- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: S. Цвет: Бирюзовый
Брала як прогулочний повсякденний варіант. Для мене оказався дуже комфортним та приємним у носці. Не ліняє та не катається.
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: L. Цвет: Бирюзовый
У бірюзовому кольорі приємний на дотик трикотажик, крій та якість пошиття сподобались. Якісний виріб за приємну ціну.
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Бирюзовый
Зручний костюм у бірюзовому кольорі. Брюки на резинці, кофтинка широка з затяжкою. Пошив акуратний.
- Ирина С***Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Черный
Крій гарний.
Але тканина синтетика, парить, не на жарку погоду, почали утворюватися катишки- Достоинства:
- Крій
- Недостатки:
- Синтетика
- Продавец «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.