Отзывы покупателей о Тональный крем Ingrid Cosmetics Mineral № 32 30 мл (5907619819526)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Мій улюблений крем, добре маскує, але не обтяжує, чудово адаптується під ваш колір обличчя та ще й за помірну ціну, всіляко рекомендую!

Достоинства:
    структура, якість
    Недостатки:
    відсутні
  • Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 31

На свої кошти, не поганий. Добре, лягає та зволожує, запах приємний.

Достоинства:
    Для тонування не багато треба немає розводів.
  • Аліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 28

Вже пів року користуюся, маючи проблемну шкіру в мене за час користування не прищів не точок. Прикольний ефект тим, що є глянцевий фініш, а якщо пудрою скористатися то виходить матовий . Зручно для тих, в кого бажання змінюються кожну секунду , я біла дуже , колір ідеально підійшов

Аліна, доброго дня! Дуже раді, що Вам сподобався Тональний крем Ingrid Cosmetics Mineral № 28.Тональний крем Ingrid Cosmetics Mineral ретельно приховує всі недосконалості шкіри, ідеально тонує і глибоко зволожує. Завдяки ніжній консистенції й сучасним активним компонентам тональний крем забезпечує миттєвий ефект ліфтингу — розгладжує, підтягує шкіру, зменшує зморшки, надаючи пружності, еластичності і шовковистої гладкості.

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 31

Чудово підійшов і добре матує, номер 31 відповідає кольору)

Недостатки:
    Єдине що туба була без додаткової плівки.
  • Анжеліка К***
  • София К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

По отзывам выбрала как светлый 29 тон, а он оказался просто ОРАНЖЕВЫЙ.
    До этого был 28, он мне слегка желтил, хотела нейтральнее
    На фото сверху 28, снизу 29
    Спасибо дорогим отзовикам

• Марта Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 30

Користоюсь багато років, все подобається. Гарно перекриває, не викликає подразнень, чудова ціна!

Достоинства:
    Оптимально ціна=якість
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Найдешевший тональний який в мене був за останній час, але точно не найгірший. За цього вартість він чудовий. Відтінок 29 підійшов для світлої шкіри з нейтральним підтоном. Покриття від середнього до щільного. Досить комфортний і стійкість хороша

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 31

Очень давольна. Купила впервые.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока нет.
  • Ангеліна Л***

Дякую за якісний товар.

• Тамара В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Особисто мені підійшов, не шкодую.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має
  • Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 28

Мені подобається. Дуже давно користуюсь нею.. Супер.

• Соломія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Гарний матуючий тональний крем. Достатньо стійкий протягом дня. З таким кремом не потрібна основа під макіяж, а пудрою лише закріпити на виступах обличчя: ніс, чоло, підборіддя і трішки нанести на зону під очі. Але в весняний та літній період можна користуватися таким кремом без використання пудри.

Достоинства:
    Стійкий до п'яти годин.
    Недостатки:
    Не виявила.
  • Марина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 30

Прекрасно матує шкіру, не тече, немає жирного блиску.

Достоинства:
    Ідеальний
  • Акимова О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 30

Пользуюсь в течение 2 лет, мне подошёл. Хорошая текстура, плотно ложиться, довольна и цена устраивает!

• Тарас А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 30

Прийшов товар не той що замовляли,сильно не задоволені сервісом

• Валя

Що прийшло? Що не те? Повернули? Ситуацію як вирішили?

• Тарас А***

Покупка недорога,вирішили не дурити собі голову....

• Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Брала 29 номер, подошёл!! Хорашая текстура, не ложится как штукатурка, матирует и сглаживает мелкие прыщи, докупила после ещё 2 тюбика

Достоинства:
    Качество хорошее
    Недостатки:
    Пока нету
  • Фірсова Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Вже 4 раз купляю. Для мене найкращий.

Достоинства:
    Хороше покриття.
    Недостатки:
    Для мене немає.
  • Елена И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 28

Пришёл без алюминиевой пломбы на тюбике(фото 2). Пока не поняла.... купила, прочитав отзывы на Розетке. Тон 280 слоновая кость, но не побелка, хороший для светлой кожи. Приятный. Без запаха.

• Дана Д***

так на сайте только 1 фото, а где вы 2 увидели?

• Яна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Дуже классний тональний! Рекомендую!

Достоинства:
    Гарний запах, текстура, гарно матує)
  • Криворог А***
  • Юлин Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Давно искала именно эту фирму тонального крема и его достоинства очевидны. Это ровный тон лица, не выделяется на сухих и ороговелых участках кожи.

Достоинства:
    Отлично питает кожу и не сушит ее, не сыплется. Цена - качество на очень высоком уровне.
  • Лилия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 28

Отличный тональник,перекрыл все недостатки. Для лета будет плотноват,на зиму самое то.

Достоинства:
    Нет эффекта маски,перекрывает недостатки кожи
    Недостатки:
    Для себя не нашла
  • Наталія К***
    Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 31

Мені він дуже підходить по всім параметрам, весь час до нього повертаюсь після дорогих ) Для помірно світлої шкіри на зиму 29 підходить чудово, влітку користуюсь 30 і 31. Добре наноситься, як пальцями, так і спонжем, середня щільність, перекриває дуже непогано, шкіру не сушить, тримається чудово, для такої якості ціна смішна

• Ирина Т***
    Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 28

Крем супер, взяла 29 по отзывам здесь и попала прям в точку! Единственный минус крем действительно пришёл без алюминиевой заглушки

Достоинства:
    Хорошая текстура
    Недостатки:
    Нет алюминиевого фиксатора
  • Вікторія Х***
    Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 28

Замовила 29 відтінок, виявився затемним, хоча шкіра не бліда. Боялась замовити 28, бо думала що буду білосніжкою, тепер чекаю поки приїде)) Текстура - щільна, перекриває усе, але жирнувата, потрібно обов'язково фіксувати пудрою. На шкірі практично не помітна.

Достоинства:
    Чудово маскує недоліки, не помітна на шкірі
    Недостатки:
    Жирна, потрібно фіксувати пудрою
  • Хованская С***
    Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Юлия, у меня цвет лица чуть-чуть румянец. Крем брала №29, следующий хочу попробовать №28 Вам думаю подойдут оба варианта, но лучше возьмите №28 жду от вас ответ (отзыв)

• El B***
    Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 28

Скажите, пожалуйста, какой оттенок выбрать при светлой коже? Она не фарфоровая, а просто светлая. Выдерживает ли крем перепады температур, не скатывается при жаре? Спасибо.

• Діана Г***

Крем на зиму ідеальний.А ось на літо не підходить дуже швидко шкіра від нього починає блистіти,хоча в мене вона суха.

• Светлана Х***
    Продавец: Rozetka. Тон: Mineral 29

Пробовала множество тональных кремов и не было такого результата как от этого. Скрывает все недостатки на лице и его не видно на лице, ложится ровно. У меня очень проблемная кожа и при нанесении тональной основы либо пудры постоянно было видно на лице, а этот крем вообще не видно на лице. Я довольна покупкой и рекомендую этот тональный крем!!!

Достоинства:
    Очень хороший тональный крем! Даже отличный
    Недостатки:
    Нет!
    • Юлия

Напишите пожалуйста, какой № тона Вы приобрели и какой цвет Вашей кожи? Не могу определиться, у меня светлая кожа. Спасибо!