- Софія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Wild Hunter. Размеры: S. Цвет: Розовый
дужеее круті!
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не виявила
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Wild Hunter. Размеры: L. Цвет: Серый
Класні перчатки, удобні і не ковзають. Руки взагалі не потіють, навіть коли тренуюсь довго. Матеріал плотний, но дихає добре. Для залу і велосипеда — саме то! Розмір підійшов, я довольна
- Достоинства:
- Не ковзають
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project. Размеры: L. Цвет: Розовый
Гарні рукавички за свою ціну
- Достоинства:
- Розмір точний, якість
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Fighter Project
Доброго дня, Анно
Дуже дякуємо за Ваш відгук!
Гарного дня!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project. Размеры: L. Цвет: Черный
Зручні перчатки, мені підійшли. Брав для залу, якістю задоволений
- ВалеріяОтзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project. Размеры: S. Цвет: Серый
Гарненьки - легеньки та комфортні, дуже сподобалися. Не ковзають, тренувтися зручно.
- Достоинства:
- Легенькі
Вітаємо, Валерія.
Щиро дякуємо за відгук, раді виконати Ваше замовлення.
Гарного дня
- Лысенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project. Размеры: L. Цвет: Розовый
Стильні рукавички, нековзкі, для вправ на турніку те що треба. Вентиляція добре продумана, руки не пітніють, і в цілому якість на рівні, я задоволена покупкою
- Достоинства:
- Нековзкі, якісні
- Недостатки:
- Немає)
- Продавец Fighter Project
Вітаємо, Олександра.
Щиро дякуємо за відгук, раді виконати Ваше замовлення.
Гарного дня
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project. Размеры: L. Цвет: Черный
Товар з Китаю, якість не дуже.
Доброго дня, Роман!
Ми з Вами виходили на зв'язок і не змогли отримати конкретного зауваження стосовно якості рукавичок.
Тому вважаємо що відгук залишили не обґрунтовано.
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project. Размеры: L. Цвет: Черный
Хороші рукавички, брала для сина, він задоволений.
- Світлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fighter Project. Размеры: S. Цвет: Черный
Отримала рукавички, вони дуже класні, дуже зручні, розмір підійшов ідеально. Дякую
- Достоинства:
- Легкі і комфортні, зручні, якість пошиву гарна
- Продавец Fighter Project
Доброго дня, Світлано!
Дякуємо за відгук, раді виконати Ваше замовлення.
Гарного дня!