Отзывы покупателей о Веб-камера Razer Kiyo Black (RZ19-02320100-R3M1)

Оценка пользователей 3.95/5
  • Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Рівно через рік користування камера почала видавати електричний тріск з корпусу. Також блимає кільце підсвічування і на різних комп'ютерах та сама проблема.

Достоинства:
    суттєвих переваг не побачив
    Недостатки:
    за таку ціну вистачило лиш на рік активного користування
  • Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

На свої гроші працює добре, як для початківця-ютубера, підходить, але з подальшою заміною

Достоинства:
    Низька ціна
    Недостатки:
    Низька якість зображення
  • Артур В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Приблизно через рік не дуже активного користування просто перестала працювати. Не було ні ударів, ні інших пошкодженнь. Прямо посеред відео дзвінка кільце замигало і камера перестала працювати. Виявляється це відома проблема в цих камерах, механічний дефект з заводу, й особливо нічого з цим не поробиш.

Достоинства:
    Хороша якість зображення
    Недостатки:
    Ненадійна
  • Оксана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Користуюсь цією веб-камерою вже десь 4 роки, єдина складність за весь цей щас була з нею лише в перші дні користовання, так як для нормальної роботи з обс потрібно відкатувати драйвер.А так сама веб-камера чудова, її фішка з підсвічування дуже класна.

Достоинства:
    За таку ціну - немає, хіба що ПО рейзер
    Недостатки:
    ПО рейзер, дивні драйвери
  • Владислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Найкраща камера за свою ціну. З переваг хочу відмітити гарну якість картинки за свою ціну, гарну роботу з різними програмами типу OBS, сумісність з системами (працювала на Linux та Windows) та головна фішка камери - регульоване колесо підсвітки. З цією камерою гарно працювати в поганому освітленні, бо навіть без вбудованої підсвітки, картинку вона виводить прийнятну. Але в неї є маленький мінус - це погана робота з програмою Discord, при увімкненні камери, програма вибирає найнижче розширення, але це можна виправити ретрансляцією зображення з OBS в Discord через віртуальну камеру. До неї користувався вебкамерою за ту ж саму ціну, від іншого виробника, якість у порівнянні набагато краща. Битих пікселів немає. Якість мікрофону не студійна, але для конференц-дзвінків підійде. Нічого не хитається та не бряжчить, все зібрано гарно. До покупки рекомендую.

Достоинства:
    Колесо підсвітки, гарна робота з різними системами та програмами. Гарна якість збірки
    Недостатки:
    Погана робота з Discord
  • Денис П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудова камера, користуюсь із задоволенням.

Достоинства:
    Якість відео
    Недостатки:
    Кріплення не дуже зручне. Підклав олівець щоб не закривала екран.
  • Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Повністю відповідає своїм характеристикам, головне правильно налаштувати.

• Ірина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NETBOX. Цвет: Black

Дитині сподобалось

Достоинства:
    Норм за свої гроші
    Недостатки:
    Трохи лампочка може перестати працювати по контуру
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Повторю за попереднім покупцем: "зламалась прямо під час важливого дзвінка із жахливим тріщанням в середині камери (було враження що вона зараз загориться або взірветься)" - абсолютно аналогічна ситуація.

Достоинства:
    підсвітка
    Недостатки:
    присутній типовий (як виявилось) баг - з тріском виходить з ладу

Вітаємо!
      На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для перевірки на працездатність та гарантійного обслуговування: ссылка

• Степан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В цілому хороша камера але зламалась буквально одразу (!!!!) після закінчення гарантії прямо під час важливого дзвінка із жахливим тріщанням в середині камери (було враження що вона зараз загориться або взірветься)

Достоинства:
    Хороша якість відео та кругова підсвітка з регулюванням
    Недостатки:
    Автофокус часто плаває від будь-якого вашого руху

Вітаємо!
      Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання.
      Важливо пам'ятати, що кожен електронний пристрій має встановлений термін придатності, який, як правило, зазначається в інструкції користувача від виробника. Також враховуйте умови експлуатації та догляду, які можуть впливати на тривалість його служби. Виробники усіх категорій товарів виготовляють продукцію із терміном придатності, яка варіюється у межах гарантійного терміну.

