Отзывы покупателей о Мухобойка электрическая ракетка с аккумулятором электромухобойка

Оценка пользователей 3.27/5
  • Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RL shop

Замовив одну, працює добре,можно брати

• Дима З***

Вроде работает

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-tov

Недостатки:
    -Не працює один із датчиків на сітці (внутрішній), через це і не працює ця мухобійка.
    -Колір не відповідає зображенню
    - Незручна виделка для зарядки
  • Игорь И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: X-tov

Прекрасная штукенция

Достоинства:
    Долго держит заряд
    Недостатки:
    Не совсем удобная вилка зарядки
  • Юрій Д***

Проблема решена

Никак не могу пользоваться ею

Достоинства:
    Пока не вижу
    Недостатки:
    До сегодняшнего дня не могу зарядить и пользоваться ею
  • Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRON

Умерла через год, но наверное из-за того что я влупил по чем-то и согнул контакты. Работает на 1000 %. Как без такого жить летом вообще не понимаю.

Достоинства:
    Дешевая
    Недостатки:
    Вилка не для европейских розеток - использовал переходник.
  • Віталік С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда

Товар приїхав несправним. Продавець відмовився прийняти товар назад для заміни чи повернення коштів

• Инна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Легенда

Це найкраща штука, яка тільки може бути!!! Гатить усіх. Вперед не поняли як користуватись, а потім догадались що кнопку потрібно тримати коли лупиш муху.

Продавця рекомендую окремо прям! Товар коштував біля 250 грн, доставка новою поштою була б біля 100-150. не дуже вигідно. Я перед покупкою написала десь 10ти продавцям, чи можна Укрпоштою (то там 45 грн вийшло). Всі відмовили, лише цей магазин молодець! Клієнтоорієнтованість суперова! Дякую дуже.

Достоинства:
    Лупить кляті мухи!
    Недостатки:
    Коротка вилка зарядки, але в нас є такі ж фонарики, то маємо перехідник.
  • Вячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRON

Штука хорошая работает на ура заряд держит долго поэтому кнопку нажимать кратковременно рекомендую. Комаров а я брал больше для них щёлкает как семечки.

Достоинства:
    Удобство , работа
    Недостатки:
    Короткая вилка для заряда.
  • Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRON

Воно навіть працює. Малі мухи і комари лупасить. Великі мухи інколи падають, інколи ні. Мошкару дрібну пропускає. На тому "все добре" і закінчується. Квест "заряди пристрій" - окрема історія. Бо жодна розетка не підійде, а де навіть можна бодай якось вставити - не тримається в розетці, бо замала виделка... Індикатору розряду або закінчення заряду немає і це при тому, що сучасні контролери заряду коштують 3 копійки і їх пхають навіть в самі акб. Поставив на 10 годин на зарядку - вогник заряджання і далі горить. Інколи мені здається, що китайські інженери з промислового дизайну окрім копіювання форми з чогось нічого більше не вивчають. До речі, інструкції українською немає. На англійській мові на упаковці написано - заряджати 8-15 годин, чого має вистачати на 600 розрядів. 15 годин - це знущання, чи як сприймати, коли його тільки руками біля розетки й можна тримати?

• Ярик
    Отзыв от покупателя. Продавец: zakupu

Вилка для зарядки, которая выдвигается из ручки мухобойки, недостаточно длинная для того, чтобы вставить её в обычную евророзетку. Розетка, проще говоря, для неё слишком глубокая. Не понятно, почему это вообще продавца и интересно, как, по мнению продавца, она должна заряжаться

Недостатки:
    Конструкция
    • Продавец  CNV

Можна використовувати перехідники. Ця конструкція є компактною і так задумав виробник.
      ссылка
      ссылка

• Сергей П***
    Продавец: zakupu

Заявленный товар не соответствует описанию, заказал модель указанную на сайте, пришло вообще не то что надо, не отзвонились что товара нету на складе, расчет был по безналу, деньги правда вернули но прошло правда пол месяца
    Интернет магазин CNV не рекомендую

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Все сплошной недостаток