Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Павербанк Remax RPP-565 60000mAh PD20W/QC22.5W Power Bank Белый

Оценка пользователей 3.43/5
  • Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GoodlyStore. Емкость батареи: 80000. Цвет: Серый

Чудовий павербанк,прийшов у гарному стані,працює все)) Дякую реклмедую своїм знайомим його

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявив
    • Людмила Л***

У вас зарядився на 100%? Бо у мене 98% і більш не заряджається…

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendway. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

все добре, прийшов вчасно, але чомусь білий) для мене неважливий колір, в принципі

• Продавец  Trendway

Юлія, перепрошуємо за помилку з кольором. Людський фактор :(
      Бажаємо вам приємного користування!

• Катерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Battery Solution. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Нажаль айфон 15 про макс не заряджає(

• Макарій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Trendway. Емкость батареи: 60000. Цвет: Серый

Замовлених 60 тисяч немає!Але доволі довговічний,за свою ціну добре!

• Продавец  Trendway

Макарій, вдячні за ваш відгук і досвід користування :)

• Роман Т***

Сам повербанк хороший,но есть два больших недостатка,кабеля которые в комплекте съёмные для Айфона и тайпси если сломаются то если их вытащить любые другие кабели не влезают в эти разъемы,надо увеличивать отверстия в корпусе или срезать по бокам изоляцию с штекеров кабелей

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gadget OFF. Емкость батареи: 80000. Цвет: Серый

Получили вчера Повер банк первое он полностью разряжен 0% поставил на зарядку. Заряд дошел до 98% и дальше не заряжается?

Достоинства:
    Пока не нашел
    Недостатки:
    Зарядка максимум 98%
    • Продавец  Gadget OFF

Якщо не вдасться відклібрувати аккумулятор та коректно заряджати - ви можете повернути товар на обмін. Реквізити вказані у гарантійному талоні або ж напишіть у чат з продавцем

• Андрій Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Battery Solution. Емкость батареи: 80000. Цвет: Белый

Заказав один павербанк на 80 тисяч, він прийшов на наступний день, але вже не працював. Написав продавцю, і продавець зразу надіслав мені заміну на новий. Коли прийшов новий, я його почав перевіряти, а він взагалі не працює. Я поскаржився продавцю на товар, і продавець без вагань повернув мені кошти, а я повернув їм товар. Але все ж, як так вийшло, що два павербанки не робочі? Не раджу замовляти цей товар.

Достоинства:
    Повернули кошти
    Недостатки:
    Не робочі павербанки зовсім
  • Роман Т***

Слабая зарядка для какого объема,всего 18 ватт,долго заря даётся

Достоинства:
    Роутер Asus на 19 вольт как то работает от него