Топи продажів

Отзывы покупателей о Зубная японская монопучковая щетка 2шт набор CiPRO ONE TUFT Basic S (4901221823101_синьо_рожевий)

• Дмитро С***

Щітки чудові. Приїхали швидко. Ще й подарунок додали - мала зубна нитка

Достоинства:
    Всі
    • Продавец  ExpertMedical

Пане Дмитре, щиро дякуємо Вам за відгук!

Дуже раді, що щітки Вам сподобалися та виправдали очікування. Бажаємо, щоб вони дарували комфортне та ефективне очищення зубів щодня.

Будемо раді бачити Вас знову в ExpertMedical!

• Артем Г***

Якість. М'яка.

Достоинства:
    То що потрібно. Підійде для чищення важкодоступних місць.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  ExpertMedical

Щиро дякуємо, Артеме, за Ваш відгук! Дуже раді, що Ви оцінили якість і м'якість монопучкової щіточки та відзначили її ефективність для очищення важкодоступних місць. Бажаємо здорової усмішки та будемо раді бачити Вас знову.

• Михайло Д***
  • Єлизавета А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Дуже якісні щіточки, також замовлення було оформлено та доставлено швидко, ще й подарунок на додачу) Рекомендую!

Достоинства:
    Хороша якість, адекватна ціна
    • Продавец  ExpertMedical

Щиро дякуємо, Єлизавето, за Ваш відгук і рекомендацію! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені якістю щіточок, а також нашим сервісом і швидкою доставкою. Бажаємо Вам здорової усмішки та будемо раді бачити Вас знову в ExpertMedical!

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Купила собі і коту. Я в захваті, шкодую тільки що раніше не користувалась. Ретейнери, кутні зуби, міжзубні проміжки - все це вичищається чудово, треба тільки трохи терпіння)
    Коту теж подобається більше за всі можливі варіанти щіток, а я їх перепробувала багато різних.

Достоинства:
    Зручно вичищати скрізь
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  ExpertMedical

Пані Наталіє, щиро дякуємо за такий теплий і змістовний відгук! Нам дуже приємно, що щіточка допомогла зробити догляд за зубами більш комфортним та ефективним, а також чудово підійшла і Вашому котику.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — він буде корисним для інших покупців. Бажаємо Вам і Вашому улюбленцю здорових зубів та завжди будемо раді бачити Вас знову!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Дуже зручно дочищати зуби у важкодоступних місцях, куди звичайна щітка просто не дістає. Щетина м'яка, ясна не травмує, але при цьому ідеально вичищає всі залишки їжі.

• Продавец  ExpertMedical

Тетяно, щиро дякуємо за Ваш змістовний відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що щіточки допомагають якісно очищати важкодоступні ділянки, залишаючись при цьому делікатними до ясен. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Бажаємо здорової усмішки та завжди будемо раді бачити Вас серед наших покупців!

• Семен М***

Купил себе и ребенку 8 лет. Нам обоим подходит

Достоинства:
    Хорошие монопучковые щётки
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  ExpertMedical

Семен, щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що монопучкові щіточки підійшли і Вам, і Вашій дитині. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Бажаємо здорової усмішки Вашій родині та завжди будемо раді бачити Вас знову!

• Наталія Т***

Гарні та якісні.

• Продавец  ExpertMedical

Наталія, щиро дякуємо за теплі слова та високу оцінку! Дуже раді, що щіточки Вам сподобалися. Дякуємо за Вашу довіру та бажаємо здорової усмішки! Завжди будемо раді бачити Вас знову!

• Роман Ц***

Гарна якість задоволені

• Продавец  ExpertMedical

Романе, щиро дякуємо за довіру та чудовий відгук! Нам дуже приємно, що щіточки Вам сподобалися. Нехай вони служать довго та дарують комфортний догляд за зубами. Будемо раді новим замовленням!

Корисна річ

Достоинства:
    Добра якість
    • Продавец  ExpertMedical

Ольга, щиро дякуємо Вам за відгук!

