка доставка
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  «ISP»

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Футболка дуже сподобалась! Знайшла для себе ідеальну базу на кожен день. Хороша якість, яка не буде кошлатитись.
    Розмір чітко підійшов, повномірна М сіла ідеально

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  «ISP»

• Пахолюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже приєман та лека річ. Візьму пару штук на зміну. Має дуже приємний та діловий від. добре ложиться на груди.

Достоинства:
    Легка тканина, яка дихає
    • Соответствие размерной сетке