- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Паркінг дуже сподобався дитині, грається із задоволенням. Якісно і швидка доставка
- Достоинства:
- Все сподобалось
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Юзон
Дякую дитина щаслива) дуже швидко відправили)
- Продавец Юзон
Добрий день! Щиро вдячні за чудовий відгук та довіру. Раді, що ваше замовлення залишило позитивні враження.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Чудова іграшка, дитині сподобалось
- Леся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
- Альона А***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Все прийшло ціле. Дитина щаслива
- ТетіанаОтзыв от покупателя. Продавец: Prime
Відмінна іграшка, дитина грає із задоволенням
- Достоинства:
- Яскрава приваблива іграшка, в комплекті симпатичні машинки, можуть самі виїжджати при натисканні кнопок на задній стінці.
- ВолодиимирОтзыв от покупателя. Продавец: Prime
Цікава і гарна іграшка, дитина грається з задоволенням.
- Достоинства:
- Якість, без запаху
- Недостатки:
- Поки незнайшов
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Шикарный подарок для ребенка
- Достоинства:
- Яркий.красивый.прочный
- Илья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Мало того, что ждали гараж 12 дней, так еще при осмотре не обнаружил, что он сломан, крепление крыши с одной стороны было с дефектом и отломано изнутри, чего сразу было не разглядеть.
- Достоинства:
- Неплохой гараж за эти деньги, ребенку нравится
- Недостатки:
- Внимательно проверяйте все крепления, в том числе внутри, очень долгая доставка, каждый день кормили обещаниями
- Продавец Prime
Доброго дня. У святковий період можливі затримки службою доставки від Розетки, якщо потрібно швидше - краще замовляйте Новою Поштою. Тоді термін доставки 1-2 дні, але вона платна.
На рахунок поломок - краще пепревіряти при отриманні на пошті. Так, як перед відправкою ми перевіряємо товар на цілісність, але при транспортуванні не можемо гарантувати, що товар доїде в такому вигляді як ми його відправили. Проте, якщо це виявити на пошті, тоді можна одразу зафіксувати цей момент і відмовитись від посилки чи отримати компенсацію.
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: MyFun
Ціна якість пречудова.
- Достоинства:
- Ціна та якість.