- Леонид Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Загалом, крісло непогане, але інструкція зі збирання досить поганої якості.
Щодо регулювання кута нахилу самої спинки: або ти сидиш рівно, або ти майже лежиш, тобто не вистачає середнього положення.- Достоинства:
- Кількість регулювань
- Недостатки:
- Газліфт сам опускається
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый
Жах. Бракує слів, але я все одне спробую.
Збірка крісла не зручна, більш за все через те, що інструкція віддрукована на принтері, де картридж закінчився, але навіть якщо б було чітко, це інструкція від аматора. Я навмисно підбираю політико-коректні слова, мої справжні думки я просто стримую.
Сітка добра, але на тому все. Крісло на максимальної висоті занизьке, навіть з піднятими до максимума підлокітниками. Я маю ріст 178см, і не можу підняти крісло з підлокітниками до рівня стандартного офісного столу. Спинка у зафіксованому стані хитається, не тримає спину рівно. Всі болти правильно затягнуті (45 років досвіду), але чіткого, рівного супорту спини нема. Це крісло має коштувати 4 300 грн., $100 червона ціна. Я працюю за комп’ютером, то не взяв би цього крісла у подарунок.- Достоинства:
- Бобра сітка
- Недостатки:
- Все; дізайн, виконання, максимальна висота, інструкція, стабільність виробництва крісла, фіксація підлокітників (якщо підняти їх вище, щоб хоч якось бути на рівні столу, вони падають від віги рук).
- Данил Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Прошла неделя, пневма начинает самостоятельно падать
Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра
ссылка
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Швидка доставка. Саме крісло дуже зручне, підтримує спину дуже класно. Якщо працюєте за ПК понад 6 годин полегшить життя 100%.
- Достоинства:
- Підтримка спини, зручне сидіння.
- Недостатки:
- Чуть широкі підлокітники, але можна коригувати.