Отзывы покупателей о Робот-пылесос с влажной уборкой ECOVACS Deebot T30C Black (DLX71 BLACK)

Оценка пользователей 3.83/5
  • Віталій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Товаром не задоволений. Карти постійно збиваються, носки, провода не баче. Розумний хостинг тільки в інструкції.

Недостатки:

Віталію, вітаємо. Підскажіть, будь ласка, чи склав робот карту приміщення при першому запуску і Ви зберегли її? Станція самообслуговування постійно під'єднана до джерела живлення?

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Замітає дуже недуже, в мене були інші пилосиоси інших марок, можу порівнювати, на троєчку, багато сміття лишає. Миє теж так собі, була пляма на полу, причьому лекго відтералась, з 5 разів не відмив, пришлось самому тернути шваброю. Тепер взагалі перестав сам на базу вертатись, якщо й сьогдні буде таке саме буду повертати по гарантії. Так що китайці розочарували, не коштує своїх грошей. Повівся на відгуки.

Достоинства:
    Зручно, що все відбувається на станції, вивільнення сміття і мийка швибр
    Недостатки:
    Погано замітає, посередковано миє, карта збоїть, перестав сам повертатись на базу

Євгенію, добрий день. Підскажіть, будь ласка, робот склав карту приміщення при першому запуску і Ви зберегли її? Які налаштування Ви обрали?
      Коли робот не повертається на базу, світло в той момент є?

• Євгеній К***

І ще в нього є мила фішка включатись серед ночі і почати прибирати, з яких причин, я так і не зрозумів, час виставлено правильно, ніяких завдань немає, встановив навіть час "Не турбувати", все одно. Потім пройшло само, навіть не знаю. До речі почав повертатись на базу, але після перезавантаження бази, тепер майже кожен день ребутаю базу.

• Євгеній К***

А, і ще після 2-х місяців експлуатації, база стала скрипіти як старій пень, при митті швабр, аж вуха закладає.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Реально моет. Очень тихий. По сравнению с прошлым роборок, то его вообще не слышно. Карту рисует своеобразно. Надо заклеивать места где зеркалит хоть немного.. иначе он рисует безопасную от этого места.

А так в целом автономия и тихий

Достоинства:
    Автономия, моет, тихий
    Недостатки:
    Датчик лидар чувствительный к минимальному отзеркаливанию.. даже плитки.

Андрію, добрий день. Дякуємо за відгук.

• Карина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

В мене 2-х кімнатна квартира і собака середнього розміру, але шерсті доволі багато. Користуюсь ручним пилососом часто, але хочеться витрачати менше часу і щоб кожного дня робот збирав шерсть+мив підлогу. Цю потребу Ековакс закриває повністю. Є приємне враження стосовно миття підлоги, робот справді добре її миє, бачу по кольору води у станції. Шерсть не намотується на щітки, додаток українською мовою, зручний і зрозумілий. У просторі не губиться, іноді вибираю для прибирання тільки окремі зони, це зручно. Мій досвід користування позитивний.

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Не знала, який робот обрати, щоб і якісний був, і ціна хороша, тож допомагали діти з вибором. Не розбираюсь в технічних характеристиках, але по факту можу сказати - пилососить чудово, на килимах працює сильніше. Швабрами підлога відмивається фантастично, особливо якщо поставити максимальну подачу води. Подобається, що є дозатор миючого. Або можна додатково в бак з водою долити чогось. Мій лайфхак - можна додати трішки ефірного масла в бак з чистою водою і тоді в квартирі буде легкий аромат після миття підлоги.

• Михайло Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Вибирали принципово тільки ековакс, бо вони №1 в Китаї, а китайські роботи зараз кращі в світі, тому тут без варіантів. Ця модель в них одна з самих сильних по всмоктуванню, але десь на 30 процентів дешевша за аналоги, тому взяли її. Нормально тре пдлогу, плями відмиває. По розуму теж сподобався. Голосовий асист теж норм працює, лежачи за компом запускаю його голосом, але солов’їною не говорить, це напевно поки що головний мінус

• Ірина М***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

Купили після народження дитини, бо часу на постійне прибирання просто не вистачало. Чесно — не очікувала, що настільки сподобається. Їздить щодня, збирає пил, шерсть кота і миє підлогу. Особливо кайфую від станції самоочистки — майже нічого не треба робити вручну. Тепер вдома реально чистіше.

• Єлизавета
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

В нас двоє дітей і котик, то ж ми шукали робота в першу чергу для збирання шерсті, крихт з підлоги і сміття яке накопичується за день. Та не хотіли витрачати багато грошей, тому вирішили обрати щось середнє за ціною. Цей робот закриває всі наші потреби, можемо рекомендувати. Але знайте, що за будь-яким роботом теж періодично потрібно слідкувати – протирати сенсори від пилюки, мити щітки, фільтр. Це не часто, але періодично треба робити, бо будь-яка техніка потребує очищення. В станції є 2 контейнери для води, один для чистої і один для брудної. В залежності від того, як часто ви запускаєте робота і на який режим, треба просто доливати чисту воду і зливати брудну. Як на мене такі девайси дуже спрощують життя, особливо коли у вас є діти і домашні тварини.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Поки не виявили

Єлизавето, дякуємо за відгук і вибір Ecovacs.

• Владислав
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Батько попросив допомогти розібратись в роботах пилососах і обрати модель. Чесно кажучи, я сам не дуже розбирався, довелось почитати і передивитись огляди. Знайомий порекомендував бренд, а я вже обрав модель за нашим бюджетом і запитом. Батьки задоволені, тепер мама тільки раз на тиждень/півтори проходить шваброю по кутах а так юзають робота. Наче все ок.

