- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Камера працює, якість зображення нормальна. Нічного режиму немає. У додатку доступно небагато налаштувань.
SD-карта працює коректно: відео записується безперервно окремими файлами та зберігається у папках з номерами на флешці. Налаштувань режиму запису на карту пам'яті немає. Очікував, що запис буде здійснюватися лише при виявленні руху, але камера веде постійний запис.
Сповіщення про виявлення руху надходять, однак фотографії подій не створюються, і в архіві відсутні знімки, пов'язані зі спрацюванням датчика руху.
Запис відео з камери на телефон можна розпочати лише вручну через додаток. Для моїх цілей повністювлаштовує варіант із флешкою.- Достоинства:
- все працює
- Недостатки:
- мало функцій
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Налаштував швидко , працює
Деякий час працює без підключення до електроенергії- Достоинства:
- Вартість
- Уляна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Оцінка четвірка.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Від вай фай програма на телефоні підключається. Від мобільних даних не підключається .
- Влад С***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Гарна якість, топ за таку ціну
- Марк П***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Усе сподобалося
- Продавец Space Point
Марк, дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук) Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Нехай техніка працює довго та приносить лише користь)
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Гарна якість за таку ціну.
- Достоинства:
- Компактна, легко налаштовуєтся.
- Недостатки:
- Якість зображення посередня. Нічна зйомка погана.Але для тамбурів та коридорчиків вистачає.
- Продавец Space Point
Іван, дякуємо за Ваш відгук)
Раді, що Ви оцінили компактність та легкість налаштування камери. Це справді одні з головних її переваг для швидкого встановлення. Чудово, що для Ваших завдань у тамбурі та коридорі можливостей пристрою виявилося достатньо)
Бажаємо приємного користування!)
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Для такой цены и размера для кридора в доме отлично. Для, усиления вай фая купила еще рипитер.
- Достоинства:
- Размер, качество видео
- Недостатки:
- Камеру надо крепить к стене шурупом, со скотча всё время падает
- Продавец Space Point
Олександра, дякуємо за Ваш відгук та корисну пораду щодо кріплення)
Приємно знати, що якість відео та компактність камери Вам сподобалися і вона чудово підійшла для коридору. Окреме дякуємо за ідею з репітером — це дійсно вдале рішення для стабільного зв'язку в домі. Нехай пристрій служить довго та забезпечує вам спокій))
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Проста маленька WI-FI камера,легко встановлюється програма, і настроюється,окумуляторчика вистачає на 20хв.споживає 350мА.з зовнішнього джерела живлення,нічної підсвітки вистачає для відображення об'єкта на відстані 10см.при тривалому використанні трошки нагрівається коло роз'єму, фото звіт що відбувся рух, кидає тільки в хмару, така собі іграшка
- Достоинства:
- Не величка камера,привезли в робочому стані
- Недостатки:
- Якість зображення як в дешевого авторегістратора з підвісаннями,інструкція і меню в програмі на англійській, китайських мовах, не чутливий мікрофон, в тиші чути цифровий шум
- Продавец Space Point
Андрій, дякуємо за такий детальний та конструктивний відгук! Ваші спостереження щодо технічних характеристик, зокрема споживання струму та особливостей роботи датчика руху, дуже цінні для нашого магазину та майбутніх покупців.
Ми розуміємо, що дана модель є бюджетним рішенням початкового рівня, тому її можливості (якість зображення та чутливість мікрофона) можуть поступатися професійним системам відеоспостереження. Що стосується нагрівання біля роз’єму — це допустима особливість для таких компактних пристроїв при тривалій роботі від мережі.
Ваше зауваження щодо мови меню та інструкції ми обов'язково візьмемо до уваги для покращення нашого сервісу. Сподіваємося, що попри нюанси, камера все ж стане Вам у пригоді для вирішення базових завдань)
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Камера чудова, проста в підключенні, гарно бачить в темряві, я задоволена
- Продавец Space Point
Ірина, щиро дякуємо за Ваш відгук) Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені камерою)
Ми раді, що процес підключення був для Вас легким, а якість нічної зйомки виправдала очікування. Це справді важливі характеристики для комфортного використання та спокою)
Нехай пристрій служить довго та надійно!)
- Леся Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Вітаю! Камерою задоволені, замовили ще одну)
Мініатюрний розмір, кріплення магнітне, легко налаштовується. Дякую!- Продавец Space Point
Леся, щиро дякуємо за зворотний зв'язок та за Вашу довіру — повторне замовлення є для нас найкращим підтвердженням якості)
Дуже приємно, що Ви оцінили компактність камери та зручність магнітного кріплення. Ми прагнемо, щоб налаштування нашої техніки було максимально простим та зрозумілим для кожного клієнта)
Нехай пристрої працюють надійно, а користування приносить лише спокій та задоволення)
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Замовив камеру, дуже добра за свою ціну, із мінусів роз'єм мікро юсб, але в комплектації він є, задоволенний, відправили швидко
- Продавец Space Point
Дмитро, щиро дякуємо за Ваш відгук) Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю камери та нашою оперативністю з відправкою)
Дякуємо, що звернули увагу на тип роз’єму — Ваші уточнення допомагають іншим покупцям краще орієнтуватися в характеристиках товару. Ми намагаємося забезпечувати повну комплектацію, щоб користування пристроєм було зручним одразу після розпакування.
Нехай камера служить Вам довго та надійно)
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Маленька,гарна якість зображення!
- Продавец Space Point
Олександр, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені якістю зображення, адже для такої компактної камери це одна з найважливіших характеристик)
Ми раді, що пристрій виправдав Ваші очікування. Нехай він служить Вам довго та надійно, забезпечуючи спокій і безпеку!)
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Працює добре, все видно
- Продавец Space Point
Тетяна, щиро дякуємо за відгук) Нам дуже приємно, що камера працює належним чином і Ви задоволені якістю огляду.
Ваш спокій та безпека — наш пріоритет. Нехай пристрій служить Вам довго та надійно!)
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Компактна, можна поставити будь-де. Працює і від Wi-Fi, і записує на карту пам’яті. Для спостереження - ідеально.
- Продавец Space Point
Володимир, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви оцінили компактність камери та її універсальність. Можливість вибору між онлайн-переглядом через Wi-Fi та записом на карту пам'яті — це дійсно зручно для різних сценаріїв спостереження)
Ми раді, що пристрій став для Вас ідеальним рішенням. Нехай він і надалі забезпечує Вам спокій та надійний контроль)
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Камера реально мініатюрна, легко сховати. Якість відео хороша, навіть вночі видно чітко. За свою ціну - супер варіант
- Продавец Space Point
Людмила, щиро дякуємо за Ваш відгук) Нам дуже приємно, що Ви оцінили компактність камери та якість нічної зйомки. Ми прагнемо, щоб наші пристрої поєднували в собі ефективність та доступну ціну.
Нехай камера служить Вам довго та надійно)
- Біла М***Отзыв от покупателя. Продавец: Space Point
Сподобалася! Маленька, непомітна і проста у використанні.
- Продавец Space Point
Марія, щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що камера Вам сподобалася)
Ми ставили за мету знайти саме таку модель — максимально компактну та зрозумілу в налаштуваннях, щоб користування було комфортним із перших хвилин. Раді, що Ви оцінили ці переваги)
Нехай пристрій служить Вам довго та надійно)