Отзывы покупателей о Офисное кресло Mealux Q1 Air Fabric Black (HF-Q1 F/B)

• Михайло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Суперское кресло, очень удобное и спина не болит от долгой сессии. Своих денег оно стоит, лучше чем ikea magnus. Больше разных настроек под себя. Лёгкая сборка. Всем доволен, надеюсь его хватит надолго

Достоинства:
    Удобное, настройки под себя, лёгкая сборка, спина скажет спасибо
    Недостатки:

Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!

• Олег

Вага та зрiст який у вас?

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дополняю отзыв ниже, судя по всему с сиденьем что то не так, потому что после длительного использования кресла по мимо всех проблем которые описаны в отзыве ниже так же появляется давление на заднюю часть левого бедра, из за этого начинает затекать нога, приходится постоянно смещаться правее, так же оказывается что 14 дней на возврат считаются с 30 января (дата оплаты товара), а не фактического получения товара 4 февраля, так что сегодня 14й день, с розетки так никто и не связался со мной для решения данной проблемы, теперь не знаю что буду делать с этим креслом

• Іван

Повернути товар протягом 14 днів легко можна. В вашому кабінеті є кнопочка на повернення, а в розділі повернення товару, де вся інфа, є дані для відправлення. Через нову пошту все приймають без проблем. Тільки потім перевіряють чи нема пошкоджень

• Дмитрий

Магазину Розетка большое спасибо, решили проблему, вернули деньги и забрали кресло курьером

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Заказал это кресло на замену старому игровому. Из плюсов — только сетка, благодаря которой спина дышит, большое сиденье с регулировкой глубины и эргономичный внешний вид. На этом плюсы заканчиваются. Мой рост — 195 см, вес — 105 кг. Кресло заявлено для роста до 200 см, но мне оно абсолютно не подошло.

Поддержка поясницы даже в максимальном положении находится слишком низко — упирается в крестец, а не в поясницу. Уже через 20–30 минут появляется ноющая боль, а после двух дней использования по 3–4 часа появилась болезненность в области крестца при нажатии. Если опустить поддержку поясницы в самое нижнее положение, она упирается в ягодицы, и сидеть становится неудобно. Состояние спины ухудшилось — для меня это кресло не только неудобно, но и вредно.

Подлокотники слишком короткие: в моей сидячей позе даже в максимальном положении «к себе» локти едва достают до края. При небольшом давлении подлокотники самопроизвольно сдвигаются вперед.

Подголовник не выдвигается вперед и не поддерживает голову — она запрокидывается назад, смотреть в потолок - супер, смотреть в монитор невозможно. Также в максимальном верхнем положении подголовник опускается на одно деление вниз даже при легком нажатии.

Дополнительно появилась боль в задней части ребер. Возможно, это связано с эластичной сеткой или люфтом спинки, из-за чего нет стабильной поддержки спины.

Если представитель бренда скажет, что кресло просто «не подошло индивидуально», это некорректно, так как именно представитель написал, что оно рассчитано на мой рост.

Я также обратился в Rozetka по поводу возврата. Из-за проблем со здоровьем не могу самостоятельно доставить кресло в отделение Новой почты или точку выдачи, поэтому попросил организовать забор курьером. Мне ответили, что передадут запрос в соответствующий отдел, однако прошло уже три дня, и со мной никто не связался. Так де с момента покупки кресла прошла неделя, скорее всего ждут пока пройдёт две недели и откажут в возврате. Не рекомендую данное кресло.

• Катя

В такими описаними проблемами зі спиною потрібно крісло не онлайн обирати, а в офлайн магазині. І з рекоментадіцією лікаря. У постачальника гарний вибір на лівому березі Києва

• Дмитрий Д***

Проблемы описанные со спиной в данном отзыве появились за время эксплуатации кресла, которое скорее всего не рассчитано для людей выше 185см, но для маркетинга заявлено как до 200см

• Олег

Катя, людина написала відгук, в якому вказує на проблеми зі спиною через крісло, до чого тут ваші рекомендації щодо лікаря, у вас є медична освіта, щоб ви давали якісь рекомендації?

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Довго обирав крісло, також використовав від цього виробника моделі D1,D2 через специфічну підтримку попереку вимушен був повернути. Зупинився на цій моделі, вже більше 4 місяців у використанні, кріслом задоволений, продумана ергономіка, при тривалому сидінні протягом робочого дня вже немає відчуття втоми у попереку. Також до цього пару років використовував крісло типу ігрового від anda seat, основне зауваження було це затікання ніг, через годину-дві, адже сидіння має специфічний підйом верх, як в авто. Це ж крісло набагато краще і розраховане на тривале використання підтримку попереку можливо відрегулювати по висоті, теж допомагає зменшити навантаження при сидінні

Достоинства:
    Ергономіка, матеріали

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися таким детальним та корисним досвідом використання. Нам дуже приємно чути, що після тривалих пошуків ви знайшли модель, яка дійсно підійшла та допомогла позбутися дискомфорту під час роботи. Бажаємо приємного користування!

