Отзывы покупателей о Лямки для тяги (восьмерки) EasyFit Infinity размер M 2 шт черный для становой тяги EF-8888-M
Есть в наличии
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
- Давид Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный
Виявились завеликі. Не памʼятаю вибору розміру у оголошенні.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександре! Дякуємо за ваш відгук.
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Пойдет , но! Для больших рук
- Нікіта.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
хороша
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный
За свою ціну, лямки дуже круті. З ними був поставлений особистий рекорд в становій тязі, тому можу рекомендувати спільноті
- Достоинства:
- Міцні, доступна ціна, зручні
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Якісні лямки! За 4 місяці активних тренувань з ними виглядають як нові. немає навіть натяку на те, що порвуться!
- Достоинства:
- Якість пошиву
- Недостатки:
- Ні
- Ліза Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Міцні лямки, відповідають фото!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
Неправильно вшиті лямки, перекручені, не купляйте їх
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неправильно вшиті лямки, перекручені, не купляйте їх
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія. Нам дуже прикро, що у вас склалося негативне враження щодо наших лямок-вісімок. Хочемо вас запевнити, що всі наші вироби виготовляються за стандартами якості. Чи маєте фото-зауваження, що саме із товаром не так? Є якісь розбіжності із фото?
- Женя Ж***
в этом и смысл, они такие и должны быть
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
товаром повністю задоволені, купувала чоловіку
- Євгеній Ч***Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
- Недостатки:
- Зап'ястя 18см - меньше вказаного- і вони занадто великі, матеріал дуже грубий перехрестя зшито, чого не повинно бути.
Представник постачальникаДоброго дня, Євгене.
Прикро, що товар отримав низьку оцінку. Лямки вісімки дійсно мають форму, яка складається із двох отворів петель, через які простягається зап'ястя. Ці отвори і створені шляхом того, що лямки зшиті між собою, звідки й випливає назва лямок "Вісімки". Можливо під час вибору ви помилилися товаром, обравши саме цю модель, яка зшита між собою (показуємо на фото №3 для розуміння клієнтів).
Стосовно розмірів підкажіть, будь ласка, виріб виявився завеликим для вас чи все-таки замалим?
Це товар нашого власного виробництва, тому з впевненістю можемо стверджувати, що кожен виріб зроблений за чіткою інструкцією.