Отзывы покупателей о Моющий пылесос Dreame N10 [149180]

Код:  583581964
Оценка пользователей 4.22/5
  • Евген З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Дуже не поганий за свої гроші.

Достоинства:
    Було зроблено повну хімчистку в автомобілі.
    Недостатки:
    Трошки за короткий шланг.
  • Євгенія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Чудовий девайс. Видалив навіть багаторічні плями на дивані в кухні єдине що на сильні забруднення можливо трохи концентрація миючого повинна бути більша ніж написано.

Достоинства:
    Компактний, стильній, добре справляється зі своєю задачею.
  • Надія Ш***

Відмінна якість , з роботою справляється на всі 100%

• Галина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Користувалася поки один раз але враження просто супер, це мій перший миючий пилосос тому задоволена на всі 100.
    У мене маленькі діти і є проблеми з матросом то з цією поставленою задачою він справився на відмінно-матрас чистий,запах зник.

Достоинства:
    Ціна, з поставленою задачою справляється відмінно
    Недостатки:
    На даний момент немає
  • Дмитро Н***

Інструкція без української мови
    Розпил води не рівномірний, резинки крышок не герметичі. Хімія в комплекті протікає, пробка не тримає.
    Підтримка ніяка, спочатку кормлять завтраками, а потім просто ігнорять. На деталі не розраховуйте, підтримки не буде

Переваги: Гарний, сосе добре

Недоліки: Незрозуміла інструкція і підстава вже з коробки, підтримки не має. Розпил вологи ніякий. Не рекомендую

• Представник бренду

Дмитро, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
      У разі використання Dreame N10 згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень компонентів не повинно виникати. Оскільки кожен випадок індивідуальний, рішення щодо гарантійного обслуговування відбувається лише на підставі висновку сервісного центру. Ми завжди докладаємо максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою та із задоволенням допоможемо вам у разі необхідності ремонту приладу.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Ваше звернення зареєстровано за номером 1527308.
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Оксана О***

Відмінний миючий пилосмокт.
    Добре відмив навіть застарілий бруд на м'яких меблях.

• Марина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

В доме собака и старенькая кошка. Этот аппарат прекрасная возможность не тратить лишние силы на чистку всех пятен от животных. Заодно почистила матрас и подушки. Хотелось чуть больше насадку для ковров, но это не столь критично.

Достоинства:
    Возможность использовать горячую воду.
    Недостатки:
    Короткий шланг.
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Для чистки диванів підходить, щодо килимів невпевнена. Насадка для меблів зі щітиною це погано, тканина затирається. Короткий шланг пилесоса теж не зручно.

Недостатки:
    Короткий шланг, функціональна тільки 1 насадка і вона маленька, швидко почистити не вийде.
    • Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Миючий пилотяг Dreame N10 із силою всмоктування 12 000 Па ефективно усуває забруднення та допомагає підтримувати чистоту різних поверхонь. У комплекті передбачено стандартну щітку для видалення плям і багатофункціональну насадку, яка підходить для глибокого очищення килимів, а також результативно справляється із забрудненнями на м’яких меблях, подушках, автомобільних сидіннях і у важкодоступних місцях. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих у заявленому ціновому сегменті.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на зручність використання, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.

• Олексій І***

Хорошо все отмывает рекомендую

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Только что маленькая труба
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Гарний пилосос, поки випробував на стільцях з тканинною основою, результатом задоволений. Ідеальний варіант за свої гроші, заявлені функції виконує в повній мірі, рекомендую!

• Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Шукав інструмент по догляду за ковроліном, і цієї весни собака не залишив вибору, після прогулянки брудними лапами забіг в кімнату. Взяв цей пилосос бо був в наявності. Спершу видався якоюсь іграшкою, що розмазувала бруд по ковроліну, поки не взяв шампунь для миття килимів і не зробив чітко по інструкції.

1. Розчинити засіб у відрі пилососа з гарячою водою
    2. Пролити засобом забруднене місце і зачекати пару хвилин
    3. Зібрати відпрацьований брудний розчин продовжуючи поливати чистим розчином забруднене місце, відбувається промивання ворсу, продовжувати поки вода у відпрацьованому баку не стане чистою
    4. Залити чисту воду з ковпачком оцту і пройтися повторно, вимиваючи залишки миючого засобу з килима

Вуаля, шикарний результат без нервів і надзусиль

Достоинства:
    Добре збирає бруд, якісно зроблений, продумані резинки по всім кришках, довгий шнур, довгий шланг
    Недостатки:
    Невелика продуктивність, килим після чистки сохне цілу ніч, навряд чи підійде для генерального прибирання десятків метрів квадратних килимів. Інструмент для локального прибирання.
    • Нел

Оцет не шкодить запчастинам, тканині?