• Олег

Який у вас зріст та яка вага?

• Дмитро Л***

186, 110кг

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Як я рада, що замовила це крісло. Моя спина в надійних руках. Поперек не болить, сидіти зручно, на мій зріст як раз. Якість гарна, сітка приємна. Поперекова підтримка регулюється й добре тримає спину. Підлокітники теж легко підлаштовуються під себе. Нічого не скрипить, механізми працюють плавно.

Достоинства:
    Якість, дизайн, все працює
    Недостатки:

Добрий день, Юліє! Дякуємо за відгук! Приємного користування!

• Геннадій Ч***

Теж замовив, зараз в очікуванні доставки, сподіваюсь буде без сюрпризів)

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Достоинства:
    Гарна якість, комфортно
    Недостатки:

Дякуємо вам за детальний відгук! Нам дуже приємно чути, що крісло повністю виправдало очікування. Бажаємо приємного та тривалого користування!

• Vlad
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Чи то вм'ятина, чи відірваний шматок наповнювача. Враження і естетичний вигляд псує.

Підтримка попереку мало виражена, її зміщення вгору-донизу взагалі не відчувається. Можливо, з часом, якщо тканина спинки втратить еластичність, то буде відчутнішою.

Немає фіксації положення нахилу спинки. Вона завжди пружна. З погляду "для здоров'я" це добре. Але я, коли відпочиваю, люблю скласти руки за головою і тоді спинка повністю падає назад у становище максимального "лежання".
    Було б непогано, якби був обмежувач максимального відхилення спинки.

Загалом модель непогана, якщо візьмете - шкодувати не будете. Воно точно краще "геймерських автокрісел". Від яких через рік-два спина починає боліти через те, що тебе бічні підтримки вдавлюють у цей "ковш".

Але, за цю вартість хотілося б більший функціонал, який мають інші моделі та кращу роботу ВТК з виявлення браку. Режиму "гойдання" тут також немає.

Можливо представник компанії запропонує замінити сидіння, але це варіант не дуже. Потрібно розібрати крісло, нести на пошту. Витрачати свій час. Висилку нового сидіння без відправки старого навряд чи запропонують.

Достоинства:
    Приємна тканина, непоганий пластик і матеріали підлокітників. Комфортно сидіти понад 3 години.
    Недостатки:
    Приїхало з невеликим браком на куту сидіння.

Добрий день! Дякуємо за відгук! Модель має блокування спинки під нахилом. Крісло дає можливість регулювати кут нахилу спинки з фіксацією в 4 різних положеннях, що підходять як для роботи, так і для відпочинку. Синхромеханізм дозволяє налаштувати крісло під потреби користувача, забезпечуючи комфорт. Він дає змогу одночасно коригувати нахил сидіння та спинки. Тобто можна залишити гойдання спинки, якщо не блокувати її. З приводу сидіння Ви можете звернутись в Сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22

• Юлия К***

Я теж дивлюсь на цю модель. В описі бачу, що є функція блокування нахилу. Ще й розписано в яких градусах. Там ручка для цього є. А як зараз сидіння? думаю вже вирівнялось

• Іван
    Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Обирав крісло, але була проблема з зайвим пластиком котрий треба спилити напільником, але це не така проблема як адресна доставка, де були пропущені сроки, привезли на 2 години пізніше. Коли заносили стілець кинули його перед входом, набрехали що спіткнулися, але все бачили. Коли заносили казали що самі можуть занести, але це був подарунок, я попросив щоб скинули карту щоб докинув кошти за доставку на поверх, але роботяги почали трусити кошти з отримувача. Короче сервіс доставки жахливий, робітникам обсолютно всеодно на товар

Недостатки:
    Зайвий пластик

• Лена

Після прочитання складно зрозуміти, у чому саме недолік товару? Описаний досвід пов’язаний з доставкою, а про пластик взагалі не зрозуміло. Точнно це крісло брали, бо і галочки нема

• Софія
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Крісло супер зручне й стильне. Сидіти комфортно навіть довго, спина не втомлюється. Є класна підтримка попереку. Довго обирала між цим та з такою самою моделлю, але з сіткою. Реально кайфую, що взяла саме цю модель. Набагато краще, ніж в мене до цього було геймерське крісло. Як бачите, коту теж сподобалось

Достоинства:
    Зручність, стіль, поперекова підтримка
    Недостатки:

Добрий день! Щиро дякуємо за такий теплий та детальний відгук! Дуже приємно чути, що крісло перевершило Ваші очікування та виявилося комфортнішим за попередні моделі. Бажаємо Вам лише приємного користування!