Отзывы покупателей о Портативная электростанция Jackery Explorer 500
- Григорий И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станція чудова,непогано допомогає під час блекаутів,мій котел від неї працює до чотирьох годин. А якщо просто для освітлення і вайфаю,то до десяти годин вистачало.
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Energy Saving Systems
Все чудово працює. Підключаю телевізори, світло. Був приємно вражений підключив геймерський комп'ютер все тягне. Велика дяка продавцям, все підказали пояснили.
- Достоинства:
- Простий в використанні. Компактний!
- Антон
Скільки споживає ват комп'ютер у Вас? І на скільки часу вистачає при такому користуванні станції?
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшла заряджена на 45%.
Працює, проблем не виявлено.
Для холодильника чи котла, те що треба. - МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувався приблизно 2 місяці і перестала брати заряд .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Швидко вийшла зі строю .
- Олексій К***
У них качаство ужасное! Если уронил, то выкидываешь. Ремонтопригодность никакая.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сама станція заряджається від рідної зарядки зі швидкістю 70-95Вт/г.
Для того щоб зарядити повністю розрядженну станцію потрібно 7-8 годин.
Так як використовуються Li-Ion АКБ - не може заряджатися в мороз.- Достоинства:
- Відносно не дорого.
- Недостатки:
- повільна зарядка
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Encore
Відправили дуже швидко, працює відмінно. Відсутня швидка зарядка, але це компенсується вартістю ;)
- Достоинства:
- Ціна / якість / ємність / компактність
- Недостатки:
- Відсутність швидкої зарядки
- Владислав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Encore
Отримав наступного дня після оплати. Все ок. Рекомендую.
- Достоинства:
- Найнижча ціна
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Encore
Отправили быстро, стоит заряжается
- Валентин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальний пристрій у випадку розумної ціни.
- Достоинства:
- Нормально витримав кожного дня протягом масових відключень десь по годині. Споживачі - два лаптопи.
- Недостатки:
- Не здружилась з блоком живлення лаптопу (рідний Acer 65W), підозрюю APFC, блок уходить в захист на 2 хвилини. У Bluetti на 1kWh такого нема. Заряджання, як на мене, надто повільне - 80W. LiIon - краще було б LiFe, звичайно.
Доброго дня, Валентин. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь зарядной станцией уже две недели. Прибором доволен, так как в условиях систематического отключения света он помогает сохранить тепло в доме: я использую его для запитки газового котла. Котёл работает нормально (прибор даёт чистую синусоиду), при потреблении около 100 Вт заряда хватает примерно на четыре с половиной часа (если разряжать не полностью, а до 15%). Зарядка идёт со скоростью 80 Вт (то есть около 17%) в час. Но появился какой-то странный эффект (или дефект?): при нажатии кнопки AC (выход 220 В) даже без нагрузки прибор показывает потребление 8 Вт (у кнопок DC и USB этого нет — там показывает 0 Вт). А ведь в первые дни этого не было! Я тогда делал замеры потребляемой мощности на LED-лампах и других маломощных приборах для калибровки, и прибор чётко показывал правильную мощность нагрузки. Теперь же показания идут «со смещением». Что, идёт утечка по выходу 220 В?
- Достоинства:
- Свою функцию выполняет. Имеется датчик потребляемой мощности и мощности зарядки.
- Недостатки:
- Появилась какая-то непонятная утечка мощности на 8 Вт в режиме 220 В.
- Євген С***
Только что проверил на своей станции. Так же показывает потребление 8 Вт без нагрузки. После покупки 1 раз успел зарядить с 30% до 80% и разрядил до 50%. Станции 2 дня.
- Алексей Т***
То есть эффект (или дефект?) повторяется. Ждём комментария от продавца.
Доброго дня, Алексей. Дякуємо за запитання, при роботі інвертор змінного струму бере на свої потреби 7-17W це норма
- Дарья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Energy Saving Systems
Все чудово працює!
- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляв для роботи на ПК (3D), працює без проблем вже майже три місяці. Мій ПК споживає близько 100 при звичайній роботі в 3d Max, Maya чи Unity, чого вистачає десь на 6-7 годин, та близько 300 при рендерінгу чого вистачає десь на 2-3 години. Ігри споживають десь стільки ж як рендер.
- Достоинства:
- Сподобалось що досить швидко заряджається і витримує роботу компютера. Компактний і тихий.
- Недостатки:
- Не помітив.
Доброго дня. Иван. Дякуємо за відгук. Приємного користування
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Станция хорошая, попользовались раза 3-4, последний раз разрядилась до 20%, при зарядке сгорел блок питания :(
Компьютер с блоком питания 200W может продержать целый день, если яркость монитора не на полную- Достоинства:
- Показывает потребляемую мощность и мощность зарядки
- Недостатки:
- Долго заряжается, нет USB TypeC, не говорю уже про USB 100W
- Николай М***
Расскажите, как закончилась ваша история с зарядным блоком? У нас то же сгорел во время зарядки...
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Встиг купити по акційній ціні за 26000 грн. Був заряджений на 29%. Зарядний пристрій під час зарядки дуже нагрівається. 90 Вт по документації - мій видає тільки 80 Вт. Приблизно 5 год. заряджався до 100%.
На даний час ще не використовував за призначенням, так як на свята світло не відключали. За 5 днів тримає 100% заряд.- Достоинства:
- Тримає заряд, коли не використовується!
- Недостатки:
- На сайті на цей пристрій три ціни!
Зарядний пристрій сильно нагрівається!
- Владислав Х***
Зарядку для зарядної станції прислали неорігінальну, в якась хунвінбінівську! Можливі проблеми з нею у майбутньому!
Доброго дня, Олександр. Дякуємо за відгук. Приємного використання
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував на розетці в листопаді за повну ціну, виходить 20к переплатив але тоді взагалі нічого не було на ринку. За місяць роботи жодних нарікань, вистачає на робочий день двом людям з ноутбуками. За 7 годин зарядки можна було і написати в характеристиках
- Достоинства:
- Свою функцію виконує. Ємності вистачає на 8 годин роботи роутера і двох ноутбуків з моніторами. Мобільність.
- Недостатки:
- Занадто довга зарядка, 7 годин це трохи багатенько
- Мельник С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
покупкою задоволений, рекомендую
- Достоинства:
- зручна у використанні, заявлені функції виконує, використовую, здебільшо, для опалювального котла
- Недостатки:
- поки не виявив
- Роман К***
На скільки вистачає для роботи котла ?
- Мельник С***
Враховуючи середню потужність мого котла десь біля 100 вт, на 5 годин безперервної роботи. Котел в опалювальному режимі працює десь 25 хвилин на годину.
Тобто повного зарядку вистачає десь на 10 годин.
- ПрилуцькіОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута станція.
Для роботи майстра манікюру супер.- Достоинства:
- Його робота.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Ірина Д***
На скільки вистачає для роботи? Як довго заряджається до 100%?
- Прилуцькі
Приблизно 6 годин заряджається від розетки 220.
Для роботи вистачає на 5-7 клієнтів, якщо на одного витрачати 2 години. - Viacheslav A***
Пожалуйста подскажите сколько одновременно от этой станции у вас приборов работает!По каким параметрам вы ориентировались?Спасибо!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зарядною станцією задоволені – дуже потрібний девайс зараз.
Першочергово купували станцію для роботи газового котла при відключенні світла – з цією задачею пристрій справляється без якихось проблем (через забаганки котла довелось трохи помудрити з землею, але це не питання до Jackery).
За 30 хвилин роботи котла станція витрачає 10% заряду (при нагріванні води котел споживає ~140Вт, а коли працює лише насос для циркуляції – ~50Вт).
