Отзывы покупателей о Полный интернет комплект: роутер OLAX MF985 + Панельная 4G MIMO антенна 2 по 19.5 dBi до 70 км от базовой станции Киевстар, Lifecell, Vodafone | Усилители интернет связи с кабелями и переходниками

• Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Працює,дальність не міряв,як звичайна точка для роздачі без антени працює,швидкості передачі вистачає

• Продавец  BestDealYear

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо використання, Ви завжди можете звернутися до нас за номером, зазначеному в гарантійному талоні.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Для села в якому не майже не ловить звʼязок, інтернет просто чудовий, мачту підняли на 5 метрів, цього було достатньо

Достоинства:
    Чудовий роутер антена за свої гроші, хороша альтернатива старлінку)
    Недостатки:
    Під час дії РЕБу працює гірше, але в цілому звʼязок є
    • Продавец  BestDealYear

Вдячні Вам за позитивний відгук! Якщо у вас виникнуть будь-які запитання щодо використання, Ви завжди можете звернутися до нас за номером, зазначеному в гарантійному талоні.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

До вишки приблизно 15 км від бліндажу. Показники сигналу: SINR 16, RSRP/RSCP -85 dBm. Звичайно, можна було б витиснути ще більше, якщо краще налаштувати або підняти вище, але в нас не має даху.

Достоинства:
    Дає інтернет, легке підключення
    • Продавец  BestDealYear

• І. І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BestDealYear

Брав для села, результат перевершив очікування. До цього інтернет майже не ловив, зараз стабільний сигнал і нормальна швидкість.
    Роутер налаштовувати не довелось, вставив Sim і все запрацювало. Антену виставляв сам, крутив у різні сторони, на це пішло приблизно година, зате після цього з'явився інтернет.

Достоинства:
    Хороша якість. Інтернет є, де не було його майже
    • Продавец  BestDealYear