Достоинства:
    Ціна\Якість

Владиславе, вітаємо. Дякуємо за відгук.

• Ольга К***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный

За такі гроші сила всмоктування 20 кПа для мене було головною перевагою. Деякі китайці заявляють більшу потужність, але це майже в 2 рази дорожче і не факт, що вона справді більша, бо кожен її міряє як хоче, а повітряний потік взагалі рідко уточнюють. Коротше, якщо брати з нормальною потужністю за розумну ціну від топового бренда, то це кращий варіант.

Достоинства:
    сила всмоктування 20 кПа

Ольго, вітаємо. Дякуємо за відгук.

• Мельник А***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це найгірша покупка в моєму житті. Можливо тому, що в мене вже був пилосос робот, теж ековакс озмо 950.
    Я очікувала, що за такі гроші він буде розумніший і супер космічний.
    Я розчарована - це нічого не сказати.
    Почнемо з того, що просто не справився з кутом килима, застряг і ледве вибрався, їздить ну дуууже повільно і це без миття, 950 модель прибирала мої 63 квадрати за 50 хв, а цей їздив біля 1,5 години. Ця одна нещасна щіточка що крутиться справа - це якийсь сміх, що вона може зібрати з такою сонною інтенсивність? це жах(
    Намагались запустити пів кімнати - то він об"їхав периметр, ще трошки і каже -"Конец уборки".
    Візуально гарний, матеріали ніби якісні, але це нічого в порівнянні з тим що він просто не зміг справитись зі своєю єдиною задачею(( Додаю скрін його руху, під столом так і не повернувся пропилососити(
    Він полетів аж бігом назад в розетку через 2 дні проб і помилок, я давала йому кілька шансів - але ця ракета так і не взлетіла(( Сумно.

І найголовніше, шановна компанія Ековакс, стільки часу ви дистрибуєте свою продукцію на ринку України, а озвучку солов"їною так ніхто і не здогадався записати...

Достоинства:
    не помітила, ну хіба щітки крутяться і гарно натирають підлогу, і автономність, але це і заявлено було
    Недостатки:
    повільний, пропускає ділянки, не може заїхати на кут килима - застрягає, не підїжджає до суамої стіни, малює незрозумілі маршрути, спочатку 2 рази об"їхав по колу кімнати, потім почав їхати зигзагом всередині

Анастасіє,добрий день.

Скажіть, будь ласка, як ви запускали робота? Він спочатку склав карту всієї квартири і від початку і до кінця цьому процесу не заважали?
      Робот може довго прибирати, якщо обраний режим "спочатку тільки сухе прибирання, потім тільки вологе". Який у вас був обраний режим, коли робот їздив 1,5 години? Також дана модель має станцію повного самообслуговування, порівняно з OZMO 950, і робот в процесі миття підлоги періодично повертається на станцію, щоб промити швабри і не розносити бруд. Це займає додатковий час. Ще у налаштуваннях можна обрати швидкість та ефективність прибирання та кількість проїздів по кімнаті, що впливає на час прибирання.
      У моделі OZMO 950 дійсно дві бічних щітки, проте зараз майже всі сучасні роботи використовують тільки 1 бічну щітку, так як потреби в обох немає. В моделі Т30С бічна щітка покращеної конструкції, потужність всмоктування значно вище вашої попередньої моделі.

Озвучка в Ecovacs українською поки недоступна, проте сам додаток підтримує українську мову.
      Зазвичай додаток автоматично підлаштовується під мову вашого смартфона. Тобто, якщо у вас уже вибрана українська — нічого змінювати не потрібно, все буде працювати рідною мовою.

Але якщо мова інша — легко можна змінити:
      1. Відкрийте додаток Ecovacs Home.
      2. На головному екрані натисніть у нижньому правому кутку на іконку з людиною (Mine / Мой / Я).
      3. У меню Settings / Настройки знайдіть пункт Language / Язык.
      4. Оберіть зі списку Українська Мова.

Нам дуже прикро, що у вас виникли подібні труднощі.
      Дякуємо за звернення.

• Дар'я Б***
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Користуюсь уже тиждень — дуже подобається! Робот добре прибирає навіть у важкодоступних місцях, сам їздить на базу й очищає пилозбірник. В мене у собаки зараз період ліньки, шерсті дуже багато, пилосос справляється з нею на ура. Дуже зручно керувати через додаток. Трохи недешевий, але однозначно вартий кожної гривні. рекомендую

Достоинства:
    Зручний ддодаток, сам очищається і їздить на базу, на довго вистачає зарядки, відносно тихий
    Недостатки:
    Не дешевий
  • Людмила
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый

Це наш другий робот від Ecovacs, перший - Y1 Pro. Вирішили придбати більш потужну модель і зі станцією повного самообслуговування. Звичайно, коли станція забирає сміття з робота, потім миє ганчірки і сушить, значно зручніше. Також тут волосся не намотується на основну і бічну щітку, шерсть собаки робот засмоктує без питань, підлогу миє, як вручну. Одна швабра справді виїжджає, це значно покращує результат прибирання.
    Карту склав швидко, подобається, що можна встановлювати прибирання окремих кімнат або зон і розклад. В дозатор заливаю рідину для миття підлоги і ще додаю трохи в резервуар з водою.
    Враження від робота тільки позитивні.

Достоинства:
    Якість, самостійність, дизайн
    Недостатки:
    На поточний момент не бачу

Людмило, добрий день.
      Приємного користування. Дякуємо, що обираєте Ecovacs.