Отзывы покупателей о Натуральний бентонітовий наповнювач для котячих туалетів Тигра 2,5 кг гранула стандарт 1,5-2,5 мм помаранчевий

Оценка пользователей 3.48/5
  • Постійний п***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Phoenix Zoo. Вес 1 упаковки: 5

Багато років користуюся саме цим наповнювачем. Але остання партія розчарувала. Майже не грудкується! Тей мінімум, що створив подобу грудки - розвалюється одразу від торкання совка. Сеча протікає через товстий шар наповнювача на дно лотку та залипає там величезним мокрим шаром глини, який неможливо відідрати від дна та, потім совка. Поглинання запаху з-за цього значно погіршилося. Якийсь жах-жахливий (( Сподіваюся, що це якась невдала партія і з наступними партіями якість повернеться. Або доведеться міняти бренд.

Достоинства:
    Не пилить
    Недостатки:
    Не грудкується
  • Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Все було б супер аби він комкувався

Достоинства:
    Нормальний розмір, не пилить
    Недостатки:
    Не комкується взагалі
      Представник бренду

Добрий день, шановна Анастасія ! Дякуємо за відгук! Бентонітовий наповнювач Тигра виготовлений виключно з натуральної сировини – мінералів бентонітових глин. Бентоніт- це природний матеріал, одним із основних показників якого є його високі гідрофільні властивості, тобто здатність вбирати значну кількість вологи. Даний процес, враховуючи повністю натуральний склад наповнювача, може займати певний час, і залежить від кількості рідини і індивідуальних, фізіологічних особливостей тварини.
      Якщо ви маєте зауваження по якості продукції, зверніться, будь ласка, за безкоштовним номером виробника наповнювача, який вказаний на упаковці.

• Людмила Л***

нормальний наповнювач

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    нема

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Товар ок моєму котику сподобалось. Рекомендую

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Завжди брала дрібний наповнювач від Тигра і загалом була задоволена, але зараз у нас 5 активних кошенят і пісок по всій кімнаті. Вирішила спробувати крупнішу фракцію, але об'єктивно дрібна - більш практична. Середня гірше грудкується, погано утримує запах, не просіюється через сітку лотка, відповідно розхід більший. Повернусь мабуть до дрібного.

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Світлана К***

Достоинства:
    Недостатки:
    Не грудкується

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.

• Алеся Щ***

Відповідає опису.

Представник бренду

Добрий день, шановна Алеся ! Дякуємо за відгук. Ми раді, що Ви користуєтесь наповнювачем Тигра і оцінили його переваги.

• Лада Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Наповнювач не сподобався,купи не тримається,береш все розвалюється. Прийшло якесь незрозуміле пакування,Розетка гроші за доставку бере,але не відповідає за неї це нахабство.

Достоинства:
    Немає,не сподобалось
    Недостатки:
    Не вбирає запахи, розвалюється

Добрий день, шановна Ладо! Дякуємо за зворотний зв'язок! ТИГРА — це 100% натуральний наповнювач для котячого туалету, зроблений з бентонітових глин. Бентонітова глина – це мінерал, який створила природа. До її складу входять натуральні речовини, завдяки яким при з'єднанні наповнювача з рідиною відбувається набухання гранул і сполучення їх у грудки. Процес утворення грудок може займати деякий час. Швидкість цього процесу залежить від різних факторів, серед яких — кількість рідини, вилитої на наповнювач, а також індивідуальні фізіологічні особливості кішки. Той факт, що гранули не моментально згортаються в грудки, свідчить про те, що наповнювач є повністю натуральним, без додавання різноманітних клейових компонентів, а значить – абсолютно безпечним для Вашого улюбленця. Ми зацікавлені у тому, щоб детальніше розібратися в даній ситуації. Будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Галина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Нормальный.Замовляю постійно і планую замовляти в подальшому

Достоинства:
    Не знаю,не зрівнювала
    Недостатки:

Добрий день, шановна Галино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги наповнювача Тигра та залишилися задоволені покупкою.

• аркадий с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Качество неплохо. По цене норм. Комкается средне но по цене и характеристики.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Неь

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача Тигра та залишилися задоволені покупкою.

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Мені подобається якість та те, що він не має пилу. Беру таку фракцію та крупніше. Ця 1.5-2 . Змішую з великою фракцією

Достоинства:
    Чиста, не має пилу. Ціна
    Недостатки:
    Не знайшла

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача Тигра та залишилися задоволені покупкою.