• Богдан Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не покупайте этот бракованный хлам. Проработала около 2 месяцев потом внезапно перестала правильно выдавать экпозицию. Razer как оказалось в курсе проблемы уже давно (люди 5 лет назад уже об этом писали) и все что они с этим сделали - выпустили другую модель.

Придеться возвращать.

Достоинства:
    Недостатки:
    Бракованая серия

Вітаємо! Шкодуємо, що Вам довелось зіштовхнутись із негативним досвідом.
      Якщо впевнені, що проблема в товарі у Вас є можливість звернутись до сервісного центру для діагностики та безкоштовного обслуговування, діє гарантійний термін 24 місяці:
      ссылка

• Ярослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Хорошая камера. Отличное качество видео. Ни каких проблем за год пользования не нашел. Отлично работает как на Linux так и на Windows

Недостатки:
    Очень яркая подсветка даже на минимальном уровне.
  • Назарій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Покупкою задоволений, думав, що якість камери буде не дуже, але насправді супер. Не розумію, чому в описі не пише, що підтримує Linux. Можу підтвердити, що працює без проблем на Debian 12 Linux.

Достоинства:
    Якість зображення, підсвітка в темноті, хороший кут огляду
    Недостатки:
    Доволі громіздка, забирає сантиметр при кріпленні на монітор
  • Anton K***

Справно працює.

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Рейзер як завжди на висоті. Все що хотів я отримав, тепер стрімити чи проводити конференцію по роботі стало зручніше. Є можливість через софт редагувати якість відео та контрастність, гамму, та інше.

Достоинства:
    Контроль підсвітки, чіткість і контроль через софт
    Недостатки:
    Відсутня можливість купити підставку як опція
  • Вячеслав Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купив її 10.06.22. Ніколи не використовував вбудовані діоди для освітлення, камера працювала. Сьогодні увімкнув їх, через годину камера перестала працювати. В Ryzer Synapse пропадає з девайсів через деякий час. Якщо одразу спробувати перевірити, то скаже що інша програма використовує її. В цей час підсвітку неможливо увімкнути, а діод "використання" мерехтить замість того щоб бути увімкненим, чи вимкнутим. Буду звертатися в підтримку. Проблема не пов'язана з комп'ютером (Windows 10), так як після цього підключив до ноутбуку (Lubuntu 22.04, ПО для перевірки Cheese), та проблема та ж сама.

Достоинства:
    Відносно непогана камера доки працює
    Недостатки:
    Поганий вбудований мікро, підсвітка вбила камеру
    • Александр

Эта камера ужасна, брака очень много, и все они выходят из строя очень быстро....у меня точ в точ такая же ситуация

• Данил
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Зручне підсвічування, при запису в різних локаціях відпадає потреба переносити світло. Зсісно, це кільце не заміняє нормального освітлення, але його наявність дуже спрощує життя. Якість непогана, своїх грошей камера коштує.

Достоинства:
    Кільце, та якість.
    Недостатки:
    Трішки забагато шумів як ти її не налаштовувай, але за це картинка і не мильна, тому 1:1
  • Иван Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В мене на 11 вінді нічого не працює,а перевстановити нереально,бо я працюю і файли втратити для мене смертельно.на 10 з ноута усе як треба,але в мене там і так камера є.

Достоинства:
    Якість збірки
    Недостатки:
    Рейзер,треба займатися колупанням щоб усе працювало

Вітаємо!
      Виробник заявляє про підтримку OS Windows 7(або вище). За детальною консультацією по налаштуванню у Вас є можливість завжди звернутись до тех. підтримки Razer на офіційному сайті. Також на офіційному сайті та мережі є достатня кількість відеогайдів по налаштуванню даної моделі відеокамери.

• Александр

По их словам нам нужно вернуть в 2010 и пользоваться виндовс 7...ну выбробнык конечно шутник еще так.....

• Степан К***

Топ за свої гроші .

Достоинства:
    Якість
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Придбав вчора цю камеру, поки що задоволений, якість картинки хороша, в софті від Razer все легко налаштовується, доповню відгук через декілька місяців. Чув, що кріплення в цій камері слабке місце, тому закріпив її на штативі.

