- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Проста у використанні, підключився дуже швидко, за такі гроші якість норм.
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Встановлена на дачі. У холодний час не повертаю камеру нікуди.
- Достоинства:
- Особистих переваг немає, камера працює чудово. Картинка гарна передається на телефон.
- Недостатки:
- Не побачив, але коли камеру повертаєш вверх або вниз чути якийсь звук схожий з шестернями.
- Павло Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повністью задоволений, це вже друга камера Таро. Загалом будинок оснащую розумними пристороями цього виробника.
- Достоинства:
- Зручне встановлення, просте налаштування.
- Недостатки:
- зручніше було б яще напруга живлення камери була 12 вольт, а не 9.
- Володимир Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кусок сміття
- Недостатки:
- Постійно відвалюєця мережа і пише камера офлайн я задовбався скидати неї на заводцькі настройки і хата вся деревяна
Представник брендуВітаємо. Якщо вам потрібна допомога, рекомендуємо звернутися до технічної підтримки TP-Link. Email: [email protected]; Телефон: 0 800 50-55-08, ПН-ПТ з 9.00 до 18.00, СБ-НД вихідний.
- Андрій К***
Друже камера якісна за свою ціну. Подивись свій роутер на якість передавання вайфаю. Скоріше усього відвал за нього.
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює відмінно
- Віталік Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже погана якість зображення. З 2к чи 1080 там тільки одна назва. Програмно камера намагається дотягнути зображення до цих розмірів, але при збереженні на телефон фото чи відео з неї все піксельне, об'єкти розмиті.
Оформив поверення- Достоинства:
- Якісне програмне забезпечення. Зрозумілий додаток, гарний дизайн
- Недостатки:
- Якість зображення на рівні старої Нокіа 3310
- Людмила П***
Не задоволена після двох місяців часу в на двох камерах пропав звук не знаю що може бути можливо в когось була така проблема дякую
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU
Досить якісна камера відеоспостереження, працює добре, спрацьовує на рух та виявляє осіб, камера поворотна, зручна програма.
- Достоинства:
- Дизайн, якість, ціна
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Офигенная камера, звук хороший, картинка тоже. Кому нужно что бы следить за машиной во дворе или улицей думаю это оптимальный вариант цена=качество. Это не первый опыт по использованию tp link ip камер, поэтому с настройкой проблем у нас не возникло.
- Достоинства:
- Качество, звук, комплектация, крепление как потолочное так и стеновое.
- Недостатки:
- Необнаружено
- Капустинський А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Камера непогана. Але при кожному відключені просить відформатувати флешку що призводить до втрати запису. Тому я таку камеру більше не куплю! Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Легкий монтаж
- Недостатки:
- Не можливо зберегти данні на флешці
- Дима Н***
Здравствуйте замените флеш карту такая самая ситуация была заменил SD на подороже проблема ушла
- Ксенія
проблема не в камере, а в карте памяти. заменить нужно и будет всё ок
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна камера, інтелект працює добре на рухи та осіб. Сподобався функціонал. Не зрозумів як на роутері "прокинути порт 553" для трансляції на ТВ. Але розберусь!
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая камера, просторное управление и настройка, жаль нет LAN подключения, у меня wi-fi ловит в 60 метрах через одну газобетонную стену, на обычный роутер 3G
- Достоинства:
- Режим фонарика, возможность вертикальной и горизонтальной инсталляции
- Недостатки:
- При включении питания и калибровке шумновата
- Виктор Д***Продавец: Rozetka
Камера про якості посередня. Сподобалося те, що легко монтувати та сконектити з додатком. сам додаток зручний у використанні. Ставив якісну флешку - проблем з циклічним записом нема. Зображення посередньої якості.
З негативу - через кілька місяців перестав працювати мікрофон, все збираюся віддати по гарантії. Також коли вибране ввімкнення запису при виявленні особи - запис вмикається коли йде дощ чи сніг. От це вже баг, бо сніг - то не особа. І тут налаштування чутливості ні до чого))- Достоинства:
- Поворотна. Нормальний додаток.
- Недостатки:
- через кілька місяців перестав працювати мікрофон, коли вибране ввімкнення запису при виявленні особи - запис вмикається коли йде дощ чи сніг