Отзывы покупателей о Набор ступенчатых сверл из стали, комплект 3 шт сверл елка для металла дерева, гипсокарта, пластика, для сверления отверстий, на дрель, шуруповерт, для автомобиля, дома, в чехле

Оценка пользователей 4.73/5
  • Лемик Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дійсно швидко доставили, класний чохольчик для сверл, самі сверла дуже якісні, все супер

Достоинства:
    Класний чохольчик
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Костянтин Ж***

Доставили щвидко.

Достоинства:
    Для моїх потреб чудовий інструмент.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Костянтине! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ярослав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Свердла гарно свердлять різні отвори, нема проблем. Звісно, не ідеал для дуже твердих поверхонь, але для домашніх задач цілком підходить.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ярославе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анатолій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Ці свердла реально круті! Легко свердлить і маленькі, і великі отвори, та ше й покриття не дає їм швидко тупитись. Респект виробнику!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анатолію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Василий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Свердла добре підходять для різних діаметрів отворів, метал свердлить без зайвих зусиль.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Василю! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Микола Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Купив їх і думав, що вони впораються зі своєю задачею — зробити отвори в металі товщиною приблизно 3 мм. Скільки б я з ними не мучився, але вони навіть до половини моєї планки не дійшли. Узагалі не беруть. Спробував два свердла. Я вперше маю справу з таким типом свердел. Дуже неприємно, коли купуєш товар, а він не відповідає очікуванням. Довелося заточувати звичайні свердла і вже ними робити отвори.

Достоинства:
    ціна не висока
    Недостатки:
    тупі, не свердлять.
    • Михаил Б***

якщо я не помиляюся їхня задача лише зробити посадочне місце для шурупа а не для свердління отвору?

• Алекс

Ними свердлять на низьких та дуже низьких обертах, в ідеалі на першій швидкості шурупокрута. В реальності зручно в тонких металах, або в алюмінії, пластику...
      Для грубої сталі вони не підходять.

• Іван Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Очень пригодился данный набор, доставили очень быстро

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Іване! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ангеліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Дуже хороший набір, приємна ціна і швидка доставка

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ангеліно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Єгор Б***

Хороші свердла, не затуплюються

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Єгоре! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Василий В***

Свердла дуже сподобались

Чохол для зберігання
    Недостатки:
    Ще не виявив
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Василию! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Відмінний набір для роботи з різними матеріалами! Свердла з титановим покриттям міцні, стійкі до зносу та ідеально підходять для металу

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Денисе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Дар'я С***

Гарні, якісні сверла!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Євген Ш***

Рекомендую

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Євгене! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Сверла хорошие, нареканий нет.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Олег К***

Якість товару супер!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олегу! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Юрій Л***
    Продавец: ILLUSIONEE

Якість свердл приємно вразила. Доставку здійснено оперативно. Дякую.

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юрію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!