Отзывы покупателей о Вологогий корм для котів мус з підливою Purina Gourmet Revelations Пуріна Гурмет Релевейшн з куркою 2 шт х 57 г (7613287070081)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Мазур Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

На вигляд гарно, але ніхто з 4 котів не хоче їсти...

Достоинства:
    Вигляд
    Недостатки:
    Не смакує котам

Добрий день, Лідіє! Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємося про те, щоб продукція, яку ми виготовляємо, була високої якості та мала неперевершений смак, та повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів.
      Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.
      Якщо у Вас залишились зауваження щодо нашої продукції, Ви завжди можете зателефонувати за телефоном безкоштовної Лінії турботи Nestlé: 0 800 50-09-50. Дякуємо за відгук та бажаємо гарного дня!

• Владимир Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Дуже смачний для нашого котика.

• Катерина С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Покупала не в розетке.
    Просто люблю Розетку.
    И решила оставить фотографии для владельцев котиков. У нас основа рациона - сухой Carnilove и Royal Canin.
    Из влажного обычно покупаю Шебу, Феликс, Cat chow, Gourmet в баночках, а эту новинку мои семеро вчера впервые попробовали. И практически всем этот новый корм понравился. Все были в восторге!

Нежный мусс. Быстро скушали.

Достоинства:
    Вкусно! Состав еще не читала.
    Недостатки:
    Цена. Я таким кормом не смогу баловать часто семерых. Но покупать буду.
  • Анна П***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Побажання - зробіть мікс для великого об'єму баночки різних видів курка, яловичина, лосось

Достоинства:
    Чудовий корм. Намагємося частково пересадити кота із сухого корму на вологий. Не їсть корм із шматочками, цей паштет - їсть.