Отзывы покупателей о Гель от тараканов СТОП тараканам 4 шприца по 20 мл, эффективное средство шприц гель-паста + подарок липкая ловушка домик
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Хороший засіб, в перший та другий прийом допоміг на 80% , але через деякий час нові таргани ніби зрозуміли що це їх вбиває і обходять стороною. Але це найкращий засіб який я пробувала, інші просто їли і лазили далі, треба знайти ще якийсь і комбінувати.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Гель отличный, действует эффективно!
- Достоинства:
- Доставка отличная, упаковано супер!
Спасибо всё отлично ! - Недостатки:
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Ввечері розклала пастки, а вночі деякі вже валялися
- Достоинства:
- Зручний у використанні (30 днів до наступного оновлення)
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Добре працює
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Дієвий засіб,швидка відправка!
- Достоинства:
- Дієвий засіб від тарганів рекомендую!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Все чудово, відправка в обіцяні сроки, приїхало швидко і дія препарату моментальна. Дякую
- Достоинства:
- Швидка дія, без запаху, легко у використанні
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Дійсно гарний засіб; дає швидкий результат
- Ірина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Хорошое средство
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Отличный
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Все супер.Рекомендую!
- Продавец PestEkoPro
дякую за Вашу оцінку та рекомендації)
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Швидко доставили дружина що працює
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Связались оперативно, быстро отправили . Тут претензий нет, спасибо большое. Но вот результата от средства не видно, как были так и есть (((
- Продавец PestEkoPro
дякую за Вашу оцінку, ще дуже мало часу пройшло, посилку Ви забрали 19.07.26, а сьогодні 24.07.26, засіб працює протягом місяця, 5 днів це дуже короткий термін і якщо добре провели обробку, не прибирайте засіб, він добере тарганів.
- Юлия З***
Це не правда який місяць. Брала у іншого продавця в перший же день навколо було купа прусаків. А на наступний день навпаки воно підсихає краще класти свіжий засіб. Я так робила і кожен день в мене за тиждень просто вся кухня була засіяна хоча так я їх не бачу але вони всі повилазили. А ваш засіб взяла взагалі жоден не підійшов. І він одразу засихає. Взагалі якийсь інше по структурі. Як на мене не герметично закрита кришечка. Я коли відкрила упаковку то засіб був навколо намазаний. Я думаю такого не мало бути. Можливо через це змінив свої властивості. Не знаю В чому проблема але засіб дійсно взагалі не працює. Теж замовила чотири шприца і дуже розчарована викинуті гроші просто.
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: PestEkoPro. Количество: 4
Не знаю замовляла у іншого продавця все було супер. Засіб працював. А цей наче той самий чи брак чи що взагалі 0. То лежали прусаки навколо цілими зграями, а це жоден навіть не підійшов і це видно. Замовила аж 4 штуки а тепер бачу що викинуті гроші.
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Не працює
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Нормальний гель, рекомендую
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3
гель чудовий, тарганів знищили, також додактово ще раз обробляли через 2 тижні, щоб закріпити результат
Вдячні Вам за відгук!
Будемо раді бачити Вас знову. В разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2
результат помітний вже через кілька днів, багато чим користувався щоб позбутися тарганів, але допоміг лише цей засіб
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Обрали набір, щоб обробити всю квартиру. Гель реально працює через пару днів почали знаходити сюрпризи на підлозі. Зручно наносити в щілини, запаху немає.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Ефективний засіб, нарешті на кухні спокій. Доставили швидко
- Диитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2
Отримав своє замовлення на гель від тарганів досить швидко. Дуже дякую за оперативність та дієвий засіб від цих шкідників.
- Достоинства:
- Швидка доставка, товар відповідає опису, оптимальна ціна
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3
Використовувала у ванній і на кухні результат є, але краще наносити одразу в кількох місцях, дуже швидко відравили
- Софія С***Отзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3
Купували за порадою знайомих результат приємно здивував. Таргани почали зникати буквально за 2 3 дні. Запаху майже немає, що великий плюс.
- Достоинства:
- швидкий ефект, без запаху
- Недостатки:
- не помітила
- НикитаОтзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 3
Хороший гель, работает как часики, тараканов намного меньше стало, прошло всего 1,5 дня после нанесенния
- Достоинства:
- эффективный
- Недостатки:
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2
Дієвий препарат.
- Продавец AcseGroup
Вітаю Щиро дякуємо за такий чудовий відгук, він буде дуже корисний для інших покупців. Завжди Вам раді!
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Дуже допомогаєє , навіть для профілактики!
- Достоинства:
- Дуже дякую! Сусіди травили тарганів,а я захистила свою квартиру за допомогою цього засобу! Рекомендую!
- Продавец AcseGroup
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Апанасенко К***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Дуже гарний товар. Допоміг на 100 відсотків.
Вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину)
- Біла М***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2
обрали 2 штуки на пробу, вистачило на всі проблемні місця. Наносити зручно, запаху немає. головне використовувати за інструкцією, тоді таргани дохнуть за 3-4 днів
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2
Все ок, работает
- Достоинства:
- Ціна якість-
- Продавец AcseGroup
- Ахмедов В***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2
Гель хороший, начинает рабоать через 1-2 дня
- Продавец AcseGroup
Вау, дякуємо! Нам надзвичайно приємно читати такий відгук. Бажаємо Вам приємного користування!
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2
Багато років намагаємось тарганів з дачі.
Забрала з нової пошти, нанесла 40 крапельок на кухні та туалеті, надії було мало, оскільки перепробували вже безліч засобів і результату жодного.
Через тиждень прийшла і була вражена.
Шкода, що не зробила фото, магічний ефект - вся підлога всіяна трупами тарганів. Сподіваюсь, що скоро вирішимо питання остаточно!
Ефект супер! Дійсно працює та знищує шкідників- Достоинства:
- Дієвість
Вдячні Вам за відгук!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2
Один із найкращих та найдієвіших засібів, який реально знищує тарганів та їхні колонії повністю.
Через два дні буде перший результат, а за місяць забудете про існування проблеми- Продавец AcseGroup
Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Приємного користування
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: AcseGroup. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 2
Класно працює.
У нас в під'їзді був хостел.
Після його закриття, таргани побігли по іншим квартирам.
Тільки цей засіб допоміг.
Таргани валялись до гори дригом..
Допомога, навіть, з 1 шприца.
В комплекті їх 2.
Дякую. Рекомендую!!- Продавец AcseGroup
Вдячні Вам за відгук!
- Алина В***Отзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Хороший гель. Руки залишаються чистими під час нанесення. Ефект накопичувальний, без запаху головне
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Засіб сподобався, зручно що в формате шприцу
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Купували для профілактики, бо від сусідів лізли таргани. Обробила вентиляцію та пороги. Засіб справляється на 100%
- Достоинства:
- Все ок
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Взяв цей набір для обробки квартири. Формат шприца дуже зручний, легко наносити в щілини та за плінтуси. На третій день таргани зникли.
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: My pleasure. Объем 1 шт: 25 мл. Количество: 4
Чотирьох шприців з головою вистачило на великий будинок. Наноситься легко, результат помітний через кілька днів