Потім почали трохи експериментувати: завантажили у додатку YouTube/Netflix/Megogo відео і під час відключення світла дивились їх на 65” телевізорі з саундбаром (споживання ~150Вт), а потім перейшли на варіант перегляду таких відео на моніторі комп'ютера (споживання ~40Вт) та блютуз колонці. Так значно економічніше
Потім спробували заживити від станції:
1. мікрохвильовку на низькій потужності - не спрацювало навіть на режимі 90Вт - пристрій через секунду вимикає порт 220В з помилкою
2. холодильник - спочатку він працює, а хвилин за 10, як я розумію, стартує компресор чи щось типу того, і зарядна станція вимикає 220В порт з помилкою.
3. індукційна варочна поверхня – працює! Але максимально на режимі 6 (всього їх у нас від 1 до 9) зі споживанням ~360Вт потужності. Спробували нагріти воду - 400 мл води за 12 хвилин дійшли до 80 градусів і вже можна було спокійно заварювати чай.
4. кипʼятильник від автоприкурювача на 110Вт - також працює (чашку води до 80 градусів нагріло приблизно за 15 хвилин), але провід кипʼятильна дуже нагрівся і більше однієї чашки гріти так точно не потрібно.
Власне, варочна поверхня і кипʼтильник лише альтернативні варіанти, якими ми навряд будемо користуватися.
Більш детально про зарядку та роботу вентилятора можно почитати у відгуку пана Олега, наш досвід у цих питаннях точно такий же.
Також докупили сонячну панель ECL EC-SP120WBV, мій відгук можна знайти у відгуках до того товару (спойлер: все працює, зарядка йшла по 70Вт при осінньому сонці).- royd25980
Для мiкрохвильовки та iнших потужних приборiв цей апарат слабкий! Як мiнiмум треба jackery 1000
- Сергій Б***
підкажіть шо ви робили з землею ??? як заземлення організували???
- Олексій
Зробили неправильний подовжувач (виделка-виделка) і підключили його у найближчу розетку до котла. Перед цим звичайно вимкнули вхідний автомат та всі інші непотрібні прилади.
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
І так, давайте більш детально:
1. З ситуацією з електроенергіє в країні великі проблеми, а моя робота пов'язана з сидінням за ноутом 10-12 годин, і тому постало питання з покупкою такої речі.
2. На момент покупки практично уже нічого не залишилося в наявності за +- адекватною ціною, тому вибір зупинив на даній станції.
3. Забрав з Розетки зарядженою на 50% і одразу поставив на зарядку - до 100% зарядив рівно за 3.5 годин. Цього вроді не має в характеристиках товару на Розетці, але час повної зарядки - 7 годин. І дехто скаже (як і я), що це забагато - і в якійсь мірі буде правий, адже світло як правило не має по 4-5 годин і тільки на 2 години його вмикають, тобто навіть 50 відсотків за цей час не зарядиться.
4. Потужність зарядного пристрою по номіналу 90W - реальна показується 86W при зарядці (фото є в прикріплених)
5. Блок зарядки гріється так, що не можна тримати в руці (але в мене є проектор майже з таким же ж зарядним пристроєм і там точно така сама проблема).
6. Далі вирішив провести тест з ноутом. Розрядив ноут повністю (MacBook 13 pro) і поставив заряджати уже від станції, коли заряд самої станції був 100%. В результаті спочатку потужність, яку споживав ноутбук була приблизно 60Вт, а уже після 50% заряду падала до 45W і 30W на останні 10%. В результаті заряду на самій станції залишилося 85%. Тобто 15% пішло на те, щоб зарядити ноут повністю. Тут навіть є фото (на Розетці) де написано, що такий ноут можна зарядити 7.5 разів - реально ж виходить 6.5.
7. При зарядці ноута працював вентилятор в середині станції. Звук приблизно як старий системний блок - не самий голосний - дуже швидко звикаєш. Хоча він працює не завжди, коли наприклад потужність споживання була 30W то він вимикався і вмикався раз в декілька хвилин.
