Отзывы покупателей о Таблетки для чистки унитаза 48 шт. антибактериальные таблетки для туалета сливного бачка от накипи и грязи DenkMit WC-Tabs

Оценка пользователей 4.58/5
на основе 141 отзыв
  • Отзывы про товар продавца StarLight
  • Віктор Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Кинув одну таблетку в унітаз на ніч, а зранку накип на стінках просто відходив шматками. Навіть старий жовтий наліт значно посвітлішав після другого застосування.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Користуюся цими таблетками вже давно. Кидаю раз на тиждень на ніч – унітаз завжди ідеально чистий, без нальоту та запаху

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Навіть не очікував, що настільки якісно і швидко очистить бачок. За два підходи водоростей не стало. До цього намагався чистити іншими засобами, що підфарбовують воду - не допомагало.

Достоинства:
    Швидко і надійно
    • Продавец  StarLight

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Дійсно допомагає. Тільки потрібно лишати наніч, кращий ефект.

• Виктор Б***

Дуже чудовий засіб!

• Любов
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Очікувала чудо, але, на жаль, наліт миколаївської водички воно не відчищає, навіть якщо залишити на ніч.
    Не додивилася при замовлені, у інших продавців цей товар удвічі дешевший.

Дякуємо Вам за відгук!

Нам шкода, що засіб не виправдав ваших очікувань. Таблетки "DenkMit" призначені для регулярного догляду та профілактики нальоту, але при сильних або застарілих відкладеннях (особливо від жорсткої води) може знадобитися більш тривалий вплив або додаткове механічне очищення.

Щодо ціни - ми завжди прагнемо пропонувати якісний товар та офіційне постачання. Вартість може відрізнятися залежно від умов закупівлі та сервісу.

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Действительно таблетки очищают, и запах приятный. Рекомендую. Да и цена смешная.

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Замовлення отримала своєчасно, дякую. Таблетки чудові, сподобалися.

• Дмитрий С***

Все ок

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  StarLight

• Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Поки закинула одну в бачок і одну в унітаз, ефекту не помітила, закину ще повторно на ніч, може щось станеться

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Кинув одну таблетку в бачок і залишив на ніч. Зранку все чисто.

Достоинства:
    Дуже дієвий засіб
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  StarLight

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Користувалась лише раз, тому лише 4 з 5. Кидала таблетку в бачок інсталяції, потім всередину не дивилась тому не впевнена наскільки стало чистіше, але потім ще пару днів разом з водою з бачка вимивався наліт, тому думаю що засіб дієвий

• Светлана А***

Чудові помічники

Достоинства:
    Швидкість очищення
    Недостатки:
    Відсутність
    • Продавец  StarLight

• Оксана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Якість води у Києві гірше нема куди, тому бачок унітазу був схожий на чорта всередині. Залишала на ніч. Весь наліт та іржу підірвало, трошки пройшла мочалкою і очам не повірила. Рекомендую 1000500%

Достоинства:
    Дуже дієвий засіб.

• Юлия Р***

Добре працює ! Дякую

• Олена П***

Дякую, таблетки працюють

• Дмитрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Таблетки чудові. Дуже добре виконують свою функцію

Достоинства:
    Все ок
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  StarLight

• Володимир Б***

Працюють як заявлено

• Надежда С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Компактне пакування і дійсно гарний результат

Достоинства:
    Швидко і якісно діє
    • Продавец  StarLight

• Сторчак Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Гарно очищають, швидкий результат!

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Таблетки брала вперше. Результатом задоволена. Магазин теж рекомендую за швидку доставку.

Достоинства:
    Таблетки чудові. Дуже добре виконують свою функцію.

• Катерина Д***

Все якісно і швидко!

• Тарас С***

Все чудово!

• Юрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Товаром задоволений повністю. Функцію виконую, чистить добре. Вода дуже жорстка і брудна у нас. Кидаю в бачок і реакція швидка та дієва. Бачок чистий приблизно на 85 %.

Достоинства:
    Відповідає заявленому опису та характеристикам
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  StarLight

• Лаптєва С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Добре роблять свою справу!

• Ирина У***

ОТЛИЧНО!!!

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Гарно справляється з нальотом. Легко і якісно очищає дно унітазу

Достоинства:
    Якісна продукція

• Олеся К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Дуже класні таблетки. Рекомендую дякую за швидку доставку

• Ангелина Н***

Гарний продавець
    Таблетки на 4 з 5

• Криволап Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Дуже гарні таблетки!!! Використовувала їх у Німеччині, потім знайшла у нас, дуже гарний результат!!! Рекомендую!!!

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Гарна якість, швидка доставка)

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Купувала по рекомендації знайомих, таблетки не розчарували . Працюють на відмінно

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  StarLight

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Количество в упаковке: 16. Вес: 400 г

Отличные таблетки !!! Результат шикарный!! Рекомендую!

• Ольга Н***

Відмінні таблетки. Круто справляються

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gbazar. Количество в упаковке: 16

Гарно очищають, особливо якщо залишити на ніч, зручно користуватися, рекомендую

• Юлия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant

Не діє

Недостатки:
    Результату 0, геть не діє