• Галина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Кіт признав, не пилючить, грудка утворюється,(так, легко розсипається, але якщо є в лотку решітка, сухий наповнювач можна відокремити) Задоволена якістю

Достоинства:
    Не пилючить, не несеться за лапами, подобається коту)
    Недостатки:
    Грудка легко розвалюється

Добрий день, шановна Галино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача Тигра та залишилися задоволені покупкою. ТИГРА — це 100% натуральний наповнювач для котячого туалету, зроблений з бентонітових глин. Бентонітова глина – це мінерал, який створила природа. До її складу входять натуральні речовини, завдяки яким при з'єднанні наповнювача з рідиною відбувається набухання гранул і сполучення їх у грудки. Процес утворення грудок може займати деякий час. Швидкість цього процесу залежить від різних факторів, серед яких — кількість рідини, вилитої на наповнювач, а також індивідуальні фізіологічні особливості кішки. Той факт, що гранули не моментально згортаються в грудки, свідчить про те, що наповнювач є повністю натуральним, без додавання різноманітних клейових компонентів, а значить – абсолютно безпечним для Вашого улюбленця.

• Евгения Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Незважаючи на недорогу ціну, наповнювач якісний. Запах поглинає, комкується добре. Мій кіт його зацінив.. сподобався. Дякую.

Достоинства:
    Якість. Ціна.
    Недостатки:
    Не знайдено

Добрий день, шановна Євгеніє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача Тигра та залишилися задоволені покупкою.

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Коту подобається, але комкується так собі

Добрий день, шановний Володимире! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача Тигра. Якщо Вас цікавить комкуючий наповнювач, рекомендуємо звернути увагу на SuperCat Комкуючий (артикул товару 3555collar) чи SuperCat Кукурудзяний (артикул товару 3539collar).

• Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

кіт ходить в туалет один раз на день , наповнювача витстачає на 3 тижні . Добре забирає запах, комкує. Коту дуже подобається, він відразу зрозумів що це туалет і нам без різниці де буде стояти його лоток, він завжди йде туди, де наповнювач. Ніколи не ходив мімо .
    Користуємось цим наповнювачем 1,5 роки і надалі будемо.

Сміття від наповнювача як і в інших наповнювачах, просто відразу після туалету прибираємо лоток і поряд з ним.

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача Тигра та залишилися задоволені покупкою.

• Алена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Завжди беру, дуже подобається)

Добрий день, шановна Альоно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача Тигра та залишилися задоволені покупкою.

• Антон З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Добре поглинає рідину і маскує запах

Добрий день, шановний Антоне! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача Тигра та залишилися задоволені покупкою.

• Александр И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

По якості претензій нема. А от розетка зовсім знахабніла. Щоб забрати з точки самовивозу , ще й потрібно 35гр.заплатити. Ненажери....

• Липнюк Л***

Так, нажаль самовивіз тепер платний, сама засмутилась..(

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Часто беру цей наповнювач.Кішкам подобається.Уборка без проблем.

Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА та залишилися задоволені покупкою.

• Аліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Супер наповнювач. Гарно комкується. Кішка в захваті.

Достоинства:
    Гарно комкується, легко прибирати
    Недостатки:
    Не виявила

Добрий день, шановна Аліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА та залишилися задоволені покупкою.

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Купила цей наповнювач по позитивним відгукам, але не бачу нічого позитивного…. Так, пісок наче кучерю, але…..одного мішка для двох котів не вистачає навіть на тиждень!!! Я хотіла зекономити і замовила цей пісок по відгуках( до цього брала пісок за 150 і він реально не тільки гарно кучкує а і не розповсюджується на пів лотка), більше брати не буду в не раджу. Якщо ви хочете добрий пісок, то це не про цей товар нажаль

Добрий день, шановна Олено! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Маріанна К***

Добрий день. Напишіть, будь ласка, який Ви брали за 150, що гарно комкується?

• Анатолій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Хороший адсорбент, не дрібний і не крупний - середній, не тягнеться за лапами, відсутній запах. Беру тепер лиш його

Достоинства:
    Добре поглинає і вологу і запах
    Недостатки:
    Не завжди добре коагулюється у грудки, але то може і через самого кота

Добрий день, шановний Анатолію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА та залишилися задоволені покупкою. Процес утворення грудок може займати деякий час. Швидкість цього процесу залежить від різних факторів, серед яких — кількість рідини, вилитої на наповнювач, а також індивідуальні фізіологічні особливості кішки. Той факт, що гранули не моментально згортаються в грудки, свідчить про те, що наповнювач є повністю натуральним, без додавання різноманітних клейових компонентів, а значить – абсолютно безпечним для Вашого улюбленця.

• Судакова И***

не сподобався

Достоинства:
    не виявили
    Недостатки:
    не комкуєтся зовсім, не раджу

Добрий день, шановна Ірино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Процес утворення грудок може займати деякий час. Швидкість цього процесу залежить від різних факторів, серед яких — кількість рідини, вилитої на наповнювач, а також індивідуальні фізіологічні особливості кішки. Той факт, що гранули не моментально згортаються в грудки, свідчить про те, що наповнювач є повністю натуральним, без додавання різноманітних клейових компонентів, а значить – абсолютно безпечним для Вашого улюбленця.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Начитався гарних відгуків і купив. За рекомендацією багатьох мішали разом з дрібнішим.