8. Бачив знизу комент про чи можна використовувати і заряджати одночасно - і хтось писав, що ні - люди, читайте інструкцію, там чорним по білому написано "The Explorer 500UK could power other devices while recharging itself". Інструкції на українській до речі не має, але там і так усе зрозуміло.
9. Живити електро чайник, бойлер, мікрохвильову піч звичайно не вийде, тут 500W стабільного довготривалого навантаження, і 1000W короткострокового (пік), а усе вище перечислеyне це +-1.5kW.
Що можу сказати, як тільки забрав так одразу перестали вимикати світло, тому нормально протестити ще не вийшло, але нехай би і не довелося - краще брати з собою в ліс на пікнік, а не живити холодильник, щоб не розмерзся.
Вірим в ЗСУ. Все буде Україна!- royd25980
Краще б взяв ecoflow. Не грiеться, заряджае за годтну на 80%.
- Гриненко Д***
royd25980 пойди и купи EcoFlow по этой цене
- Олег Д***
Так, швидкість зарядки ecoflow звичайно набагато вища, але на момент покупки ecoflow уже не було, а зараз їх ціна набагато вища, тому не жалкую що купив, уже з десяток разів дуже виручала
- Богдан Т***Продавец: Rozetka
Придбав зарядний пристрій та сонячну панель до нього. Сонячна панель зарядила неповністю 1 раз і перестала працювати. Додзвонитись на сервісний, офіційний сервіс не можливо. На офіційному сайті на запитання куди звертатись і ремонтувати на смс також не відповідають.
- Костя
не в розетці купували?
- ЯрославПродавец: Rozetka
Придбав зарядну станцію не на розетці в грудні 2022
Мій сценарій використання це зарядка ноутбука + заживлення роутера від 220 Вольт з чим зарядна станція прекрасно справляється на протязі мінімум 5 годин.
По цифрам:
Зарядний струм 80 Ват ( з 0% до 100% 8 годин) для мого сценарію вистачало швидкості, та все ж довго, деякі конкуренти заряджаються швидше
Пікова потужність 1КВт на протязі 3-5 сек (звичайний чайник не закип'ятиш)
Максимальна стабільна потужність 500 Вт ( відповідає заявленим характеристикам)
Роз'єм прикурювача і DC роз'єми не мав нагоди використати тому нічого не можу сказати
USB-A відповідають заявленим характеристикам в 5 Вольт 2.4 Ампера. Потужності має вистачати для заживлення роутера на 12 Вольт і ОНУ-шки аналогічної потужності (маючи відповідні дроти з перетворювачами 5Вольт->12Вольт) Фактичні результати не можу сказати (немає дротів наразі))
Але USB-A стабільно працюють з низько потужними пристроями (від 5 Вольт 0,2 Ампера) що неочікувано.
Інвертор на холостому ходу вимагає 5-7 Ват і з цим нічого зробити не можливо враховуючи його технічні характеристики тому зараз намагаюсь всіма засобами знайти варіанти мінімізації його використання.
В цілому на момент покупки станцією був більше задоволений ніж навпаки як підстраховкою на час блек аутів. На момент осені 2023 року розумію що дуже не вистачає штатного зарядного USB-C на 100Ват для зарядки ноутбука напряму, без задіяння інвертора.
Для заживлення котла не використовував
Чи предбав би я його восени 2023 року? Швидше за все ні. Конкуренти пропонують більший функціонал і ширший вибір роз'ємів за ті ж кошти.- Достоинства:
- Досить компактний розмір, зручна ручка для переноски, потужність та ємність відповідає заявленій
- Недостатки:
- Повільна зарядка від штатного блоку живлення (іншого варіанту нажаль немає), відсутність USB-C на 100 ват, немає моніторингу/управління через вайфай
Доброго дня, Ярослав. Дякуємо за відгук. Приємного використання