Отзывы покупателей о Блокер протипаразитарний нашийник для собак SUPERIUM 70 см

Оценка пользователей 4.5/5
  • Ольга К***

Працює

Ольго, вітаємо!
      Дякуємо, Ви оцінили переваги протипаразитарного нашийника SUPERIUM Блокер та залишилися задоволені покупкою.

• Наталія З***

Виконує своє призначення

Наталіє, вітаємо!

• Вікторія

позаяк ви вручну редагуєте відгуки, тоді по суті - ошийник може і цікавий в дизайні, але смердить неймовірно, кліщі дохнуть але пролазять і саме під нього

Достоинства:
    гарна коробочка
    Недостатки:
    смердить

Вікторіє, вітаємо!
      Дякуємо за Ваш відгук!
      Нашийник SUPERIUM Блокер виступає як додатковий бар’єр і відлякує паразитів ще до укусу. Для повноцінного захисту обов'язково має бути основний засіб (таблетка або краплі), який діє безпосередньо під час укусу паразита.
      Щодо зауваження про запах — ми передамо Ваш коментар до відділу розробки продукції. Завдяки своїм клієнтам ми стаємо кращими!
      Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, ми з радістю на них відповімо.

• Костянтин

Раніше користувались форесто, поки не з'явилось подразнень на шиї. Спробували Блокер і через місяць користування все добре, ні подразнень, ні бліх, ні кліщів.
    Якісне пакування, відчувається преміальність продукту в дрібницях.
    Єдиний недолік, що для коргі довелось купувати великий нашийник 70 см, і майже половину відрізати. Але всеодно, цей нашийник вийшов набагато дешевше ніж аналоги якими ми раніше користувались.

Достоинства:
    Не має запаху, не викликає подразнення
    Недостатки:
    Розмірна сітка

Добрий день, шановний Констянтине! Дякуємо за зворотний зв'язок та чудові фото! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитного нашийника SUPERIUM Блокер. Щодо зауваження про розмірну сітку — ми передамо Ваш коментар до відділу розробки продукції. Завдяки своїм клієнтам, ми стаємо кращими!

• Дмитро

Купив для вівчарки. Чесно, не очікував, що буде виглядати так стильно. На шиї сидить добре, не заважає.
    Ціна приємно здивувала, бо аналоги зазвичай дорожчі.
    Вже другий тиждень гуляємо в лісі, їздили у село до родичів, кліщів не було, хоча в цьому році їх багато. Тож рекомендую

Достоинства:
    Ціна, стильний вигляд
    Недостатки:
    Не знайшов

Добрий день, шановний Дмитро! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитного нашийника SUPERIUM Блокер та залишилися задоволені покупкою.

• Катерина П***

Цього сезону вибрали цей інсектоакарицидний нашийник для двох своїх тварин. Результат влаштовує: нашийник зручний, тварини добре його носять, побічних реакцій не спостерігаю. Ефективність протягом сезону точно помітна, тварини гуляють у лісі та на постійній основі знаходяться на дачі і кількість кліщів мінімальна а також вони гинуть після контакту з шерстю тварин.

Добрий день, шановна Катерино! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги протипаразитного нашийника SUPERIUM Блокер та залишилися задоволені покупкою.