Отзывы покупателей о Стилус для планшета смартфона айпада айфона активная сенсорная ручка Stylus Pencil Pro 4 стилус универсальный цифровой емкостный для работы письма заметок игр и рисования пенсии iOS Android iPad Windows + 2 наконечника черный

• Софія Я***

Питання вирішили! Класні працівники

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що ви залишились задоволені покупкою,та роботою наших менеджерів.З повагою,магазин LaymTech

• Софія Я***

шел целых 6 дней, так ещё и пришел практически не рабочим

Недостатки:
    работает только под наклоном
    • Продавец  LaymTech

Добрий день. Нам шкода, що товар Вам не підійшов. Ми вже зв’язалися з Вами в особистих повідомленнях, уточнили ситуацію та надали інструкцію для повернення. Т. я. стилус працює на іншому планшеті, причина може бути саме в сумісності з конкретним пристроєм. З повагою, магазин LaymTech

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Стілус дуже класний! Працює ідеально! Всім рекомендую.

Достоинства:
    Форма, заряд тримає, ідеально працює
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді,що покупка залишила позитивні враження.З повагою,магазин LaymTech

• Кирило А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Стілус хороший. Дуже комфортний в роботі.

Достоинства:
    Швидка зарядка, дуже зручний
    • Продавец  LaymTech

Дякуємо за ваш відгук, Кирило!Раді чути, що стілус виявився комфортним у використанні та повністю вас задовольнив. Особливо приємно, що ви відзначили швидку зарядку та зручність у роботі — це справді важливі переваги для щоденного користування.Бажаємо вам приємного користування та натхнення для нових ідей і творчості!З повагою,магазин LaymTech

• Олег І***

Все супер! Працює і у мене і у внука. Дякую

Достоинства:
    Швидкий
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо, за Ваш відгук та високу оцінку!Дуже раді, що стилус чудово працює і для Вас, і для внука. Нехай користування приносить лише задоволення, а гаджет стане зручним помічником для роботи, навчання та творчості!З повагою,магазин LaymTech

• Микола І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Запакований добре, зручний, швидко заряджається, підключається як до телефону, так і до айпаду, працює добре, не кладе

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!Раді чути, що стилус вам сподобався, швидко заряджається та добре працює і з телефоном, і з iPad. Приємного користування та натхнення для роботи й малювання!З повагою,магазин LaymTech

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Дуже приємний на дотик — прямо хочеться тримати в руці і не випускати. Пише чітко, без затримок, акуратні лінії, можна робити красиві підписи на фото тонким, акуратним шрифтом, для блогу це прямо знахідка. Окремий плюс є індикатор зарядки, все зрозуміло і зручно, а також є зарядка та + 2 наконечники в комплекті. Загалом користуватися ним – одне задоволення. Не очікували, що так зайде, дякую продавцю

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку!Нам дуже приємно, що стилус настільки вам сподобався та став корисним для творчості й роботи з фото. Особливо цінно, що ви відзначили комфорт у користуванні, точність письма та комплектацію — це справді важливі переваги моделі.Бажаємо вам ще більше красивих ідей, натхнення для блогу та тільки позитивних емоцій від користування.З повагою,магазин LaymTech

• Остапенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Добре працює, твердий, без блютузу, без кнопок, нічого зайвого.

• Продавец  LaymTech

Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!З повагою,магазин LaymTech

• Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Товаром не задоволений. Це більш схоже на жах. Про використання під кутом, я мовчу. Та я кщо навіть при куті 90° все одно іде зсув лінії на декілька міліметрів. Як зазначено в описі, для малювання від зовсім не підходить. Чекаю на відповідь продавця. Трохи згодом додам відео.

Недостатки:
    Відсутність точності пера. Від слова зовсім. Так само і пальцем можна малювати.
    • Продавец  LaymTech

Добрий день! Нам шкода, що товар не виправдав очікувань. Дана модель — універсальний активний стилус для базового використання: нотаток, письма, навігації та простого малювання. Він не є професійним стилусом для графічного малювання та не підтримує функції фірмових моделей — роботу з нахилом, силою натиску чи точну калібровку під конкретний пристрій.

Написали Вам в особисті повідомлення для уточнення деталей та пошуку рішення. З повагою, магазин LaymTech

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Все працює, заряджається, малює добре. Працює як з Андроїдом, так і з Айфоном.

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Анастасіє, за ваш відгук!Раді чути, що стилус повністю виправдав ваші очікування та добре працює на різних пристроях.Бажаємо вам приємного користування та натхнення для нових ідей і малюнків! Звертайтеся ще — будемо раді вам знову.З повагою,магазин LaymTech

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Легкий, зручний стилус, працює під різними кутами. Дитина щаслива! Малює із задоволенням

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Олено, за такий теплий відгук!Дуже приємно чути, що стилус зручний у використанні та дарує радість дитині.Нехай малювання приносить ще більше задоволення та творчого натхнення!Звертайтеся до нас ще — будемо раді!З повагою,магазин LaymTech

• Каріна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Брали для монтажу відео у програмі на телефоні. Працює чудово.

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Каріно, за відгук та високу оцінку!Раді, що стилус добре підійшов для монтажу відео та працює без нарікань.Бажаємо вам комфортної роботи й ще більше вдалих проєктів!Звертайтеся — будемо раді бачити вас знову!З повагою,магазин LaymTech

• Тетяна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

хороший стилус, все добре працює, в комплекті зарядка та запасні наконечники, користуюся із задоволенням

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Тетяно, за ваш відгук та високу оцінку!Раді, що стилус вам сподобався та повністю виправдав очікування.Нехай користування приносить лише задоволення, а запасні наконечники стануть у пригоді! Звертайтеся ще — будемо раді!З повагою,магазин LaymTech

• Єлизавета О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech

Відмінний стілус, прийшов заряджений та робочий. Спробували і на планшеті андройді та на айфоні, все чудово. На заміну 2 наконечники в запасі

• Продавец  LaymTech

Дякуємо, Єлизавето, за чудовий відгук!Раді, що стилус одразу був готовий до роботи та добре показав себе на різних пристроях.Нехай користування буде зручним, а запасні наконечники стануть у пригоді! Будемо раді вашим новим замовленням!З повагою,магазин LaymTech

• Ирина К***
    Продавец: LaymTech

Стилус бракованый

Достоинства:
    Недостатки:
    Стилус пришел бракованый.
    • Продавец  LaymTech

Вітаємо! За наданою інформацією, факт заводського браку наразі не підтверджено.

З повагою, магазин LaymTech

• Продавец  LaymTech

Покупець відмовився від товару у відділенні, після чого стилус був повернений нам на перевірку. Під час діагностики встановлено, що пристрій був повністю розряджений. Після заряджання стилус працює коректно та повністю відповідає заявленим характеристикам. Жодного заводського браку або несправності виявлено не було.