- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Черный
Спинку замінили без питань. Редагувати свій відгук попередній не зміг, тому залишаю новий.
Дякуємо за відгук! Приємного користування
- Роман Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Черный
брак кріплення на спинці. сіра штука не закріплена і бовтається. куди звертатися для заміни спинки ?
- Недостатки:
- брак кріплення на спинці
Добрий день! Рекомендуємо звернутися до Сервісного центру постачальника за номером +38 063 503-03-22 для перевірки та вирішення питання, спеціалісти допоможуть із діагностикою та, за потреби, заміною деталі.
- Іван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бордовый + Черный
На перший взгляд крісло чудове але відсутня накладка !(( куди звернутися щоб вислали накладку ?
Добрий день, Іване! Ми радимо звернутися до нашого сервісного центру за номером +38 063 503-03-22 для вирішення вашого питання!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Зеленый + Черный
Крісло брала для роботи на ноуті вдома. Дуже зручне, зовнішній вигляд приємний. Зібрала сама за пів години, щоч і були питання по збірці. Сидіти зручно, спина не втомлюється навіть після цілого дня
- Достоинства:
- Зручне, комфортне, подобається дизайн
- Продавец EVO+
Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Черный
Крісла - погані. Через місяць використання все хитається і не тримає форму спинки. Газліфт не тримає висоту, пластик дешевий вже скрипить, а підлокітники не закріплені і хитаються. Усе крісло як стара шафа, хитається. Матеріал поганий, вже скрипить. Не витрачайте гроші на цей мотлох
- Достоинства:
- Недостатки:
- Неякісний матеріал, хитається. дешевий пластик.
Добрий день! Крісло Cyberlux V8 є вдалою моделлю з великим терміном гарантії 36 місяців.
Нам прикро, що у Вас склалося таке враження про крісло. Виглядає так, що має місце виробничий дефект, порушення правил збірки або послаблення кріплень у процесі використання. Не знаємо ваших контактів, тому радимо звернутися до нашого сервісного центру за номером +38 063 503-03-22. Ми допоможемо провести діагностику, відновити фіксацію або замінити деталі, якщо це необхідно. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! - Іван
Може просто треба сильніше підтягнути кріплення? І буде ок. Після деякого часу завжди треба перевіряти
- Олексій
Можливо, вам просто треба сильніше підтягнути кріплення? Газліфт у мене тримає висоту добре, пластик не скрипить. Взагалі не розумію як він може скріпити.
Не виправдовую крісло, але іноді елементарне обслуговування реально вирішує проблеми.
- Наталія Д***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый + Черный
Я давно шукала зручне крісло для роботи за комп’ютером, бо не всі підходять для моєї спини. Що сподобалося найбільше так це спинка. Вона ніби обіймає тебе з боків, і це реально зручно, особливо коли довго сидиш. Підголівник та підлокітники прості. Все регулюється, можна підлаштувати під себе. Сидіти зручно навіть по кілька годин поспіль. Спина в мене не ниє, не пересовуєшся постійно для зручної пози. Влітку не прилипаєш до спинки, як це буває з екошкірою. Котику теж сподобалось, крісло зацінив :)
- Достоинства:
- форма спинки крісла, проста збірка
- Недостатки:
Добрий день! Дякуємо за відгук! Ми раді, що крісло виявилось зручним саме для вашої спини та допомагає комфортно працювати за комп’ютером. Дуже мило, що крісло сподобалося не лише вам, а й вашому улюбленцю. Бажаємо приємного користування!