Достоинства:
    Підсвітка, 60 фпс, легко налаштовується під користувача.
    Недостатки:
    Поки що не помітив.
  • Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

спустя пару лет сломалось крепление, гарантия закончилась, на то время не нашел где отремонтировать даже

Достоинства:
    и качество отличное, и подсветка есть
    Недостатки:
    спустя пару лет сломалось крепление, гарантия закончилась
  • Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Я в отчаянии... Первый раз за 5 лет не рабочий товар в розетке. Пойду завтра сдавать в гарантию.

Достоинства:
    Красивая упаковка.
    Недостатки:
    Не работает.
    • Владислав Л***

Розетка как всегда топчик: на следующий день привезли новую, все работает.

• Андрій П***

В цілому гарна камера

Достоинства:
    Якість картинки, підсвітка, фпс
    Недостатки:
    Нижній поріг яскравості підсвітки надто високий
  • Олена Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

До придбання цієї камери у мене була Logitech WebCam C270 - порівнюючи з нею, то це небо і земля. Особливо порадувала підсвітка так як часто спілкуюсь по ночам. Єдиний мінус - у мене безрамочний монітор і виникають деякі незручності з кріпленням. Загалом, камеру оцінюю позитивно.

• Максим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Камера отличная: яркость, фокус, цветопередача, изобюражение.

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Упаковка вскрыта, вынужден был отказаться, так как совсем недавно был плохой опыт вскрытой упаковки... Розетка вернула деньги

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: THE52GG

Дуже позитивне враження від камери. Мінімальне налаштування відео дає досить достойну картинку. Дивуєшся оглядам у Youtube, де відео з камери дається у розфокусі. Рекомендую.

Достоинства:
    Відмінна якість зображення, як для веб-камери. Коректність роботи зі складним освітленням.
    Недостатки:
    Мікрофон. Бажано використовувати як бекап...
  • Колосов А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Камера отличная во всех смыслах: картинка, яркость, фокус, цветопередача. Подсветка дает возможность собеседнику отлично видеть тебя, даже, если в комнате полная тьма; для такого режима надо в приложении немного подрегулировать цветопередачу.
    Камера не рассчитана на современные безрамочные мониторы и закрывает часть монитора, поэтому предпочтительно использовать штатив, благо крепление для него в камере предусмотрено.

Достоинства:
    HD, подсветка, крепление под штатив.
    Недостатки:
    Закрывает часть монитора, если крепить на монитор, а не на штатив.
  • Артем Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black

Камера совместима с windows 10

Достоинства:
    Классное качество видео
    Недостатки:
    Софт от Рейзер не самый лучший
    • Продавец  Vendedor

Дякуємо за Ваш відгук

• Марк Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Получил сегодня камеру, и сразу принялся её тестировать. Качество метариалов на высоте, хотя пишут что от падения с незначительное высота отлетают углы на креплении, пока не ронял, не знаю. Широкий диапазон подсветки, и легкая регулировка порадовала. Камера очень хорошо держится на мониторе. По изображению впринципе вопросов нет, хотя за эту цену могло быть и лучше, на официальном сайте стоит цена 100 зелёных, вот за сотку была бы топ камера. Если не настроить изображение вручную через официльное приложение - качество картинки такое себе. Нужно отключать автофокус, так как он постоянно дергается, и настраиваться на определенное значение, тогда всё гуд. Микрофон тут шоб було, он на столько ужасный, что петличка за 0 грЫвэнь 50 копеек отрабатывает лучше чем это позорище, я ещё попользуюсь пару дней сим девайсом и буду думать на счёт возрата, пока что ощущение двоякое. В тумбочке лежит Logitech C910 PRO которой 100 лет в обед, так в ней 2 микрофона и качество звука на уровне студийного микро без обработки, по изображению она не сильно уступает, но за то там с афтофокусом все вопорядке, и его не приходиться выключать.

На кой чёрт я купил это счастье я пока не вкурсе, наверное думал что она будет сильно лучше моей Logitech, пока оказалось что она сильно дороже. Сижу в расстроенных чувствах. Если вы выбираете камеру для стрима за эту цену, берите Logitech C920 и какое-то китайское кольцо для света. Да она красивая, да стильная, да есть подсветка. Если бы рэйзер делал упор на качественных внутренних компонентах была б топ камера, а так красоты много - толку мало.

