Отзывы покупателей о Бесшовный бюстгальтер 5XL (100F, 105C, 105D, 105E) Free Bra с глубоким сеточкой декольте Анатомический эластичный лиф широкие бретели без косточек Черный 583357672
- Марта Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND. Размер: 5XL. Цвет: Бежевый
Дуже комфортний, красивий, що ще треба
- Достоинства:
- Зручний, те що треба на велики бюст
Ціна - Недостатки:
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND. Размер: 4XL. Цвет: Черный
Гарно підтримує, лямки не врізаються. Розмір співпадає.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND. Размер: 4XL. Цвет: Бежевый
Те що треба. Підійшов дуже добре. Приємна тканина до тіла. Гарна форма, красивий віріз із сіточкою, нічого не випадає. Сподобались широкі лямки по боках, а також бретелі. Для великої груді чудовий варіант.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Бажаємо гарного користування.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KRAMAR BOND. Размер: XL. Цвет: Бежевый
Гарний,зручний.Проте поскільки він єдиний розмір на різний об'єм ну дуже впритик на 85D.
- Недостатки:
- Не можливо повернути,якщо розмір не підійшов
- Продавец KRAMAR BOND
Вітаємо. Дякуємо за відгук. Так, вірно. Згідно із законодавством України, бюстгальтери (належної якості) належать до категорії корсетних виробів та предметів особистої гігієни. Вони не підлягають поверненню або обміну. Але якщо при отриманні або відразу після покупки клієнт звертається до нас - намагаємося вирішити питання з обміном чи поверненням. Нажаль розміри даної моделі в нас закінчуються і поки не планується постачання. Тому в продажу залишаються ті розміри та кольори, що є на залишку.