Отзывы покупателей о Бездротовий маршрутизатор (роутер) Asus ROG Rapture GT-AXE11000
- ЄвгенПродавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ставте 36 канал контролю і буде у вас літати все. У мене ще вже доволі старенький tuf gaming роутер. Там це дуже допомогає
- Достоинства:
- Ставте 36 канал контролю і буде у вас літати все на 6
- Недостатки:
- Так на всіх роутерах асус
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Придбав цей роутер, щоб мати інтернет від двох провайдерів. Коли розпакував пристрій - ледве не заплакав від сміху, що він має стояти на столі. Ця «шайба» займе велику вашого робочого столу, тому одразу подумайте про те, де ви його збираєтеся ставити. І ще, варто про це подумати, бо він гріється. Якщо вам здавалася гарячим ваш попередній роутер, то ця крихітка буде більш гарячою, це 100%.
Щодо функціоналу. Трошки доведеться поводитися з налаштуванням двох WAN мереж в потрібний вам режим. Це не надто складно, але займе певний час. Він постійно пінгує мережу, щоб розуміти, якого провайдера вам підкинути, а також показує їх статус. Щодо переключення між ними. В роботі, перегляді медіа - ви цього навіть не помітите. Він переключиться миттєво. Якщо займаєтеся стрімінгом, то секунд 20 ОБС ще буде кумекати, що змінилися налаштування. Але 20 секунд, це не та історія, коли ти чекаєш поки зʼявиться мережа, поки шнур перекинеш і т.д. Якщо треба підключатися по VPN до роботи, то може викинути і попросити зайти знову. Це не трапляється кожен раз, але є така історія.
Підсвітка Aura у нього яскрава, як на мене, трошки лагуча, в залежності від режиму. Зробити її кастомну не вийде, на жаль (умовно якщо інтернет-1 - жовтий, інтернет-2 - синій, а нема мережі - червоний). Панель керування адекватна, застосунок на телефон зручний. Ще, можна через USB роздати інтернет з телефона на всю квартиру. Якщо хтось, як і я, мав проблеми з підключенням до ПК чи ноута напряму (телефон, як модем чи напряму з USB), то цей маршрутизатор вирішує цю проблему. Єдине, доведеться трошки поколупатися в налаштуваннях при підключенні/відключенні, але це набагато краще і легше, ніж сидіти в робочий день взагалі без звʼязку.- Достоинства:
- Хороший і стабільний звʼязок на великій площі;
Миттєве переключення між провайдерами;
Можливість використати телефон, як модем для роутера;
Зручна панель керування і застосунок;
Дизайн - Недостатки:
- Не рішення з коробки, треба буде трошки смик-смик, тиць-тиць, але потім будете задоволенні;
Відсутність кастомізації підсвітки, під власні потреби;
Здорова і гаряча болванка
- ДанОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Роутер працює добре. Девайси samsung не бачать роутер на 6Ггц, через регіональні обмеження. Ноутбук з ах211 на Windows 11 нормально бачить і працює з 6Е. 1Gb видає, але буває менше. Залежить від зашумленності частот. Покриття краще ніж у попереднього роутеру wrt3200acm. Стокова прошивка, нажаль досить стара, тому поставив кастомну Merlin, в якій оновлені деяки програми і бібліотеки з виправленими вразливостями.
- Достоинства:
- Один з топових роутерів
- Недостатки:
- Підтримка стокової прошивки могла би бути краще
- Алексей Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже довольний. Давн шукав щось подібне але завжди жалів гроші. Постійно користувався Мікротіками. Але для того шоб їми нормально користуватись треба ще одну вищу освіту отримати по володінню тими мікротіками. Тут же все набагато простіше. Дуже френдлі інтерфейс. Все понятно і не викликаю питання і навіть бажання загуглити що і як зробити.
- Достоинства:
- Вміє все. Має 3 окремі мережі, вміє піднімати окремі впн для вибраних девайсів. Завжди вибирає не забиті канали для вайфай. Дуже потужний 5Ггц. У мене дім 170 кв. Бере сигнал всюди прекраснно (5Ггц) навіть через бетонне перекриття в гараж. Швидкості всі такі які дає провайдер. Нічого не ріже. Ну але понятно що на 2.4 Ггц ви не отримаєте 1 ггб ))
- Недостатки:
- мабуть ціна
- Максим Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Покупал этого монстра по полной цене,и как на зло спустя время появилась скидка(
Но если откинуть эмоции в сторону,то можно смело сказать что это самый лучший роутер,лучше только AXE-16000,проблем с ним никаких нету,разве что не работает wi-fi 6E,и то это связано с государственным ограничением частоты,тем кто скажет что у меня старое оборудование,вот название сетевой карты Intel AX210,телефон по заявленным характеристикам имеет поддержку 6Е.
Не смотря на это 5Ггц хватает с головой чтобы отдавать 1Gbit,тут проблем нету,есть проблемы с провайдером Киевстар,интернет или пропадает или скорость падает,звонишь на горячую линию,они начинают рассказывать что у меня плохой роутер,возможно бракованный,но это смешно,к сожалению подключить другого провайдера нету возможности- Достоинства:
- Скорость,самая быстрая реакция на изменение ситуации в сети,очень грамотно распределяет скорость между пользователями,мощность сигнала,удобное приложение
- Недостатки:
- Их нету
- Олег С***
У мене роутер АХ 5400, оце думаю замінити, теж Київстар, після хакерської атаки взагалі біда. Теж кажуть що роутер не дуже. О а підкажіть, якщо в цей роутер 2 кабеля вставити по 500мб, то буде 1гіг, чи просто 1 буде як запасний?
