Отзывы покупателей о Кресло туристическое раскладное стул туристический стульчик складной для рыбалки рыбалки кемпинга пикника отдыха рыболовное стуло со спинкой складное на природу для похода туризма до 120 кг легкий с карманом + чехол и дождевик в комплекте Hechpro АН7KRS

• Артур Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Стілець класний. Виручає завжди, круто і зручно.

Достоинства:
    Легкий, зручно сидіти
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дякуємо Вам за такий гарний відгук. Ми цінуємо Вашу оцінку й раді, що Ви задоволені.

• Станислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Крісло то що треба (переночувати в метро), даже при навантаженні 135 кг. відчуваєш себе як на м'якому пуфіку.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дякуємо Вам за чудовий відгук. Для нас велика цінність — знати, що Ви залишилися задоволені. А ще, що крісло додало комфорту в таких умовах! Бережіть себе!

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже практичний розкладний стілець. Легко переносити, швидко розкладається, у складеному вигляді займає мінімум місця. Якістю задоволена.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо) Дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені і відмітили зручність у використанні крісла. Дякуємо за відгук!

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже зручне крісло, легко складається. Для відпочинку на природі саме те.

Достоинства:
    Легко та швидко складається
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Доброго дня!
      Щиро дякуємо Вам за відгук
      Нам дуже приємно, що крісло Вам сподобалось та виявилось зручним у використанні.
      Раді, що Ви оцінили легкість і швидкість складання — для відпочинку на природі це справді важливо
      Дякуємо, що обрали наш магазин! Бажаємо Вам багато комфортного відпочинку та приємних виїздів на природу

• Інна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Сілець легкий, зручно сидіти. Швидко відправили, якість хороша.

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дякуємо Вам за приємний відгук. Раді, що Вам усе сподобалося.

• Світлана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Чудовий стільчик, дуже сподобався.

Достоинства:
    Легкий, зручний
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Вітаємо! Дуже дякуємо Вам за відгук. Нам приємно, що Ви обрали саме нас!