До цього користувалися Animall. Загалом, він практично зовсім не пилить. Але комкується значно гірше, практично зовсім ні. Пробували і одразу чистити лоток, і через деякий час (ніч, доба) – не працює. Запахи вбирає гірше. Гранула дійсно досить велика, ледь протрусюється через звичайну червону лопатку для лотка. Дрібна фракція від цього виробника як пісок. Напевно хотілося б щось посередині. Напевно не повторю покупку.

Достоинства:
    Не пилить
    Приємна ціна
    Український виробник
    Зручне пакування
    Практично не липне до лапок
    Недостатки:
    Не комкується
    Погано вбирає запахи

Добрий день, шановний Антоне! Дякуємо за зворотний зв'язок! ТИГРА — це 100% натуральний наповнювач для котячого туалету, зроблений з бентонітових глин. Бентонітова глина – це мінерал, який створила природа. До її складу входять натуральні речовини, завдяки яким при з'єднанні наповнювача з рідиною відбувається набухання гранул і сполучення їх у грудки. Процес утворення грудок може займати деякий час. Швидкість цього процесу залежить від різних факторів, серед яких — кількість рідини, вилитої на наповнювач, а також індивідуальні фізіологічні особливості кішки. Той факт, що гранули не моментально згортаються в грудки, свідчить про те, що наповнювач є повністю натуральним, без додавання різноманітних клейових компонентів, а значить – абсолютно безпечним для Вашого улюбленця. Нам шкода, що даний наповнювач не виправдав Ваших очікувань. Ми рекомендуємо звернути увагу на наповнювач SuperCat Комкуючий (артикул товару 3555collar) чи SuperCat Кукурудзяний (артикул товару 3539collar).

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Постійно беру такий наповнювач для кішок.Кішкам подобається.Добре комкуїться.

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Чудовий наповнювач, гарно комкується, поглинає неприємний запах.

Добрий день, шановна Надіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА та залишилися задоволені покупкою.

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Була акція, вирішила спробувати. Не дуже задоволена наповнювачем. Написано середня гранула, виявилась достатньо велика. Погано вбирає рідину, не стає комком. Більше купляти не буду

Достоинства:
    Ціна по акції
    Недостатки:
    Великі гранули, не комкується

Добрий день, шановна Анастасіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! ТИГРА — це 100% натуральний наповнювач для котячого туалету, зроблений з бентонітових глин. Бентонітова глина – це мінерал, який створила природа, тому розмір деяких гранул наповнювача може незначно відрізнятися від заявленого, але основна їх частина — має відповідний розмір, вказаний на пакованні. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Беремо не перший раз. Дуже задоволені піском.

Достоинства:

Добрий день, шановна Марино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА та залишилися задоволені покупкою.

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Товар: бетонітовий наповнювач для котів "Тигра"

Достоинства:
    Все добре
    Недостатки:
    Відсутні

Добрий день, шановна Ольго! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА та залишилися задоволені покупкою.

• Глушко Б***

Все чудово

Добрий день, шановний Богдане! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА та залишилися задоволені покупкою.

• Раїса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Порада для виробника- покращити пакування (постійно рвуться ручки). Беру цей товар часто і раніше такого не було. Пакування незручне і не міцне.

Достоинства:
    Комкується добре.
    Недостатки:
    Погане пакування. Беру часто і раніше була міцна упаковка. Зараз набагато тонша, ручки постійно рвуться.

Добрий день, шановна Раїсо! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА. Ваші побажання з приводу якості паковання ми передамо у відділ якості.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Подобається моїм трьом кицькам.Беру регулярно.

Достоинства:
    Добре комкується,відповідає всім характеристикам.

• Илья Р***

Отлично

Добрий день! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА та залишилися задоволені покупкою.

• Евгений Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

в пункте выдачи мне предложили заклеить дырку скотчем, я согласился, два дня назад рядом упала ракета, это Соборный, бывший Ленина, 44 , Запорожье.

Достоинства:
    не знаю, кошке пока не давал
    Недостатки:
    упаковка была разрезана

Добрий день, шановний Євгенію! Дякуємо за зворотний зв'язок! Нам шкода, що паковання даного наповнювача не виправдало Ваших очікувань. Якщо Ви помітили якісь відхилення у якості наповнювача, будь ласка, зверніться до нас з пн по пт з 09:00 до 18:00 за безкоштовним номером гарячої лінії відділу якості: 0 800 30-01-04.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 упаковки: 5

Вбирає запах, без пилу, гарно комкується.

Недостатки:

Добрий день, шановний Олександре! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги бентонітового наповнювача ТИГРА та залишилися задоволені покупкою.

• Федя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BussinessCat. Вес 1 упаковки: 5

Якість.

Достоинства:
    Все.
    Недостатки:
    Нема.