Представник брендуДобрий день, Олег!
Функція Dual WAN дозволяє використовувати два режими:
1. Відмовостійкість, коли один WAN основний, а інший - резервний.
2. Балансування навантаження, обидва WAN працюють одночасно і загальна пропускна здатність збільшується.
- Роман А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Почитав відгуки,ну що ж спробуємо,трошки цінник кусь,але все одно потім заміна через 4-5 років тому норм,відпишусь як протестую,бо треба оновлюватись))) моєму вже 6 років і вже гайки)
- Достоинства:
- Надійність,швидкість дизайн
- Максим Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Пользуюсь этим монстром больше месяца и могу сказать что этот роутер будет актуальным ещё много лет,так как у большинства стоит роутер на две антенны,в сравнении с ними этот просто ракета, единственное что 0,01% провайдеров в Украине поддерживает 1Gbit,я так и не смог оценить его на полную,но даже сейчас он показывает неимоверные результаты,а когда я сказал провайдеру что у меня роутер на 2.5Gbit,тот два раза переспросил и заикался
- Достоинства:
- Действительно мощный девайс который грамотно распределяет интернет между устройствами,не перегревается, работает шустро, будет актуальным лет пять не меньше,с тем учётом что большинство использ. 2.4Gh
- Недостатки:
- Не все провайдеры могут дать 1Gbit
- ksk 4***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Я бы не рисковал покупать за такие деньги обычный роутер, хоть и мощный, особенно что через год уже будет выпуск Wi-Fi 7. Лучше годик подождать и купить самый современный роутер
- Igor
ksk 47, а еще через год появиться следующий стандарт ВайФай и так далее. Менять оборудование стоит с точки зрения целесообразности. Если у Вас уже есть или вот-вот появятся гаджеты с поддержкой нового стандарта, то есть смысл брать совместимый роутер. По моим наблюдениям сначала появляются роутеры с поддержкой нового стандарта, а через несколько месяцев или полгода начинают появляться гаджеты с этим стандартом, ВайФай-адаптеры для ПК и ноутов. Потому обновление роутера может потребоваться не так скоро, как Вы говорите. И снова - насколько целесообразно обновляться и тратить деньги? Может и нынешний роутер пока справляется с нагрузкой? Или все же хочется новинку? Тогда стоит купить. Но это каждый решает для себя.
- ksk 4***
Нет, не появятся, такие стандарты раз в 5-8 лет внедряют
- Igor
Временные промежутки между выходом новых стандартов сокращаются.
ВайФай 7 - просто еще один более новый и более быстрый стандарт беспроводной связи. Дает кратное увеличение скорости за счет более широких каналов, более продвинутой модуляции и имеет пару новых фич. ИМХО, еще один новый стандарт, ничего революционного по сравнению с предшественником.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Взагальному девайс норм. Потужний. Зробив основним, а старий маршрутизатор додав як AiMesh node. Але як завжди не уділена увага деталям та не без глюків. Хоч і пише що 6G працює, але мій ноут ROG Strix 2022 не бачить точки в переліку доступних для підключення (в налаштуваннях мережевого адаптера виставлено пріоритет на 6G). Хоча буває таки з'являється і я можу нормально підключитись. Але не кожен день..... Ще 5-10 оновлень прошивок і буде ідеально. За ігрові опції нічого не напишу, не юзаю їх.
- Достоинства:
- Швидкий, WIFI 6E
- Недостатки:
- Не передбачена установка на стіну, відсутня можливість кастомізовувати Aura RGB
- Igor
У мене теж вдома GT-AXE11000. Яка у Вас модель ВайФай-адаптера у ноуті? На жаль, у мене поки нема девайсів з підтримкою ВайФай 6Е. Спробуйте міняти канали для 6G, поки ноут зможе бачити цю точку доступу. Ноут для Європи, а в Європі, здається, не всі канали дозволені. Тому частину каналів ноут не може використовувати.
Роутер сам по собі дуже потужний, я навіть на чверть знизив потужність радіосигналу, у мене тоді став стабільнішим конект з другим меш-вузлом.
Для Аури можна вибрати режим зміни кольорів та самі кольори. Але, наприклад, не можна встановлювати колір за допомогою числових значень основних кольорів, як це робиться на клавіатурі з Аурою, наприклад... - Олександр
Адаптер Intel(R) Wi-Fi 6E AX211 з останніми драйверами. Змінювати канали пробував. До того ж спочатку він з коробки завівся норм, але після перезапуску пропав 6G. Буду гратись з налаштуваннями, а не дуже хотілося б з такі гроші.
Щодо аури, я все ж таки прицепив роутер на стіну. Але підсвітка яскрава. Доводиться або вимикати, або статично червоний ставити. Ідеально булоб хочаб мати опцію зміни профілів по встановлених годинах. Доведеться пройти шлях від "відправити пропозицію розробникам - чекати може реалізують". - Igor
Олександр, є підозра, що Вінда блокує 6 ГГц для нашого регіону, оскільки він у нас ще не дозволений. Я взяв на декілька днів новий ноут з адаптером АХ211 на Він 11, то навіть у налаштуваннях програмної точки доступу можна вибрати тільки 2.4 або 5 ГГц. 6 ГГц не пропонує. Якщо вдасться перемогти Вінду - напишу, але просто зміна регіону не допомогла. ((