Отзывы покупателей о БФП Canon TS3350 (3771C006)

Оценка пользователей 3.84/5
  • Лена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Чудова річ за свої гроші!

Достоинства:
    Недостатки:
    2 тижні очікування (але це не суттєвий недолік)
  • Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Купувала, щоб мати можливість самостійно робити копії та скани документів. Копіювання працює навіть без додаткового головняку з підключенням принтеру до телефону, але ось для скану це зробити потрібно. Але я ніде не знайшла пароль. У інструкції було сказано "на коробці або на самому пристрої". Крутила десь півтори години. Не знайшла.

Достоинства:
    Дуже легко підготовлюється до роботи
    Недостатки:
    Не знайшла пароль
  • Денис Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel

Жере краску як 6-ти літровий двигун.

• Андрій Ф***

Рекомендую

• Юліана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Дуже класний принтер для домашнього користування. І принтер і сканер мене повністю влаштовують. Друкую з червня місяця (вже 7місяців) на одному наборі картриджів, єдине чорний вже треба міняти. Інструкція погана, без ШІ не підключила б, там не так написано, інструкцію переписати треба. З телефону і з ноутів (2підключила) друкує топ. Треба трохи погратись з налаштуваннями і вуаля. Доречі заправляти можна картриджі інсуліновим шприцьом і при тому не витрачати 900 грн на новий. Фото не друкувала, а от картинки кольорові так, на папір. Повних А4-штук 15 друкувала і половина кольорових всього. Короче якщо ви готові з ним ще трохи розібратись із чатом гпт, але потім вже не паритись, він для вас. А якщо ви хочете просто вкл в вкл, цей не беріть, складно

Достоинства:
    Підключила довго і далі користуватись вже в задоволення. Картриджу вистачає на багато (якщо не друкувати все підряд)
    Недостатки:
    Інструкція дно. Не підключити без допомоги ШІ
  • Аліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel

Спочатку нормально працював, тепер взагалі ніяк не друкує.
    Всі сервіси відмовляються його ремонтувати.

Жахлива покупка. Якби знала - не купувала б

Достоинства:
    Недостатки:
    Не бере папір
  • Тетяна М***

Хороший
    Мені подобається

• Михайло Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Все працюе справно дуже довольний

Достоинства:
    Фото пічатае качиствено
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Мука а не принтер .рік часу.весь час якісь помилки друкує черезтвайфай погано

Недостатки:
    190
  • Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Смішно коли люди не прочитавши характеристики відразу плюються на товар.Все що є в харатеристиках все виконує,картріджів вистачає як описано .Хотів на нього поставити СБПЧ,але потрібно підрізати шторку яка закриває доступ до картриджів .То ж поки заправляю інсуліновим шприцем картриджі , СБПЧ поставлю коли закінчиться гарантія .До речі інсуліновим шприцем можна заправляти не розсверлюючи отвори в картриджах .Як заправляти, а також як скинути помилку коли закінчилися чорнила є в інтернеті

Достоинства:
    Хороший принтер в прямих руках.
    Недостатки:
    За ці кошти немає.
  • Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Через тиждень не працює. Катриджи швидко закінчуються. Хочу повернути , звʼяжіться зі мною.Довга доставка, не працює як треба .

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      З умовами повернення товару Ви можете ознайомитися за посиланням .

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Категорично не рекомендую данний товар. Не можу назвати це принтером ще і від Canon. На 5 листочку не повної задруковки чорний картридж показує що вже половини немає, кольоровий 1/3. Якщо у вас багато Вай Файний модем - може не підключатись. Будь хто - не підключить. На А4 друкує тільки на звичайному папері, на фото ні. Картриджі коштують як принтер. Сенс? Його ціна на мою власну думку 250-300 гривень з картриджами і тільки якщо безкоштовна доставка до квартири. Окремо картриджі по 50 грн. - не більше! Це якщо дитині погратися і викинути.

Достоинства:
    Ніяких.
    Недостатки:
    Іграшковий принтер
  • Олексій Х***

Хлам полный. Картриджей хватит на 20 страниц

Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Чомусь став дуже довго друкувати. Робить мазок в одну сторону і пауза на 1-3 секунди. Друк одного листочка займає декілька хвилин

• Павло Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Легко підключення до принтеру через вайфай. В комплекті був фотопапір і чорнила це супер . Перевірив друкування на скріні поповнення на русоріз (донатьте і ви)

Достоинства:
    Простота ціна
    Недостатки:
    Нема кабелю до ПК
  • Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Все працює, якість друку дуже гарна, сканування гарна,недоліків не знайшов.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    довго з'єднується до вайфаю спочатку потім швидко
  • олександер ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Гарний недорогій бистро розібрався!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Розетка повернула кошти за принтер, був зламаний, а доставка з Європи? Я за доставку заплатила майже 400грн. Але мені потрібен принтер. Де гарантія того, що куплю не зіпсований товар?

Достоинства:
    Недостатки:
    Прийшов зломаний товар.
    • Софія Ш***

Від браку ніхто не застрахований((( І 100% гарантії й виробник не дасть.Для того і існує можливість перевіряти товар при отриманні.

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Не включається принтер, до кого звертатись!

Достоинства:
    Гарний корпус
    Недостатки:
    Не включається

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Іван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Гарний принтер,трішки з настроюванням повозився,але все простенько!)Гарно друкує,як в чорно-білому так і в кольоровому форматі!) сканер працює гарно!

Достоинства:
    Доступна ціна,якість! Простота у користуванні
    Недостатки:
    Поки не має
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Прекрасний БФП для домашніх потреб. Підключила по Wifi, з телефона і ноутбука прекрасно друкує. Надрукувала вже 40 чорно-білих сторінок, фарба поки є, але надалі буду заправляти картриджі фарбою власноруч, бо ціна на нові кусається. Так як друкую нечасто, то зробила скрипт, який буде через 7 днів після останнього друку мені друкувати тестовий файл всіма кольорами, щоб картриджі не пересихали

• Інна П***

Добрий день.То картриджі теж у комплекті йдуть?Дякую!

