- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
все супер!
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Хороший стілус, легко підключили, після включення одразу заробив на телефоні та планшеті. Дочка задоволена, реагує відмінно
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку.Дуже раді, що стилус легко підключився та добре працює і на телефоні, і на планшеті. Особливо приємно чути, що донька задоволена.Бажаємо приємного користування, творчості та тільки позитивних вражень.З повагою,магазин LaymTech
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Стілус гарний. У комплекті: 2 запасні насадки, зарядка Type-C та інструкція. Підходить до будь-якого пристрою. Дуже зручний та класний. Рекомендую. Дякую продавцю.
- Продавец LaymTech
Дякуємо вам за чудовий відгук та високу оцінку!Раді, що стилус вам сподобався та виявився зручним у користуванні. Дякуємо, що відзначили комплектацію та універсальність — це буде корисно для інших покупців.Бажаємо приємного користування та натхнення для творчості й роботи.З повагою,магазин LaymTech
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Він тупо постійно виключається!
- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Виключається кожні 5 хвилин!!!
- Продавец LaymTech
Доброго дня! Нам прикро, що виникла така ситуація. Ми вже написали Вам в особисті повідомлення, щоб уточнити деталі та допомогти з вирішенням питання. З повагою. магазин LaymTech
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Відправили швидко, товар якісний.
Дитині дуже сподобався, підійшов під усі її потреби.- Достоинства:
- Колір, все працює
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!Нам дуже приємно, що стилус сподобався дитині та повністю підійшов для її потреб. Раді чути, що ви задоволені якістю товару та швидкістю відправки.Бажаємо приємного користування та багато творчого натхнення!З повагою,магазин LaymTech
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все працює, зручний у використанні, дякую
- Достоинства:
- Добре що є запасні наконечники
- Продавец LaymTech
Дякуємо, пані Наталіє, за ваш відгук і високу оцінку!Раді чути, що стилус зручний у використанні та повністю відповідає вашим очікуванням. Також приємно, що ви відзначили наявність запасних наконечників — ми стараємось робити користування максимально комфортним.Будемо раді вашим новим замовленням!З повагою,магазин LaymTech
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Все чудово працює
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Стилус сподобався, відмінно працює на айфоні та планшеті самсунг, окреме дякую за додаткові наконечники !
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Стілус дуже сподобався. Екран добре на нього реагує і заряджається швидко. Дякую
- Продавец LaymTech
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: LaymTech
Працює все чудово
- Достоинства:
- Працює все чудово
- Продавец LaymTech