Дуже раді, що монопучкові щіточки виявилися для Вас корисними та виправдали очікування.

Бажаємо Вам здорових зубів, міцних ясен і приємного користування!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Дуже сподобались , якість на висоті
    Монопучковий ворс приємний , не мʼякий і не твердий середній
    Поклали подаруночок , приємно , дякую

Достоинства:
    Супер якість , мʼякий ворс
    • Продавец  ExpertMedical

Анно, щиро дякуємо Вам за відгук!

Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість щіточок та поділилися своїми враженнями.

Особливо дякуємо за Ваш опис жорсткості щетинок — такі відгуки дуже допомагають іншим покупцям краще зрозуміти, чи підійде їм саме ця модель.

Бажаємо Вам здорової усмішки та приємного користування!

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Монопучкову щітку раніш не використовувала, порадив стоматолог. Користуюся вперше, задоволена.
    Дякую за подарунок.

Достоинства:
    Гарна у використанні
    • Продавец  ExpertMedical

Людмило, щиро дякуємо Вам за відгук!

Дуже раді, що перший досвід користування монопучковою щіткою залишив приємні враження, а рекомендація стоматолога виправдала Ваші очікування.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це дуже допоможе іншим покупцям, які тільки знайомляться з монопучковими щітками.

Бажаємо Вам здорової усмішки!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Якісна щітка для важкодоступних місць

Дякуємо Вам за відгук!

Дуже раді, що щіточка сподобалася та добре допомагає очищати важкодоступні ділянки. Бажаємо здорових посмішок і приємного користування!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Злучно відчищає у складних місцях. Не жорстка.

Достоинства:
    Гарна ціна.
    • Продавец  ExpertMedical

Щиро дякуємо Вам за відгук!

Дуже приємно, що Ви відзначили ефективне очищення важкодоступних ділянок та комфортну жорсткість щітки.

Бажаємо Вам здорової та красивої усмішки!

• Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Щітка сподобалась, середньої жорсткості зручно для важкодоступних місць

Дякуємо Вам за відгук!

Дуже приємно, що Ви оцінили зручність щітки та її ефективність для очищення важкодоступних місць.

Бажаємо Вам здорової та красивої усмішки!

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Якісний товар і хороший сервіс
    Щітки високої якості, зручні та ефективнІ у використанні. Окремо відзначу роботу продавця — замовлення було оформлено та доставлено дуже швидко. Рекомендую до покупки.

• Продавец  ExpertMedical

Олено, щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та рекомендацію!

Нам дуже приємно, що монопучкові щіточки виявилися зручними та ефективними у використанні.

Також дякуємо за високу оцінку нашого сервісу. Ми завжди прагнемо швидко обробляти та відправляти замовлення, щоб покупці отримували свої товари якомога швидше.

Бажаємо Вам здорових посмішок та приємного користування!

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Хочу написати про сервіс дуже швидко відповіли одразу оформили доставку на наступний день посилка була в мене
    Купувала монопучкові щітки японські дуже круті яскраві дуже зручно користуватись!!!Отримала подаруночок ополіскувач для вирівнювання ph в ротовій порожнині у формі тревел версії що зручно брати із собою смак м'ята лимон дуже приємний освіта ротову порожнину відчуття свіжості та нема ефекту сильного печіння від ментолу

• Продавец  ExpertMedical

Марино, щиро дякуємо Вам за такий теплий і детальний відгук!

Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені і сервісом, і самими щіточками.

Особливо раді, що монопучкові щітки виявилися для Вас зручними у використанні та сподобалися своїм дизайном і якістю.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук буде корисним для тих, хто тільки знайомиться з монопучковими щітками та обирає свій перший набір.

Бажаємо Вам здорових зубів та гарних усмішок!

• Ірина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Монопучкову щітку порадив наш стоматолог. Купила дитині, тому що звичайна щітка не дістає в потрібні нам місця. Дитина задоволена. Щітка зручна, середня жорсткість , добре очищає.

