- Черный Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дзеркало нормальне, режими підсвічування працюють. Трохи поворотні сторони не тримають положення, слабкуватий зажим. Зовні вигляд трохи дешевенький. Дружині все одно сподобалось.
- Продавец StarLight
Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дзеркало хорошої якості, підсвітка яскрава і перемикаються режими, ідеальне для доглядом за собою
- Достоинства:
- Бокові дзеркала які теж відбивають світло, яскраве світло
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Девушке понравилось
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Корпус стильний, компактний, стійко стоїть на столі, можна регулювати кут нахилу. Вистачає заряду надовго.
- Євген З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Тепле для вечора, холодне для денного, нейтральне для деталей. Світло рівномірне, не сліпить.
- Валерія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дзеркало стійке, компактне, виглядає дуже стильно.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Дзеркало достойне, для макіяжу дійсну зручне, сподобалось що можна завжди повернути практично всі можливі потрібні сторони, світить яскраво!
- Достоинства:
- Яскраве, гарна якість
- Недостатки:
- Все ок
- Продавец StarLight
- Ольга Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Работает от аккумулятора (никаких лишних проводов), яркая подсветка, 3 разных режима света, легкое и устойчивое.
- Достоинства:
- Аккумулятор, 3 режима подсветки
- Недостатки:
- Пока не обнаружила, за свои деньги отличный вариант.
- Продавец StarLight