Отзывы покупателей о Беспроводные игровые наушники Mchose V9 Pro с микрофоном, виртуальный звук 7.1, RGB-подсветка, 250 часов работы, Bluetooth 5.2, для PS5, PC, Xbox Розовые
Есть в наличии
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White-Blue
Все пройшло супер. Дитина навушниками задоволена
- Микола У***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Заводська упаковка була пошкодження (відкривалася),що відразу викликало підозру. Так як при отриманні на відділенні НП перевірити справність не можливо, товар отримав. Підозра про несправність була підтверджена при підключенні радіоадапткра до ПК. Навушники виявилися не справними та повернені продавцю. Не рекомендую цього продавця.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пошкодження пакування
- Продавец Клікоманія
Доброго дня,після вашого звернення,кошти були повернуті відразу після підтвердження від розетки щодо повернення вами навушників. Навіщо нам спеціально відправляти вам неробочу гарнітуру щоб потім робити повернення? Не рекомендую цього покупця.
- Ілля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Дуже гарні навушники, під'єднуються швидко, але треба обов'язково налаштувати їх в додатку MCHOSE HUB в тік точці або гуглі є налаштування.
- Достоинства:
- Ціна, батарея, зручність, мікрофон
- Недостатки:
- Не знайшов
- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Купляла хлопцю на подарунок.
Він задоволений повністю, товар відповідає всім заявленим характеристикам.
Але попередження для тих, хто дарує. Якщо ви любите раптово увірватись в діалог хлопця з тіммейтами - мікрофон в навушників можна зняти і не вийде розіграти його друзів.- Достоинства:
- Тривалість заряду, якість звуку, зручність, мікрофон.
- Недостатки:
- Не можна пожартувати над хлопцем, бо мікрофон знімається. Але хлопець довольний як слон.
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White-Blue
Замовлення відправили швидко, навушники чудові, тримають дуже довго,гарний звук, мікрофон також добрий,рекомендую!
- Анатолій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White
Навушники гарні, звук добрий але мало басу, прислали не того кольору, але і сині теж красиві. В подарунок дали коврик, приємно.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Сын сказал - классные наушники
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Отличные наушники за свою цену
- Достоинства:
- Хорошая автономность и хорошо сидят на ушах
- Максим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Хороші навушники, своїх грошей коштують, доставили швидко, гарно запаковані.
- Достоинства:
- Гарна звукоізоляція, добре чутно позицію звуку, хороший мікрофон, довго працюють без дозарядки, зручні та не злітають з голови.
- Недостатки:
- За час користування нічого поганого не знайшов.
- Кіріл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White
Дуже гарні наушки швидке підключення добре запаковано! Хороший мікрофон звук все добре! Дуже радий
- Достоинства:
- Гарний мікрофон. Дуже гарно запаковано!
- Віталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Навушники зручні , хороший звук і швидко доставили .
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Хорошие , быстро доставили . Рекомендую . .
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black-Red
Купувала навушники на подарунок. Син задоволений, говорить, що звук дуже класний, друзям чути його чітко, гарне шумопоглинання.
- Достоинства:
- Гарний звук, чудова шумоізоляція, красивий й зовнішній вигляд
- Валерія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Дуже задоволена товаром!
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Швидко відправили.
- Недостатки:
- Не має
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White-Blue
Наушники класні звук трохи бочковий але я в софті викрутив бас то шикардос
мікрофон також класний- Достоинства:
- Все класно
- Недостатки:
- трохи мʼята коробка але не критично
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: Black
Навушникі дуже добре зроблені звук просто пушка а мікрофон дуже хороший и чоткий и приємний звук
- Достоинства:
- Звук, качество и мікрофон)
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White-Blue
Якість звуку та мікрофону чудова. Звук не тормозить. Заряд тримають чудово. Все супер. Єдине, що продавець прислав навушники не того кольору, але це питання до нього.
- Достоинства:
- Чудова гарнітура за свої гроші.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White
Гарні навушники, бралися нв подарунок. Якісний звук, сподобались різноманітні варіанти підключення
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White-Blue
По факту вони білі із сірим!!! Не відповідають фото.