Достоинства:
    Відразу 2 щітки
    • Продавец  ExpertMedical

Дякуємо Вам за такий детальний відгук та високу оцінку!

Дуже раді, що щіточка допомогла вирішити проблему очищення важкодоступних місць і що дитина залишилася задоволена.

Дякуємо, що поділилися своїм досвідом користування. Ваш відгук буде корисним для інших, хто також обирають монопучкову щітку за рекомендацією стоматолога.

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Продавець постійно на зв'язку, швидка відправка, щітки виглядають якісно. Перші монопучкові щітки, тому немає з чим порівняти, ці не жорсткі, перші відчуття дивні, але дійсно гарно очищють.

Достоинства:
    Вигідна ціна за 2 штуки
    • Продавец  ExpertMedical

Щиро дякуємо Вам за такий детальний відгук!

Дуже раді, що щіточки справили гарне перше враження та що Ви вже відзначили якість очищення.

Багато покупців, які вперше знайомляться з монопучковими щіточками, також відзначають незвичні перші відчуття. Але з часом саме така форма допомагає більш ретельно очищувати важкодоступні ділянки зубів та лінію ясен.

Бажаємо Вам здорових зубів та завжди гарної посмішки!

Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Дуже класні щіточки Купувала як допоміжний засіб для очищення брекетів. Тепер шкодую що не почала користуватися ними раніше

Достоинства:
    Якісний матеріал, зручні у використанні
    • Продавец  ExpertMedical

Ольго, щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та рекомендацію!

Нам надзвичайно приємно, що щіточки виявилися корисними у догляді за брекетами та виправдали Ваші очікування.

Особливо раді читати, що після знайомства з монопучковими щіточками вони стали для Вас незамінним помічником у щоденному догляді.

Бажаємо Вам комфортного носіння брекетів та здорової усмішки!

• Юрій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Хороші щітки, рекомендую. Дякую за подарунок

Достоинства:
    Комфортні
    • Продавец  ExpertMedical

Юрію, щиро дякуємо Вам за відгук та рекомендацію!

Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та оцінили комфорт щіточок.

Бажаємо Вам приємного користування та здорової усмішки!

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Доброго дня, діточки отримали,гарна якість, зручно у виконанні, доньці сподобались.

Достоинства:
    Зручно
  • Альона Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Комфортні у використанні, не жорсткі,і не надто м'які- те, що потрібно

Щиро дякуємо Вам за відгук!

Нам дуже приємно, що щіточки виявилися комфортними у використанні та підійшли Вам за жорсткістю.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Бажаємо приємного догляду за зубами та будемо раді бачити Вас знову.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Хороший товар, дополняет основную чистку зубов

Щиро дякуємо Вам за відгук!

Раді, що щіточка стала корисним доповненням до щоденного догляду за зубами.

Бажаємо Вам комфортного користування та завжди будемо раді бачити Вас серед наших покупців.

• Бондур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Взяла перший раз спробувати. Гарно доповнює звичайну щітку, допомагає вичищати там де не зручно звичайною щіткою.

Дякуємо Вам за відгук!

Дуже раді, що щіточка добре доповнює основний догляд та допомагає якісно очищати важкодоступні зони.
      Для цього монопучкові щітки дійсно чудово підходять.

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Класно вичіщають, не очікувала такої якості за такі гроші. Задоволена.

Достоинства:
    Гарно вичищають, не дорогі, не жорсткі.

Дякуємо Вам за відгук!

Дуже раді, що щіточки приємно Вас здивували своєю якістю та ефективністю.
      Особливо приємно, що Ви відзначили комфортну жорсткість та якісне очищення.

• Ольга Д***

Гарно почищає міжзубні проміжки

Дякуємо Вам за відгук!

Раді, що щіточка добре справляється з очищенням міжзубних проміжків.
      Нехай користування буде комфортним та ефективним у щоденному догляді.

