Отзывы покупателей о Стул туристический раскладной со спинкой складной портативный кемпинговый походное кресло для кемпинга рыбалки пикника отдыха на природе даче легкий компактный усиленный каркас нагрузка до 180 кг с карманом подстаканником и чехлом зеленый
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Стілець дійсно хороший, витримує вагу понад 100 кг, надійний, зручний. Його зручно брати з собою на пікнік, рибалку, а також в укриття. Зручний в користуванні. Рекомендую!
- Достоинства:
- Виготовлення з металу
- Продавец MARITIM
Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та нашим сервісом. Ваші добрі слова мотивують нас і надалі працювати з турботою про кожного покупця. Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині! Бажаємо лише приємних покупок!
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Класний стілець вартує своїх грошей
- Продавец MARITIM
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Замовила ці два крісла для кемпінгу. Чудова якість. Зручно брати і на природу і в укриття, легко складаються та є чохли з ручкою. Покупкою задоволена. Якісні стільці, зручні. Швидка доставка.
- Продавец MARITIM
Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Все чудово
Чоловік дуже задоволений!- Продавец MARITIM
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Зручний, міцний, легкий підходить для будь-якого відпочинку і праці. Задоволений придбанням.
- Достоинства:
- Міцність, легкість і зручність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец MARITIM
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Крісло відповідає опису, якісне, зручне. Доставка швидка
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Крісло зручне та легке для переносу. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Міцна тканина. Наявність кишені для телефона.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец MARITIM
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Гарний і міцний. Рекомендую!
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Товар соответствует описанию!
Вес 160кг выдерживает!
Быстрая доставка!- Достоинства:
- Цена, качество!Удобный!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Класний стул, міцьна конструкція, ніде нічого не люфтить, тканина щільна!
Тест драйв на 8 і 4 кг пройшов легко)). Брала для мами, щоб ходити в укриття.
Дякую, рекомендую! - КирилОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Гарне крісло міцний металевий каркас Маю вагу 140 кг. витримує взагалі без проблем. Компактно складається завжди тепер їздить в машині. Дякую! Рекомендую 100%
- Достоинства:
- Міцна тканина та каркас. Зручне
- Недостатки:
- Не побачив
- Продавец MARITIM
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Крісло круте! Легке, компактне, швидко складається та займає мало місця в машині. Каркас міцний сталевий, не пластиковий! Підлокітники дуже зручні. Окремий плюс — підстаканник та кишеня для телефона. Ніжки теж стійкі, нічого не люфтить. За свою ціну — дуже гарне та комфортне!
- Достоинства:
- швидко складається, міцне, комфортне, зручні підлокітники, стійкі ніжки
- Недостатки:
- Трохі мнеться тканина при складані
- Продавец MARITIM
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: MARITIM
Брали одразу 2 штуки для сім'ї на природу. Спочатку сумнівалися, бо на фото все завжди виглядає краще, ніж у житті. Але по факту стільці приємно здивували. Перевіряли на людині більше 140 кг — витримав спокійно без проблем! Дуже сподобалося, що компактно складаються постійно лежать у машині, місця займають небагато, завжди під рукою.
- Достоинства:
- компактні, дуже міцні та зручні, не займають багато місця, приємний колір на природу
- Недостатки:
- поки не знайшли зовсім
- Продавец MARITIM