Достоинства:
    Подсветка, крепление на монитор, качество изображения
    Недостатки:
    Микрофон
    • Кирилл К***

А вы камеру покупаете только из-за микрофона?

• Neck1T

А не проще купить микро? А камеру свою поставить. Ну рил, что можно ожидать от Фулл хд, тогда уже брать надо 2к 30фпс

• Женя

так твой логитек в полтора раза дороже этого райзера))

• Александр С***

Отличная вещь

• Иван О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Покупал камеру для видеоконференций. Первый недостаток, камера сразу завышает яркость, особенно если есть прямое освещение. По дефолту это настраиваться в приложении которое идет в комплекте с камерой. Вся эта вкладка не работает, написал в поддержку и после месяца переписки и предложении переустановить драйвера , программу и все в этом духе, был дан ответ: “Мы хотели бы сообщить вам, что кнопку предварительного просмотра можно включить только в том случае, если ваша камера не используется другими приложениями, которые используют камеру”. И на этом все, можно просто удалить приложение или еще месяц переговоров о том вплоть до удаления абсолютно всех программ, мессенджеров и всего что может использовать камеру ничего не поможет. Единственный хороший вариант использовать OBS, но даже в этом случае яркость на афто настройках будет завышена, решает проблему яркости снять галочку с авто выдержки и настроить вручную, но делать это каждый раз сильно напрягает. Все эти танцы с бубном за такую цену явно перебор.

Достоинства:
    светодиодная панель
    Недостатки:
    приложение и яркость в афторежиме
  • Евгений Б***

Вопрос к представителю компании Razer:
    Почему камера не определяется как Razer Kiyo ? Почему она как USB-видеоустройство? Из-за этого в приложениях настройки камеры после перезапуска сбрасываются и все очень темное.
    Во многих видео и гайдах она как Razer Kiyo...
    В чем проблема почему при покупки вашей камеры со всем по другому? танцы с бубном одни....

Достоинства:
    Недостатки:
    USB-видеоустройство, после перезапуска приложений сбрасывает настройки, не хочет работать в райзер синапс
    • Ищенко Д***

Та же проблема, не нашли как решить?

• Евгений Б***

Самое интересное, у меня версия винды одна у моей девушки другая, так у меня нормально заработало, а у нее нет, в общем через диспетчер устройств обнови дрова и установи как USB-видео устройство и будет работать.
      ПС: так же в параметрах -> конфиденциальность - надо разрешить приложениям и "Разрешить доступ к камере на этом устройстве" - включить, и может все заработать.
      Тут за частую проблема из-за винды.

• Flyhome
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
    Достоинства:
    Свет, разные варианты крепления, качество исполнения, кабель в оплетке, параметры
    Недостатки:
    не обнаружено
  • Михайло

Хороша камера

Достоинства:
    Якісна картинка, автофокус, налаштування
    Недостатки:
    Не помітив
  • Иван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вопрос к представителю: возможность настройки через Synapse отсутствует, появляется окошко предварительный просмотр, но сам просмотр активировать не дает. Как решить проблему? Переустановка драйверов и программы не помогает. Система Windows 10.

• Новиков А***

Я столкнулся с такой же проблемой, позвонил на горячую линию, мне сказали скинуть логи синапса после чего сказали что необходимо использовать лицензионный Виндоус) после чего я понял что в принципе ничего в тех настройках такого нет и по умолчанию все стоит отлично, не стал заморачиваться

• Иван К***

Спасибо за ответ.
      Нашел решение проблемы на оф. форуме Razer. Чтобы камера заработала в Synapse, нужно в диспетчере устройств выбрать драйвер для камеры "USB-видеоустройство" вместо Razer kiyo. Проверено, метод рабочий.

• Осипенко Г***

Блииин та же проблема Предварительный просмотр в про Рейзера не работает. А где в диспетчере устройств есть этот выбор? Я что то тыкуюсь мыкаюсь найти не могу. В стримлабс даже название камеры исчезло теперь только юсб устройство, а в рейзере проге предварительный не работает.