- Максим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White
За таку ціну напевно найкращі навушники якими я користувався, якісний матеріал, зручна форма, гарний звук, знімний мікрофон, гарна комплектація, якісна шкіра в амбішурах та надголовнику
- Достоинства:
- Хороший звук, якісний матеріал, зручна форма, м'які амбішури
- Тарас Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White-Blue
Дуже добре.
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Клікоманія. Цвет: White
Дуже чудові навушники
- Микита Я***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: White-Blue
Заказ пришёл быстро, без браков и чего либо в полной комплектации, в подарок положили коврик для мыши, спасибо
- Достоинства:
- В следующий раз буду обращаться к этому же продавцу
- Матвій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: White
Сжирає весь інтернет вдома якщо у вас 2,4 ггц(роутер з двома ушками) не купуйте його, якщо на 5 можете брати сміливо
- Достоинства:
- .
- Недостатки:
- .
- Максим В***
ты аутист? наушники не могут потреблять интернет, у тебя роутер видимо 5 летней давности в целом лагает
- Артем Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: Black
Чекав на навушники дуже довго, а коли отримав — коробка була пошкоджена. Але це ще не найбільша проблема.
Звук дуже поганий, буквально «як з бочки», і як би я не налаштовував навушники, нормально звучати вони не почали. Мікрофон взагалі не працює — пробував підключати різними способами, але результату немає.
Продавець також дуже довго відповідає на повідомлення, що ще більше ускладнює вирішення проблеми.
На мою думку, ці навушники більше підходять для звичайної роботи за комп’ютером, а не для ігор. Можливо, в інших іграх вони покажуть себе краще, але в CS2 звук просто .
Загалом покупкою я незадоволений.- Достоинства:
- дуже зручні, і акумулятор тримає дуже довго
- Недостатки:
- мікрофон не працює, звук як з бочки
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Oasis trade. Цвет: White-Blue
Хорошые наушники.
- Достоинства:
- Микро
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: White-Blue
Я замовила білі , а прийшли чорні з червоним. Цей варіант мені подобається менше всього і звісно його я й отримую
А загалом навушники подобаються- Достоинства:
- Чудовий мікрофон
- Недостатки:
- Приїхав не той колір
- Єгор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: Black
Дуже гарний звук і приємний мікрофон
- Достоинства:
- Надзвичайно гарний звук
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartWave. Цвет: Pink
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: White
Гарні навушники. Окремо хочу відзначити продавця — все супер: відправили вже на наступний день, і посилка прийшла дуже швидко.
- Достоинства:
- Зручні, бездротове підключення, довго тримають заряд, знімний мікрофон
- Рінат Д***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: White
не беріть
- Достоинства:
- Вигляд
- Недостатки:
- Звук як з бочки ніяки єквалайзери не допоможуть, продавець не відповідае по 3 дні, мікрофон поганий
- Назар А***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: Black
Чудові навушники за свою ціну.
- Достоинства:
- -Зручно сидять на вухах,
-Тримають заряд вже тиждень щоденного використання,
-Звук можна налаштувати через додаток і тоді вони навіть непогано звучать. - Недостатки:
- -Прошивка суто китайська, тому не зовсім зрозуміло, що саме ти робиш коли перемикаєш режими звуку чи підʼєднання
- Нога Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: White-Blue
Робе мікрофон на всі 100 також зі звуком. Найкращі бездротові навушники за свої гроші.
- Достоинства:
- Мікрофон звук бездротове під'єднання
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: More Tech. Цвет: Black-Red
Замовляв у цьому магазині бездротові навушники. Після оформлення замовлення посилку відправили в той же день. Навушники приїхали швидко, у цілій упаковці, з усіма чеками та гарантією. Самим девайсом дуже задоволений — якість звуку чудова, працюють без нарікань.
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: incredible.light.space. Цвет: White
Наушники дуже сподобались, звук хороший, сидять зручно.Мікрофон норм за цю ціну, але я не користуюся.Окремо дуже здивувало, що тут є радіоканал USB і type c,який зберігається прямо у USB,його можно витягнути в будь який момент. Не очікувала побачити стільки варіантів підключення, за цю ціну взагалі приємно здивована.
- Достоинства:
- добре сидять, нормальний мікрофон
- Недостатки:
- поки не побачила