• Анастасія М***

Інна, звісно, обидва картриджі є. Можна заправляти, хоч це не рекомендовано виробником. Але я буду, бо дорого купувати кожного разу

Дякую за відповідь!

• Володимир М***
  • Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Ніде не вказано що принтер іде з закордону, від чого його очікування займає набагато більше. Інструкція доступна тільки іноземними мовами, підключити принтер до ноута це взагалі квест із зірочкою

• Надія В***

Під кнопкою купити аж два рази написано що з ЄС доставка. ЄС це Євпропейский Союз. RozetkaEU продає тож EU це European Union. Це по суті і є закордон.

• Анастасія М***

Зате ціна в 2 рази нижча, ніж той самий принтер в Україні. Інструкцію можна завантажити онлайн і буде вам щастя)
      ссылка

• Юлиана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Друкує добре. Але інструкція жах. Взагалі не зрозуміла, поки чат гпт не підказав як дійсно його підключити і до телефону і до пк. Друкує гарно. Скан та копію робить, нарікань немає

• Альона Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Принтер працює нормально. Зауважень не має.

Достоинства:
    3 в 1 принтер, сканер, ксерокс
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Інна П***

Добрий день.Скажіть будь-ласка,а картриджі теж йдуть у комплекті чи лише фарба?Бо з опису незрозуміло.Дякую

• Наталя Т***

Прекрасна штука.
    Сама настроїла і це виявилося легко зважаючи на те що я з технікою на ,,ви,,

Достоинства:
    І чорно-білі документи і кольорові фоточки надруковано класно. На 4 за 5-ти бальною системою. Бо нічого ідеального не буває,окрім наших котиків ЗСУ.
    Недостатки:
    Не виявлено поки що.
  • Світлана Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Купила принтер прийшов з відірваною лапкою для кольорової фарби, ще і не користувалася ні разу

Достоинства:
    Ще не знаю які.
    Недостатки:
    Поломана лапка

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
      Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Принтер чарівний)) Працює як часи. Налаштування легке, в користуванні зручний. Нарешті можу друкувати фото та творчі нариси вдома! Друкую через вай-фай, все швидко та якісно. Лише маленький недолік - при друку зображень трохи жовтив, довелось погратись з ручними налаштуваннями.

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    На авто налаштуваннях трохи жовтив
  • Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Не найгірший варіант за таку низьку ціну. Для домашнього використання підійде.

Достоинства:
    ціна, простий в налаштуванні, відносно швидкий за свої гроші
    Недостатки:
    використання фарби, якість - може бути краще але чисто для себе підходить
  • Устим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Я задоволений таким принтером і раджу всім такий принтер купляти бо це гарна ціна і гарний принтер дуже гарно друкує і гарні картриджі має комплект йшли два картриджі Я задоволений

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Linedel

Брали донькі для домашнього використання, їй сподобався.
    Хочу окремо подякувати представнику продавця Роману, швидко перетелефонував, ввічливий,допоміг з підключенням.

Недостатки:
    Поки не знайшли
  • Андрій Ш***

Все,ок

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Задоволений покупкою цього БФП. Взагалі я шукав собі чисто сканер і знайшов декілька варіантів від Canon, дивно що всі сканери були дорожчі за БФП, і я вирішив що візьму вже повноцінний БФП.

Ввімкнув, налаштував за пару хвилин за інструкцією та почав працювати. Використовував його переважно як сканер для оцифрування різних паперів — якістю задоволений. Зручний мобільний додаток Canon PRINT і не треба возитись з підключенням до компа. Просто обираєш «скан», воно сканує документ, і одразу зберігаєш на телефон чи в хмару в PDF/JPG. Єдине що, іноді скан зупиняється на середині і вибиває помилку «Failed to scan», і треба ще раз спробувати, але не дуже часто. Також не зрозумів, чи буде працювати сканер, якщо в принтері не буде картриджів, бо поки я не встановив картриджі, мені додаток «не дозволяв» нічого робити, навіть скан.

В комплекті йшли 2 картриджі — ч/б та кольоровий, встановлюються легко. Тестував друк як ч/б так і колір — як на мене, якість хороша, не гірша ніж у звичайному копіцентрі. Спробував роздрукувати кольорову фотку — результатом задоволений. Звісно відчувається, що пристрій дешевий — і по матеріалам, і збірці, але й великих очікувань з цього приводу в мене й не було. Головне, що якісно виконує свою роботу. Отже, зі свого досвіду, можу впевнено рекомендувати цей БФП, він мене дуже приємно здивував якістю роботи.

Достоинства:
    ціна, зручний мобільний додаток, якість скану та друку, компактність, швидке налаштування, в комплекті картриджі і фотопапір
    Недостатки:
    чомусь іноді зупинявся скан і треба будо заново сканувати документ
  • Мариан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Очень на свои деньги хороший принтер печатает цветные фото без нареканий

Достоинства:
    Качество фото и цена
    Недостатки:
    Пока нет
  • Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Принтер показав себе дуже добре в роботі!
    Купувала для дому та навчання. З поставленими задачами справляється)
    Дуже зручне налаштування, є відео до кожного розділу налаштування та установки.
    Принтер прийшов у зазначені терміни, які вказав продавець. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна /якісь. Швидка доставка
  • Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU

Чудовий принтер за мінімальну вартість. Гарно друкує як звичайно так і фото. Ксерокс та сканер також чудово працюють.

Недостатки:
    Покищо не виявлено