Отзывы покупателей о Офисное кресло GT Racer B-519 Gray

Код:  584252092
  • Леонид Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Загалом, крісло непогане, але інструкція зі збирання досить поганої якості.
    Щодо регулювання кута нахилу самої спинки: або ти сидиш рівно, або ти майже лежиш, тобто не вистачає середнього положення.

Достоинства:
    Кількість регулювань
    Недостатки:
    Газліфт сам опускається
  • Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый

Жах. Бракує слів, але я все одне спробую.
    Збірка крісла не зручна, більш за все через те, що інструкція віддрукована на принтері, де картридж закінчився, але навіть якщо б було чітко, це інструкція від аматора. Я навмисно підбираю політико-коректні слова, мої справжні думки я просто стримую.
    Сітка добра, але на тому все. Крісло на максимальної висоті занизьке, навіть з піднятими до максимума підлокітниками. Я маю ріст 178см, і не можу підняти крісло з підлокітниками до рівня стандартного офісного столу. Спинка у зафіксованому стані хитається, не тримає спину рівно. Всі болти правильно затягнуті (45 років досвіду), але чіткого, рівного супорту спини нема. Це крісло має коштувати 4 300 грн., $100 червона ціна. Я працюю за комп’ютером, то не взяв би цього крісла у подарунок.

Достоинства:
    Бобра сітка
    Недостатки:
    Все; дізайн, виконання, максимальна висота, інструкція, стабільність виробництва крісла, фіксація підлокітників (якщо підняти їх вище, щоб хоч якось бути на рівні столу, вони падають від віги рук).
  • Данил Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Прошла неделя, пневма начинает самостоятельно падать

Добрий день! Зверніться до нашого сервісного центра
      ссылка

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Швидка доставка. Саме крісло дуже зручне, підтримує спину дуже класно. Якщо працюєте за ПК понад 6 годин полегшить життя 100%.

Достоинства:
    Підтримка спини, зручне сидіння.
    Недостатки:
    Чуть широкі підлокітники, але можна коригувати.