• Денис Т***

Дуже швидка доставка та якісна упаковка . Дякую велике. Товаром задоволений

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що замовлення доїхало швидко і що Ви задоволені щіточкою.

Вона добре підходить для щоденного догляду та допомагає ретельно очищати важкодоступні місця. Нехай користування буде зручним.

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Хороша якість за таку ціну дякую за подаруночок

Дякуємо Вам за відгук.
      Раді, що щіточки сподобались і Ви відзначили якість.

Вони зручні у використанні та допомагають підтримувати чистоту у складних для звичайної щітки місцях. Бажаємо приємного та ефективного догляду!

• Елена З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Спасибо за быструю доставку и за подарок. Щетки понравились. Недавно начала пользоваться монопучковыми зубными щетками в дополнение к обычным. Классно помогают очищать места, где зубы соприкасаются. Купила всем своим домочадцам :-) Качество хорошее, в использовании удобные.

Достоинства:
    Удобные в использовании, средней жесткости, не раздражают десна.
    Недостатки:
    Цена высоковата, но куда денешься...
    • Продавец  ExpertMedical

Дякуємо Вам за такий детальний відгук!
      Дуже раді, що щіточки добре підійшли і допомагають у догляді, особливо як доповнення до звичайної щітки.

Вони дійсно зручні для очищення міжзубних проміжків і важкодоступних зон.
      Раді, що Ви також відзначили комфортну жорсткість і зручність у використанні.

Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Все доїхало добре, щіточки дуже зручні та якісні, буду замовляти в майбутньому ще

Дякуємо Вам за відгук.
      Дуже раді, що щіточки виявились зручними та якісними у використанні.

Приємно, що плануєте замовляти ще — будемо раді знову бути корисними.
      Нехай щоденний догляд буде комфортним!

• Ратошнюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Це мої перші щіточки такого плану, трішки незвично. Більш тонко, точково так. Разом зі звичайною щіткою - супер, гарно поєднуються і гарно вичищає.

Достоинства:
    Акуратно очищують важкодоступні місця та міжзубні проміжки.
    • Продавец  ExpertMedical

Дякуємо Вам за відгук.
      Раді, що щіточки добре підійшли і що Ви оцінили їх у поєднанні зі звичайною щіткою .

Вони дійсно допомагають більш ретельно очищати важкодоступні місця та міжзубні проміжки.
      Нехай щоденний догляд буде зручним і ефективним!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Хороші по якості щіточки,не жорсткі,не лізуть.Доставка швидко

Дякуємо Вам за відгук!
      Раді, що щіточки підійшли та виявились зручними у використанні.

Вони мають м’яко-середню жорсткість, добре тримають форму і підходять для щоденного догляду. Приємно, що Ви також відзначили співвідношення ціни та якості!

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Дякую за доставку і подарунок.))Все супер!Щітка дуже зручна ,особливо зручно чистити 6 і 7, я про зуби))В мене брекети тому я обрала саме їх.( на фото подарунок)

Достоинства:
    Зручна у використанні

Дякуємо Вам за відгук.
      Дуже раді, що щіточка виявилась зручною у використанні, особливо для очищення важкодоступних зон.

Вона добре підходить для догляду при брекетах і допомагає ретельно очищати зуби. Нехай щоденний догляд буде комфортним!

• Ганна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Доставка була швидка. Товар той,що замовляла. Викорустовую тікльки один тиждень. Дякую за подаруночок.

Дякуємо Вам за відгук.
      Раді, що замовлення швидко доїхало і щіточка відповідає очікуванням.

Сподіваємось, що з часом Ви ще більше оціните її у щоденному догляді.

• Татьяна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ExpertMedical

Хорошая щётка, удобная в использовании. Была приятно удивлена подарочком. Спасибо)

Дякуємо Вам за відгук.
      Раді, що щіточка виявилась зручною у використанні та залишила приємні враження.

Вона добре підходить для щоденного догляду та допомагає ретельно очищати зуби.
      Нехай щіточка добре служить щодня.