Отзывы покупателей о Проектор для фильмов проектор домашний кинотеатр портативный проектор для дома смарт-проектор Kayfovo Grey snr3320

Оценка пользователей 4.68/5
  • Ренат П***

Дуже гарний. Все працю.

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Grey

Працює швидко, без зависань!

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Grey

Зображення яскраве, чітке, кольори насичені навіть при невеликому освітленні.

• Аріна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Grey

Кольори природні, деталізація висока.

Достоинства:
    Просте підключення — до телефону, ноутбука, HDMI.
    • Продавец  Lemeshop

• Віталій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Grey

Зображення на стіні виходить величезним 100+ дюймів, якість відмінна. Кольори природні, деталізація висока.

• Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Grey

Портативний, легкий, зручно брати з собою. Рекомендую для сімейного перегляду фільмів та серіалів!

• Валентина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Grey

Компактний, легко переносити з кімнати в кімнату. Дуже задоволена покупкою, рекомендую всім

• Єлизавета Г***

Все працює ідеально

• Екатерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Хороший проэктор. Качество картинки и зву достойный.

Достоинства:
    Цена, качество

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Не работает пульт, плюс, какая-то чёрная точка на экране. Не рекомендую, хотя доставили очень быстро.

Достоинства:
    Быстрая доставка, хорошее изображение
    Недостатки:
    Не работает пульт, невозможно пользоваться проектором
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зв'яжіться з нами через особисті - вирішимо проблему.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Замовляв для дитячого будинку. Проектор надійшов швидко. Радості не було меж, аж раптом виявилось що не справний пульт керування. Не можу описати словами розчарування діток. Чому не перевіряє роботу техніки перед відправкою продавець - не зрозуміло. Оцінити товар не має можливості. Тому лише за оперативність ставлю 5 зірочок.

Достоинства:
    Швидка відправка та доставка товару.
    Недостатки:
    Описані вище.
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. З Вами вже зв'язались для оперативного вирішення проблеми.

• Володимир К***

Так, зі мною звʼязались та попросили надіслати відео де пульт не працює, що я і зробив.
      Після всього порекомендували відправити в сервісний центр проектор та пульт, замість того щоб вирішити проблему з пультом (справа саме в ньому так-як просив товариша дати свій пульт від аналогічного проектора і все працювало).
      На жаль проблему не вирішено!

• Тарасенко К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Тільки позитивні емоції,створює класну атмосферу,видно коли даже не зовсім темно

• Руслан Ц***

Но видно по фото что изображение мутное

• Вероніка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Дуже сподобався проектор. Телевізора нема, вирішила взяти таку штуку. Місце не займає, атмосферу придає і свою функцію виконує. Задоволена. Рекомендую

• Надія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Купили дитині на подарунок. Якістю зображення цілком задоволені та й іншими функціями також.

Достоинства:
    Ціна -якість
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Чудовий пристрій, працює відмінно! Все класно! Дякую за швидку доставку!

• Анна Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Крутий проектор, все сподобалось! Діти у захваті.

• Роман А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Крутий проектор. Працює відмінно! Якість зображення топ!

• Валентина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Один из лучших проекторов по своей цене! Из плюсов могу выделить это очень четкая картинка даже при дневном свете, бесшумная работа + компактность. Сам проектор не тяжелый и много места не занимает. Используем для игр, очень впечатлены качеством изображения и звука! Покупкой однозначно довольны. Спасибо за хорошую стоимость и оперативную доставку!

• Надія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Поки все подобається. Звук краще, ніж я очікувала, хоч ще день, вже ввімкнула, щоб перевірити. Смарт налаштування порадували, без зайвого клопоту. Вже насолоджуюсь картинкою, ввечері планую подивитись фільм

Достоинства:
    Смарт-налаштування, звук
    Недостатки:
    Поки не виявила
    • Продавец  Lemeshop

• Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Я дуже задоволена покупкою. Проектор неймовірний, навіть краще, ніж я його уявляла!

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Проектор супер, працює як треба!

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Рекомендуємо! Проектор класний, чіткий, нарікань немає!