Отзывы покупателей о Куртка-накидка для собак WAUDOG Clothes малюнок NASA21 L А 41 см B 58-70 см С 42-52 см
- Ліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: XS
Чудова. Ми її і зараз використовуємо коли сильний вітер чи прохолодно. Сидить добре, красива, дуууже зручно одягати за рахунок липучки, тепла, шви в темряві чи потраплянні світла світяться. Рекомендую! Фото додам, вибачаюсь за ракурс, у нашої дівчинки шило під хвостом, вона і хвилину не стоїть, важко ракурс зловити.
- Достоинства:
- Тепла, красива, дуще зручно одягати
- Недостатки:
- Не виявили
Добрий день, шановна Ліно! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: M
Супер, тепла і зручна
- Недостатки:
Добрий день, шановна Наталіє! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- Тарас К***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: L
Користуємось вже рік.
Можу сказати що досить вдала покупка, але з часом сіла, а хочеться, щоб і попа була накрита, а не тільки грудна клітка(як светр)- Достоинства:
- Зручна
- Недостатки:
- Коротка, як светр
Добрий день, шановний Тарасе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки WAUDOG Clothes! Одяг WAUDOG Clothes не потребує складного догляду й чудово зберігає свій вигляд за умови дотримання наступних рекомендацій:
Прати у делікатному режимі при температурі до 30°C;
Сушити вертикально у темному місці;
Не прасувати та не використовувати відбілювач.
Дотримуйтесь цих простих правил, щоб курточка залишалася як нова!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный. Размер: M
Села отлично
Добрий день, шановний Владиславе! Дякуємо за зворотний зв'язок! Ми раді, що Ви оцінили переваги курточки-накидки WAUDOG Clothes та залишилися задоволені покупкою!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Articool. Цвет: Разноцветный. Размер: XS
Дуже швидко відправили, наступного дня вже отримала замовлення)
Якість гарна, продавець добре проконсультував за розміром, так як цуценя і ще росте, взяла розмір з запасом.
Дякую, все супер!- Достоинства:
- Швидка доставка, якість