Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Крісло стілець рибальський шезлонг розкладний Bonro B-22 темно-зелене (42412298)

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Зеленый с серым

На другий день використання порвались нитки так розумію вони не якісні, хоча в характеристиках крісла заявлена максимальна вага 150 кг моя вага 120 кг.
    Тобто якщо ваша ваша буде 140 то крісло вас витримає десь пару годин

Достоинства:
    Не помітив так як поїхали на кемпінг 5 днів і на 2 день порвалось
    Недостатки:
    Не якісні нитки прошиву
    • Продавец  BoBko

Доброго дня! Щиро перепрошуємо за замовлення, яке принесло негативні емоції. Для нас важливий кожен клієнт, тому ми хочемо якнайшвидше виправити ситуацію. Будь ласка, очікуйте на дзвінок нашого відділу для вирішення питання.

• Євген Б***

Продавець покрив витрати на подолання проблеми

• Лилия П***

Крісло зручне.

• Продавец  BoBko

Дякуємо за покупку та високу оцінку! Гарного користування та вдалих покупок.

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Зеленый с серым

Замовляла чоловікові на подарунок. Все сподобалось, ціна -якість супер , але є один нюанс його додам на фото.
    На трьох сторонах є фіксатори окрім однієї сторони.
    Вже побачили вдома цей дефект. Я особисто трішки засмутилася , бо я так зрозуміла ця деталь впливає на функціонал крісла

• Грибіники Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Зеленый с серым

Дуже задоволений кріслом, давно хотів собі "коропове крісло" але ціна брендових відлякувала. А тут за такі гроші чудова якість.

Достоинства:
    Якість міцного каркасу, ціна. Була незначна ситуація з швами, але легко вирішилось в найближчому ательє і що саме більше здивувало що продавець відреагував і компенсував навіть більшу суму затрат