Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Рюкзак городской водонепроницаемый дорожный мужской женский школьный универсальный для студента работы путешествий с отделением для ноутбука 15.6 дюймов органайзер карман спинка вентиляция ремень багажный прочный Оксфорд черный 22л Bange Travel

Оценка пользователей 4.5/5
  • Михайло Р***

Рюкзак гарний і зручний.

Достоинства:
    Непоганий акуратно прошитий, виглядає надійно.
    Недостатки:
    Нема USB порта як на фото.
    • Продавец  MARITIM

Дякуємо за Ваш відгук! Нам важливо знати, що наш товар відповідає Вашим очікуванням і приносить користь у щоденному житті. Ваша оцінка не лише надихає нас, а й допомагає іншим покупцям приймати рішення. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс і якість.

• Вадим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Черный

Візуально і по якості наче не поганий. Але не відповідає опису. В описі є USB-вихід, фактично в тому рюкзаку що надіслали відсутній

Недостатки:
    Не повна відповідність характеристикам. Відсутній USB вихід
    • Продавец  MARITIM

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Черный

Рюкзаком дуже задоволена ,виглядає гарно і якісно зовні і в середині ,не промокає!

Достоинства:
    Гарна якість ,стильний вигляд

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: MARITIM. Цвет: Черный

Дуже сподобався рюкзак. Якісно все зроблено. Реально універсальний. Ноут 15 дюймів влазить без проблем. Якість матерьялу хороша

Достоинства:
    Стильний. Комфортний. Не промокає. Юсб вихід
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  MARITIM