- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Колір не відповідає заявленому, більше до чорного.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Колір, не відповідає фото. Розраховувала, що це буде світло сірого кольору сумка, прийшла, темно сірого, з зеленим відтінком.
По якості поки що нарікань не маю, але ж, як можна було переплутати кольори?- Достоинства:
- Якісно пошито
- Недостатки:
- Інший колір, ніж на сайті
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Light Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Не сказав що колір схожий, Він чорний а не сірий чи світло сірий
Доставили в прозорому кульку цілий, не подертий (прикольний)
Доставили швидко
Електризує волосся якщо швидко туди-сюди провести рукою то волосся буде реагувати на сумку, нз чи це чи -
Всі кишені як і на фото,( вони є )
Сумка як сумка, в середині є кабель для зовнішньої зарядки (якщо маєте в середині павербанк і підключите павербанк до кабеля швидше за все зможе заряджати ваш гаджет із зовні(це круто якщо воно буде працювати) не перевіряв це бо брав чисто для переносу речей)
В середині ще був завернутий ремінь щоб носити на плечах, прикольний зручний,
ставлю 4 бо колір не такий :(
й люди будуть дивитись лише на погані відгуки тому наткнуться на мій коментар й зможуть більш краще зорієнтуватись чи норм буде чи ні
(сумно за колір, але я не за колір брав а функціонал)
Ну ніби все, ось вам жарт від Aria джп :
Чому слон малює червоним олівцем?
Тому що йому завжди потрібний час щоб заточити синій- Достоинства:
- Чорний колір,
Відповідає розмірам,
В середині буде ремінець завернутий
Cумка електризує волосся,
Зручні ручки, щоб нести в руках сумку
(квадратик) який не можна їсти - Недостатки:
- Не відповідає кольор який зазначений :(
Не світло сірий й близько(вона максимум трішки світліша за чорний, але ніяк не світло сірий) )
електризує волосся..
(квадратик) який не можна їсти(
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Товар пришел не тот, который заказывали. Цена отличается на 400грн!!! Это крах, ребята. Розетка всегда отличалась качеством, и быстротой доставки. Я разочарована... Прошу как можно быстрее отреагировать! Я хочу получить тот товар, который заказывала, а не эту тряпку.
- Достоинства:
- Никаких
Эксперт RozetkaДобрый день, Екатерина! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.
- Ярослава З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Сумка хорошего качества, много кармашков, комфортная для путешествий
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не увидела
- Постоянный п***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Диагональ сумки/рюкзака: 16
Стильная сумка с большим отделением для ноутбука и специализированными карманами. Стёганный корпус сумки поможет обезопасить компьютер в дороге. Долговечная и практичная. Прекрасно поддается чистке. Сумку из нейлона можно аккуратно постирать в обычной стиральной машинке. Отличный подарок себе любимому.
- Достоинства:
- Крепкий современный материал, бизнес-цвет. Вместительная как для ноутбука, так и для папок с документами.
- Недостатки:
- Недостатков не нашел.
- Sergei G***Продавец: Rozetka. Цвет: Blue. Диагональ сумки/рюкзака: 16
- Достоинства:
- Гарний дизайн. Використання у повсякденному житті.USB-конвектор. Стильний зовнішній вигляд!
- Недостатки:
- На фото не побачив.