Отзывы покупателей о Пальто удлиненное в фасоне халата с поясом в стиле casual молодежное оверсайз прямого кроя однобортное с воротником с разрезом ISSA PLUS 15048 3XL черное (issa2007682797677)
- Юлія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
Вільне, довге, є розрізи по бокам, кишені місткі. Пальто легке, якість сподобалась.
- Достоинства:
- Легке
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
Прийшло як на фото. Подобається, що воно не важке, розрізи доволі зручні, крій цікавий. Раджу цю модель.
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
Модель хорошої якості, сподобався вільний крій та бічні розрізи, виглядає стильно.
- Продавец «ISP»
- Катерина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: M. Цвет: Темный коричневый
Модель з розрізами, колір шоколадний гибокий, красивий. Якість тканини хороша, розраховано на осінь-весну.
- Продавец «ISP»
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Темный коричневый
Мені сподобалось, воно оверсайз, довге, зручне, більше демі чи єврозима.
- Продавец «ISP»
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
Пальто гарне. Гарно сідає по фігурі. Але бідборт не закріплений його вивертає і через тиждень носіння скаталося.
- Недостатки:
- Скатується
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Темный коричневый
Спустя 2 дня разошлись швы на карманах,при чем на обоих
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Напишіть, будь ласка, нам в чат, для вирішення цієї проблеми.
- Анна У***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Темный коричневый
Супер! Швидко зв'язалися і відправили товар, допомогли підібрати розмір, проконсультували по всім питанням! Дякую!