• Дзина Ю***

Дуже задоволена покупкою.
    Легкий і зручний у користуванні пристрій
    Вже почистила:
    -2 килими
    -диван
    -крісло компютерне

В домі є 2 коти але пилосос зі своєю роботою справився тому рекомендую

Достоинства:
    Легкий, зручний, миє
    Недостатки:
    Я б зробила довшу трубку з щіткою
  • Дмитро Н***

Ще не запускав
    Але вже не сподобався тримач для кабелю, на малюнку стрілки в обидві сторони, а по факту крутити можна лише в одну, тому стопор зламався одразу, якщо провернути в проти годинникової стрілки
    Інструкція без української мови

Достоинства:
    Гарний
    Недостатки:
    Незрозуміла інструкція і підстав вже з коробки
    • Представник бренду

Дмитро, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      У разі використання Dreame N10 згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень компонентів не повинно виникати. Перед початком користування необхідно встановити тримач кабелю у робоче положення, повернувши елемент за годинниковою стрілкою до упору. Конструкція передбачає поворот на 180 градусів, після чого деталь можна підняти, утворюючи зручний виступ для намотування шнура. У початковому положенні механізм опускається, що дозволяє швидко зняти змотаний кабель під час підготовки до прибирання. Така система створена для акуратного зберігання та зручного користування пристроєм. Зазначимо, що посібник користувача українською мовою до пилотяга є у вільному доступі. Для його завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару донизу та натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.

• Оксана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Хотелось бы узнать, а имеется ли возможность покупки дополнительных насадок, например для обуви и т.д. как у других производителей.

Достоинства:
    Для проверки работы пылесоса начала с дивана. Все быстро и чисто. Где смачивала и сразу убирала воду сухо через 15 мин., где смачивала, растирала особо загрязненные места (след от прохода собаки мимо дивана)- через 30 мин. Удивлена тем, что поверхность дивана часто проходила пароочистителем, но вода была ЧЕРНАЯ
    Недостатки:
    К работе пылесоса претензий нет пока.
  • Анастасія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Сьогодні отримали. Не виконує заявлених функцій. Воду не гріє, весь час забивається фільтр і перестає всмоктувати . Розчарована. Прошу звʼязатись зі мною для вирішення питання.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не відповідає заявленим характеристикам

• Представник бренду

Анастасія, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
      У разі, якщо вам надійшов товар з дефектом, ми рекомендуємо звернутись до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейдіть до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу. Також зазначимо, що у моделі Dreame N10 підігрів рідини конструкцією не передбачений. Прилад підтримує використання теплої води температурою до 60 °C, достатньо залити її в резервуар для підвищення якості очищення та досягнення кращого результату під час прибирання.

• Андрей У***

Чудовий пилосос, не зважаючи на розмір, дуже потужний. Працює на 5/5

Достоинства:
    Невеликий, потужний
    Недостатки:
    Не виявив
    • Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

Користуйтесь із задоволенням!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Був дуже здивований якістю прибирання на ковровому покритті. Залишило трохи більше вологи на ковровому покритті з великим ворсом, але відмінно вичистило плями.

Достоинства:
    гарно очищає, довгий шнур, компактний розмір
    Недостатки:
    поки не виявив
    • Представник бренду

Богдан, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Чонка М***

З усім справився

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

Користуйтесь із задоволенням!

• Артем К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Справляється з задачею на 100%. Відмиває старі плями.

Достоинства:
    Потужний
  • Антон Щ***

Отлічний

• В'ячеслав У***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Взагалі гарний варіант для мене де є діти і жінки кухар

Достоинства:
    Чекаю на посилку
  • Олексій
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Зробив замовлення і прийшов запакований з заводу товар з слідами використання потертості на насадці самому приладі, оформили на заміну, наступний екземпляр прийшов також запакований і також з слідами використання на нижній частині баку

Достоинства:
    Не знаю не використовув
    Недостатки:
    Потертості

• Олексій

Товар другий не забрав і в цілому відмовився

• Представник бренду

Олексій, вітаємо! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      У разі, якщо вам надійшов товар з дефектом, ми рекомендуємо звернутись напряму до інтернет-магазину Rozetka. У розділі "Зв'язатись з нами" перейдіть до чат-бота або безпосередньо через менеджерів у пунктах самовивозу.

• Роман О***

Супер пилосос

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Не замітив
    • Представник бренду

Роман, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

Приємного користування!

• Надія К***

Вода подається холодна. Немає ніякого нагріву. Й поверхня висушується погано

Достоинства:
    Не знайшла
    Недостатки:
    Перерахувала в відгуці
    • Представник бренду

Надія, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Миючий пилотяг Dreame N10 із силою всмоктування 12 000 Па ефективно усуває забруднення та вологі сліди, залишаючи на поверхні не більше 5 % залишкової вологи. Пристрій оснащений баком для чистої води об'ємом 1600 мл і резервуаром для брудної — на 750 мл. Довжина корпусу 1,1 метра у поєднанні з 5-метровим кабелем забезпечує комфортне охоплення великих приміщень, а система фіксації дозволяє зручно зібрати шнур після завершення прибирання. Окрім цього, присутня функція самоочищення, яка видаляє залишки з внутрішніх каналів за допомогою інтенсивного повітряного потоку. Також N10 підтримує роботу з гарячою водою до 60 °C — для цього достатньо наповнити резервуар теплою рідиною, щоб підвищити ефективність очищення та досягти ідеальної чистоти без зайвих зусиль. Зазначені характеристики роблять дану модель однією з найкращих у заявленому ціновому сегменті.
      У разі, якщо у вас виникають сумніви в коректності роботи приладу, рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Dreame: 0 800 20-91-45 або через сайт:  ссылка
      Наші фахівці із задоволенням проведуть ретельну діагностику.